תזונה לבן -11.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לבן -11.5
    לי
    06/09/2010

עד כה הילד שלי לא אוכל באופן קבוע ומאוזן שכן לא היה לו סדר יום קבוע והוא סרב למוצקים (אכל כמה ביסים ואז נמאס לו).
    עכשיו הוא נכנס למעון - במעון מגישים ביצה גבינה ירקות ולחם לארוחת בוקר, פרי, וארוחת צהריים שכוללת קציצת סויה/ דג תוספת, וירקות מבושלים.

השאלה שלי- אין בתפריט של הגן בשר. האם כשהוא חוזר (ב-5) עליי לתת לו בשר להשלמה? עד כמה הבשר משמעותי וכמה פעמים בשבוע כדאי לתת לו בשר.
    שאלה נוספת- האם התזונה הזו מספיקה או שכדאי להכניס עוד מאכלים משמעותיים?
    ולגבי הבשר- איזה בשר ממולץ לתינוק? (אני צמחונית..)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לבן -11.5

הוספת תגובה

• תזונה לבן 11.5

נעמי ברזילי-תאני
    06/09/2010

מומלץ מאוד שאחת הארוחות (צהריים / ערב) תהיה ארוחה שמכילה בשר . במידה והתינוק אוכל במסגרת הגן ארוחה צמחונית כדאי להשלים לו וכארוחת ערב לתת לו ארוחה בשרית (מומלץ מאוד בשר הודו אדום/בשר בקר מנתחים דלי שומן שעשירים בברזל ובאבץ רכיבים אלו אינם מצויים במידה מספקת בדגים או במזונות שמקורם בצומח ) .
    ההמלצות של משרד הבריאות הן ל-5 פעמים בשבוע ארוחה בשרית: בקר פעם בשבוע ובשאר הפעמים שילוב של הודו / עוף.
    את יכולה לשלב לו בארוחה גם דגנים (מומלץ מאוד אורז מלא/ דוחן/ קוסקוס מלא/ בורגול וכיוצ"ב) וקטניות (אפונה/חומוס/עדשים/שעועית) ולהציע לו פרי נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו