מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן שנה ו-10 אוהב לאכולאמא27/09/2010
בני בן שנה ו-10 חודשים, מאז שנולד היה מעל לממוצע (נולד במשקל 4 ק"ג), לא ינק, אלא אכל אופטימיל. כיום, אוהב לאכול הכול (בגיל שנה וחצי שקל 12.5 ק"ג), נמצא במסגרת של גן, שם אוכל מסודר, אך הבעיה היא בשעות אחר הצהריים שבהן הוא מתחיל לבקש לאכול ולפעמים אני לא יודעת מה לתת וחוטאת מידי פעם עם שוקולד או חטיף, וגם אם אני נותנת לו משהו בריא כמו פרי אז הוא מבקש עוד אחד. האם צריך להגביל בגיל זה? שכן אני חוששת לעתיד.(יש לציין שבערב אוכל מסודר ומזין- ירקות,גבינות,ביצה,אפילו פתית הוא אוהב!)
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא דואגת
מרינה קוזמנקו27/09/2010בנך נמצא באחוזון 80 בערך - אין לך מה להילחץ ולחשוש לעתיד! אין להגביל אותו בכמות האוכל אלא באיכותו! רק דברים בריאים ומשביעיים (לא שוקולדים, מעדינים, חטיפים וכו'). לפי מה שאת מתארת הוא פשוט רעב אחרי הגן. תעשי לו ארוחת ביניים כאשר הוא חוזר מהגן, אבל לא רק פרי אחד. אופציות אפשריות - פרוסת לחם עם אבוקדו/טחינה/חומוס בייתי וירק (מלפפון, עגבנייה, מה שהוא אוהב) או יוגורט עם פרי חתוך בפנים, או מרק ירקות (צלוחית לא גדולה). וגם שלא יוכל את זה "על הדרך", שיבין שזו ארוחה לכל דבר - שישב מול השולחן בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)