הפרעות אכילה אצל בנות שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה אצל בנות שנה
    אלמה
    23/09/2010

שלום,

תאומות בנות שנה שאוכלות מוצקים גרוע מאוד.
    ארוחה לדוגמא:
    2 כפיות קוטג', 2 ביסים ממלפפון.

כשמושיבים אותן ליד שכיסא הן מוכנות לטעום, ואח"כ - זריקת הכלים, יציאה מהרתמות ומביעות רצון חד משמעי לרדת מהכיסא.
    מקריאה קצת בנט על הפרעות אכילה אצל תינוקות, אין לי שום ספק שזה המצב כאן, בעלי לחוץ מאוד וסובר שאם הוא יפחיד אותן והם יבלעו כמה כפיות זה שווה,
    אני מאידך מתייאשת מאוד בקלות ואחרי כמה נסיונות מורידה אותן מהכיסאות ומתחילה לדאוג מהארוחה הבאה.

אחת מהתאומות, לפי הרופאה, היא על גבול תת תזונה - שוקלת 7.5 ק"ג, באחוזון 1.5, מאגרי ברזל על הגבול והתחלנו לתת פוליקוז.....מה הצעדים שעלי לעשות כדי לשקם את הפרעות האכילה האלו?
    אין לי שום תמיכה מבעלי ומהסביבה, שרק מלחיצים ומדאיגים אותי יותר, גם עם ילדינו הגדולים המוצקים לא היו ענין קל, אבל הם תמיד עלו במשקל ולא היתה בעיה עם הברזל. כרגע אני כל היום סביב האוכל שלהן וכמה הן אכלו ומה נעשה.

הן מתפתחות פיזית כראוי, מאוד פעילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה אצל בנות שנה

הוספת תגובה

• ציינתי שאין לי תמיכה

אלמה
    23/09/2010

ולכן אני זקוקה למידע לאן עלי לפנות,

כיוון שלפי הרופאה עלי להכריח אותן לאכול ולחזור לאוכל טחון,
    לפי טיפת החלב - לתת להן אוכל ושיקחו כמה שהן רוצות,
    בעלי וחמותי - להאכיל אותן בכוח....וכמובן שהכל אני עושה בעצמי כך שבאמצע היום אני גם מותשת וגם מבולבלת משלל העצות הנחרצות.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמה

שרית עטיה-שמואלי
    23/09/2010

הי אלמה
    זה אכן מצב מאוד מתסכל ומדאיג ואני מאוד מסכימה לכך שצריך תמיכה מקצועית.
    לא ציינת היכן אתם גרים אבל יש היום כמעט בכל המרכזים הרפואיים ובבתי החולים מרפאה להפרעות אכילה עד גיל חמש.
    יש בשניידר , באיכילוב, בוולספסון בירושלים ועוד...
    יש צוות שכולל רופא , אחות ,דיאטנית , מרפאה בעיסוק ופסיכולוג כולם ביחד תומכים בהורים תוך כדי מעקב על הילד והנחיות
    ממליצה לך לפנות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרית,

אלמה
    23/09/2010

בנתיים גיליתי מראפה כזו בבי"ח הקרוב אלינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו