מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 3 חודשיםשירי.א21/09/2010
היי.. יש לי תינוק בן 3 חודשים, הוא ניזון מסימילאק FREE השאלה שלי היא כזו:
הוא אוכל בין 60-100 יש פעמים בהם הוא מוכן רק ל60 יש פעמים נדירות ל120 ולרוב זה בין לבין, הוא שוקל 4700 , אני מודאגת מכך שהוא לא עולה בכמות הוא ככה בערך מגיל חודש וחצי , רופאה המליצה לי לתת לו כפית שטוחה של קורנפלור זה בסדר? בנוסף המליצה לעשות לו את האוכל סמיך יותר... חשוב לי לדעת מה דעתך? הוא כל הזמן עם כאבי בטן אולי זה קשור? הבטן רכה ואין בעיה מיוחדת גם לא גזים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 3 חודשים
נעמי ברזילי-תאני21/09/2010ראשית אני רוצה להרגיע אותך . ברב המיקרים כשאין בעיה מיוחדת, תינוק אוכל את כמות המזון הנחוצה לו ולכן אין כל סיבה שתהיי מודאגת. בהנחה שהוא מתפתח הן מבחינת משקל והן מבחינת גובה ושומר על אותה עקומת משקל שבה נולד (אני מניחה שהוא נולד באחוזון 5% ) ואינו שובר עקומות , אין סיבה לדאגה. אני מציעה שתמשיכי לעקוב אחר המשקל והגובה. אולי יש אפשרות שתציעי לו ארוחות בתדירות גבוהה יותר (כל 3 שעות) .באופן עקרוני עפ"י ההמלצות של משרד הבריאות מומלץ להוסיף דייסות לתפריט מגיל 4 חודשים. לכן אני חושבת שכדאי שתמתיני מעט עם הדייסות ותמשיכי לעקוב. סביב גיל 3 חודשים אמורה להתרחש קפיצת גדילה ואז הוא יגדיל את כמויות המזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
שירי.א21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)