בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים
    אורלי
    13/09/2010

היי
    בני עוד שבועיים בן שנתיים. כיום הוא אוכל מטרנה בבוקר ולפני השינה. התזונה שלו יחסית בסדר.. היו לו תקופות, בהתחלה הוא היה נפלא ואוכל הכל ואז תקופה שבקושי נגע במשהו בעיקר דברים מבושלים ועכשיו לאט לאט זה חוזר להיות בסדר, עדיין יש דברים מסויימים שאינו מוכן לאכול שבעבר אכל אבל אני בטוחה שזו תופעה חולפת ויהיה בסדר בסוף. שאלתי היא האם יש צורך בתמ"ל? ואם לא מה ניתן לתת במקום ואיך.? האם כבר צריך לגמול מבקבוק ולא לתת כלום בבוקר אלא ישר ארוחת בוקר? מה נכון לעשות? תודה מראש על התשובה. אחלה פורום, אני שאלתי אתכן אינספור שאלות בכל השנתיים ועזרתן לי מאוד... כל הכבוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים

הוספת תגובה

• תמ"ל אחרי גיל שנתיים

נורית קליפר
    13/09/2010

הי אורלי,
    תודה על המילים הטובות!! שמחה לשמוע שעזרנו מלידה.......!
    אין צורך בתמ"ל, את יכולה להגיש במקום חלב ניגר, אך מאד ממליצה בשלב זה לגמול מבקבוק ולהגיש בכוס שתייה המתאימה לגילו.
    לגבי שתייה או אוכל מוצק בבוקר, אין תשובה נכונה או לא. את יכולה להגיש ארוחת בוקר עם כוס חלב או להגיש קודם חלב ואח"כ ארוחת בוקר או לפעמים רק להציע ארוחת בוקר - מה שבנך יעדיף.

שיהיה יום הולדת שמח בעוד שבועיים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו