דייסת קינואה לגיל חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסת קינואה לגיל חצי שנה
    אפרת
    05/10/2010

שלום,
    הבן שלי בן חצי שנה, ניזון מהנקה, חלב שעוב ו-2 מנות מוצקים ביום (פירות+מרק עם בשר)
    לאחרונה חלה אצלינו האטה בעלייה במשקל (נולד במשקל 3.5 ק"ג ושוקל כיום 7.6 ק"ג)
    הייתי מעונינת להמיר לו ארוחה אחת של חלב בדייסה על בסיס חלב אם.
    ראיתי שניתנו המלצות על דייסת קינואה? מהי דייסת קינואה ובאיזו צורה היא מגיעה? האם הכוונה לאחת מדייסות האינסטנט של מטרנה?
    אשמח לקבל המלצה והסבר על שילוב הדייסה (ודייסות נוספות) בחלב אם.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסת קינואה לגיל חצי שנה

הוספת תגובה

• דייסת קינואה לגיל חצי שנה - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    05/10/2010

כן מדובר על דייסת קינואה מוכנה של מטרנה. ככל הידוע לי את הדייסה ניתן לשלב בתמ"ל אך היא אינה מתמוססת היטב ליצירת סמיכות טובה בחלב אם. יש אפשרות להכין אותה עם מים במקום עם תמ"ל ואת יכולה להוסיף למים כפית של שקדיה/ממרח שקדים (שהוא על בסיס שקדים טחונים) כדי להעשיר אותה. באופן עקרוני, ממרח שקדים בפני עצמו הוא תוספת מצויינת להעשרה.
    כמובן שאם הבן שלך לא התנסה בעבר בממרח שקדים מומלץ שתתני לו כפית אחת לפני שאת מערבבת אותו עם הדייסה כדי לוודא שלא קיימת רגישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו