תפריט לבן 8נחודשים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לבן 8נחודשים וחצי
    יסמין
    18/10/2010

בוקר טוב הבן שלי הוא 8 חודשים וחצי שוקל 9 שיקלו לא נותנת לו דייסה והוא מסרב לאכול פירות בקושי אוכל בננה התפריט שלו כך :
    שהוא מתעורר מסרב לאכול רק אחרי שעה 10:30-11 חלב 180 אחרי שעתים אני מאכילה אותו יוגרט או סחלב אחרי זה הולך לשינה מתעורר בשעה 2:30-3 מאכילה אותו ממה שאני מבשלת אחרי שעתיים מאכילה אותו במבה מנסה פירות בשעה 7 עושה לו ארוחת ערב כמו פיצה אבוקדו לפעמים בטטה בתנור יוגורט בשעה 10 חלב 180 עם ביסקוט אצבעות מטרנה ואז שינה
    השאלות שלי בגלל שהוא מתעורר מאוחר אז הוא מדלג על מנה עלי להוסיף לו משהוא
    האם חובה להוסיף דייסה בגילהם ואיזה סוג מומלץ
    האם התפריט שלו מסודר חסר עלי להוסיף עוד דבריפ
    אודה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לבן 8נחודשים וחצי

הוספת תגובה

• טעות אני התכוונתי ביצה לא פיצה

יסמין
    18/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לבן 8נחודשים וחצי - תגובה

מרינה קוזמנקו
    20/10/2010

בגיל 8 חודשים התפריט צריך לכלול: 4-5 כפות ירקות, 4-5 כפות פירות, 3-4 כפות דגנים מבושלים, 1/2 פרוסת לחם, 3-4 כפות בשר/דג/קטניות, ביצה, 1/2-1 גביע יוגורט/גיל.
    כמות ההנקה או תמ"ל – 4 ארוחות של כ-200-240 CC כל אחת.
    לפי התפריט שאת נותנת – חסר בו גיוון ואני לא מצאתי בשר, קטניות. דייסות אין חובה לתת אבל לדעתי זה מקור מצוין לויטמינים, מינרלים, ברזל ולאנרגיה זמינה לגוף ולמוח. אני ממליצה לך כן להכניס אותם לתפריט (אורז, קינואה, גריסי פנינה, דוחן, קוסקוס, בורגול, שיבולת שועל).
    אני לא רואה טעם לתת במבה כאשר ילד לא מקבל מספיק ירקות/פירות. אם בנך מדלג על ארוחה בגלל שינה ארוכה תשתדלי להעשיר ארוחות אחרות – תוסיפי שקדייה, טחינה, אבוקדו, דגנים, קטניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו