מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוקת בת 8 חודשיםעדי21/09/2010
שלום, ביתי כמעט בת 8 ח'. נכון להיום בבוקר, לאחר שקמה מהשינה, אוכלת בקבוק. ב-10:00 אוכל ארוחת פירות, ב-12:00 מרק עוף וכאשר מתעוררת מהשינה באזור 15:30 בקבוק בשנית - כל זה היא מקבלת בגן. בבית, באזור השעה 17:00-17:00, עד לאחרונה נתתי לה בקבוק 120, כאשר עכשיו אני מעוניינת להוריד בקבוק זה ולתת לה מוצק. התחלתי לתת לה ביצה מקושקשת, עגבניה, לחם, אצבעות של בייבי- ביס. מה עוד ניתן לתת? אשמח לקבל רעיונות נוספים לארוחות. בלילה טרם השינה היא מקבלת בקבוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתינוקת בת 8 חודשים
נעמי ברזילי-תאני21/09/2010ראשית אני מציעה שתבדקי אולי לפתוח מרווח מעט גדול יותר בין הארוחות. איני בטוחה שכעבור שעתיים מהבקבוק שהיא מקבלת בשעה 15:30 בתך כ"כ רעבה. את יכולה להציע לארוחה נוספת סביב השעה 18:00-18:30.
רעיונות לארוחה :
לחם עם ממרח טחינה / ממרח שקדים /ממרח אבוקדו עם ביצה
תבשיל שמכיל קטניות למשל: מג'דרה. או ממרח חומוס עם טחינה (חשוב שתוודאי שהקטניות יהיו רכות ושתמעכי אותן או תרסקי אותן במעבד מזון)
את יכולה להציע לה פרי נוסף
החל מתחילת החודש העשירי תוכלי לכלול בתפריט גם מוצרי חלב (כגון: גבינות, יוגורט , לבן ) - מומלץ להרגיל את הילדים כבר מגיל צעיר למוצרי חלב ניטראלים בטעמם שאינם ממותקים בסוכר כדי לא לחזק אצלם את ההעדפה לטעם המתוק. ליוגורט למשל תוכלי להוסיף פרי טבעי שיעניק לו את המתיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)