מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת תמ"לעמית13/09/2010
בני בן כמעט 3 חודשים, עד לפני שבועיים הנקה מלאה ומאז אני משלבת לו סימילאק לקראת הפעוטון והחזרה לעבודה. הוא לחלוטין זורם בהחלפות בין ציצי, תמ"ל וחלב שאוב.
התקפות הגזים שלו נרגעו אבל בשבועיים האחרונים הוא פשוט מפליץ המון... הבעיה שזה כואב לו והוא מתעורר מזה גם בלילה בבכי. בעבר היתה לו יציאה לפחות פעם ביום ומאז שילוב התמ"ל זה אחת ל 3-4 ימים.
יכול להיות שהסימילאק גורם לזה? כדאי להחליף למטרנה? אני לא שיניתי משהו מיוחד בתזונה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לתמ"ל
בקי14/09/2010היי
אני העברתי את בני לאופטימיל- קיבלתי המלצה מחברה ואני מאוד מרוצה. אני יודעת שהוא מאוד טוב לכל מה שקשור לכאבי בטן ופלוסים אחרים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת תמ"ל
נעמי ברזילי-תאני14/09/2010לפי מה שאת מתארת. הגזים פסקו והתחילו שוב כשהתחלת לשלב לו תמ"ל בחלק מהארוחות . יתכן ובנך אכן רגיש לאחד המרכיבים בתמ"ל . לפני שאת מחליפה תמ"ל תבדקי אולי את נושא הבקבוק יתכן ותוך כדי יניקה מבקבוק בנך יונק הרבה אוויר . קיימים היום בשוק מגוון בקבוקים עם זרימה איטית (שדומים לקצב זרימת החלב מהשד בעת היניקה) ובקבוקים מיוחדים למניעת גזים. נסי לשנות בקבוק ובמידה והדבר לא יעזור התייעצי עם איש מקצוע בנוגע לשינוי התמ"ל.
בקשר לתדירות היציאות : חלב אם מתעכל בקצב מהיר יותר ולכן לא ניתן להשוות בין תדירות היציאות במצב יניקה לתדירות היציאות בשימוש בתמ"ל. יחד עם זאת צריך לשלול את נושא העצירות (במידה וזו קיימת, במיוחד עם בנך סובל מגזים והדבר גורם לו לכאב ולאי נוחות) כדי לשלול זאת אני מציעה לך לפנות לבדיקת רופא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)