מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט לתינוקת בת 7.5 חודשיםעדי13/09/2010
היי. לבתי יש סדר ארוחות קבוע כול יום זה מתחיל כשהיא מתעוררת זה מנת סימליאק 180 ולאחר מכן פירות מנה מלאה בצהריים ארוחה מגוונת כול פעם שונה (אורז ,תפוח אדמה ,קישוא ,דלורית ,כרפס.גזר.) וגם חזה עוף או קציצה או שוק לאחר מכן המנה הבאה שלה היא מעדן אני נותת לה 2 מעדנים שזו תהיה ארוחה מלאה במקום סימילאק וארוחה אחרונה סימלאק ..אם היא ממשיכה להיות ערה או שקמה אני שוב נותת לה סימילאק שאלתי היא אם אני עושה לה נזק בזה שהתחלתי לה כבר מעדניים כי את האמת היא כבר מגיל 5 חודשיים אוכלת מעדן ואין לה ברוך השם שום אלרגייה או תופעה מוזרה ההפך היא מאוד אוהבת..?.מה לגבי הביצה מותר כבר בגיל כזה .? ומה עוד אוכל לגווון לה באוכל להעשיר לה את הארוחה ..? גם בבוקר וגם בצהריים ..?ויש לי עוד שאלה שכאתם אומרות כריך למה כוונתם ( יש לבתי 2 שניים קידמיות ) אבל מהנ כוונתכם ..?..אה אני גם מידי פעם נותת לה קצת במבה והביסקוויט מטרנה של התינוקות ...אני יודעת שהעמסתי עליכן בשאלותאני מקווה שתענו לי על כולן ו סליחה פשוט זו ילדה ראשונה ..תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
שרית עטיה-שמואלי15/09/2010הי עדי
אנסה לענות על כל שאלותיך
קודם את לא עושה שום נזק.
ההמלצות התזונתיות ממליצות על הוספת מוצרי חלב לתפריט בגיל תשעה חודשים . לא מחשש לאלרגיה אלא מהצורך לבסס קודם תפריט עשיר בברזל .
בנוסף -
עדיף להרגיל את הקטנטנים לאוכל שהוא לא מתוק.
את יכולה להוריד את כמות המתיקות בהדרגה ע"י הוספת יוגורט לבן ללא סוכר למעדנים.
ביצים - אין בעיה בגיל הזה גם חלמון וגם חלבון
כריך - זה מאוד תלוי בהתפתחות מתחילים מחתיכות קטנות של הלבן טבולות בממרח - טחינה / גבינה ....
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי20/09/2010תודה לך על ההתיחסות לשאלתי וכן תשובתך קצרה וקולעת חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)