מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתן דייסות לבן 5 וחצי חודשיםמעיין06/09/2010
שלום
בני בן 5 וחצי חודשים, מגיל 4 חודשים מקבל דייסת אורז/קורנפלור. בטיפת חלב נאמר לי שצריך לתת לו פעמיים ביום דייסה על מנת שתהיה תזונה מאוזנת. (חוץ מדייסות אוכל מטרנה, הנקה, מוצקים). המליצו לי לתת לו את הדייסות בכפית ולא בבקבוק, אבל לבקבוק מוסיפים כף אחת-שתיים ואילו לאכילה בכפית צריך להוסיף 4-5 כפות, ואני לא רוצה שהוא ישמין יותר מידי או שיסבול מעצירות. מאז שהתחיל לאכול דייסות הוא קפץ במשקל מאחוזון 40 לאחוזון 42 ואני לא רוצה שיעלה יותר מידי.
אז איך באמת יותר מומלץ לאכול דייסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
מעיין12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן דייסות לבן 5 וחצי חודשים
נעמי ברזילי-תאני12/09/2010מעין שלום רב,
ראשית אני מתנצלת על העיכוב במענה לשאלתך.
מבחינת דייסות הדייסה אמורה להחליף ארוחה . כיום יש גם דייסות המשולבות עם תחליף חלב שנקראות " גם וגם" ואת יכולה לנסות אותם. מומלץ לתת לו לאכול בכפית כך הוא יתרגל לאכילה עצמאית ואני יכולה להרגיע אותך ולאמר שלתינוקות יש מנגנון רעב- שובע מפותח מאוד. כך שאם הוא רעב הוא יאכל ואין לך מה לחשוש מעליה במשקל. את ממילא מנהלת מעקב אחר המשקל והגובה במסגרת טיפת חלב שינוי של באחוזוונים של 2% אינו נחשב לשינוי קיצוני. תמשיכי לעקוב ואם יהיה שינוי משמעותי אני מציעה שתיוועצי עם אחות טיפת חלב או דיאטנית לגבי התפריט היומי והשילוב של דייסה בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)