עזרה דחוףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוףףףףףףף
    קרן
    05/09/2010

שלום,
    יש לי פעוט בן שנה. בלי עין הרע, הוא ילד מאוד פעיל, מאוד אנרגטי. עם כל הכבוד שזה טוב, הוא ממש מתיש אותי פיזית!!! הוא לא יושב לרגע...לא בלול, לא על הרצפה, אפילו בעגלה הוא מנסה כל הזמן לקום כשהולכים לטייל...זה ממש מקשה עליי פיזית. הוא רק רוצה לזחול וללכת עם תמיכה למקומות שאסור לו. משחקים בכלל לא מעניינים אותו, חוץ מלנסות לטפס על דברים...
    הכל עוד "נסבל"- אך יש עניין שאיתו ממש קשה לי וזה זמני הארוחות. ואפרט:
    הילד לא מוכן לשבת לאכול. איך שאני מושיבה אותו על הכסא, עוברות בדיוק 10 שניות עד שמנסה לקום, וכמובן צורח. בסוף יוצא שאני מאכילה אותו או על הידיים שלי (בעמידה) או שאני רודפת אחריו לאן שזוחל ואז אני מרגישה די דבילית. הוא כן רעב, ואוכל, אך לא מוכן על הכסא. זה פשוט ילד שלא יושב. לא אוהב לשבת...אני ממש לא מוכנה שכך יהיו זמני ההאכלה. אני רוצה ללמדו לאכול בישיבה, ושיהיו לו הרגלים טובים. מה עושים??? אני לא יכולה פשוט לוותר לו ולהוריד אותו מהכסא בלי לאכול, כי הוא כן רעב...וגם ככה מרוב שהוא פעיל הוא ירד באחוזוני המשקל..
    בקיצור עיזרו לי, המון תודה!!
    קרן (אמא של יובל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוףףףףףףף

הוספת תגובה

• ילד פעלתן

נעמי ברזילי-תאני
    06/09/2010

קרן שלום רב,

אני סבורה ששאלה זו יש להפנות לגורם מקצועי המתמחה בתחום הייעוץ להורים (למשל במכון אדלר תוכלי למצוא ייעוץ מהסוג הזה), שיכול לתת לך כלים ולהדריך אותך כיצד להציב גבולות ולשדר סמכות לילד. שכן הבעיה אותה את מתארת אינה נוגעת רק בזמני אכילה אלא בתחומים נוספים שיש מקום להתייחס אליהם.

בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו