מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנתייםאורלי13/09/2010
היי
בני עוד שבועיים בן שנתיים. כיום הוא אוכל מטרנה בבוקר ולפני השינה. התזונה שלו יחסית בסדר.. היו לו תקופות, בהתחלה הוא היה נפלא ואוכל הכל ואז תקופה שבקושי נגע במשהו בעיקר דברים מבושלים ועכשיו לאט לאט זה חוזר להיות בסדר, עדיין יש דברים מסויימים שאינו מוכן לאכול שבעבר אכל אבל אני בטוחה שזו תופעה חולפת ויהיה בסדר בסוף. שאלתי היא האם יש צורך בתמ"ל? ואם לא מה ניתן לתת במקום ואיך.? האם כבר צריך לגמול מבקבוק ולא לתת כלום בבוקר אלא ישר ארוחת בוקר? מה נכון לעשות? תודה מראש על התשובה. אחלה פורום, אני שאלתי אתכן אינספור שאלות בכל השנתיים ועזרתן לי מאוד... כל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמ"ל אחרי גיל שנתיים
נורית קליפר13/09/2010הי אורלי,
תודה על המילים הטובות!! שמחה לשמוע שעזרנו מלידה.......!
אין צורך בתמ"ל, את יכולה להגיש במקום חלב ניגר, אך מאד ממליצה בשלב זה לגמול מבקבוק ולהגיש בכוס שתייה המתאימה לגילו.
לגבי שתייה או אוכל מוצק בבוקר, אין תשובה נכונה או לא. את יכולה להגיש ארוחת בוקר עם כוס חלב או להגיש קודם חלב ואח"כ ארוחת בוקר או לפעמים רק להציע ארוחת בוקר - מה שבנך יעדיף.
שיהיה יום הולדת שמח בעוד שבועיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)