מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פליטות מרובותאני20/10/2010
שלום.
בתי המקסימה בת 6 חודשים, מתפתחת יפה, עולה במשקל וילדה חייכנית ומקסימה בד"כ.
היא אוכלת 5 ארוחות ביום וטעימות מגיל 4 חודשים, אוכלת הכל ויפה, טפו טפו טפו...
הבעיה- היא פולטת המון... הרבה פליטות קטנות וכשהיא על הבטן ישר אחרי האוכל גם יותר גדולות...
אתמול היא פלטה ממש כמות רצינית אבל לא בקשת...
התחלתי להוסיף לה היום קורנפלור למטרנה, אבל זה לא נראה כאילו זה מסמיך את המטרנה... מה גם שלא ניכר שהפליטות פחתו.
לחכות עוד קצת? להוסיף יותר קורנפלור?
אני מוסיפה כפית אחת על 180 מ"ל מטרנה.
בנוסף, החלפתי לה עכשיו למטרנה שלב 2 ופתאום היא אוכלת פחות בכל ארוחה (לפני שהוספתי את הקורנפלור).
בד"כ היא היתה אוכלת 180 בכל ארוחה ועכשיו היא לפעמים מסיימת ולפעמים ממש לא.
אני לא נותנת לה בכח כי אני לא רוצה שהיא תפלוט...
זה יכול להיות שהיא צריכה פחות אוכל מהמטרנה עכשיו בגלל שינוי השלב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטות מרובות - תגובה
נעמי ברזילי-תאני20/10/2010מאוד יתכן שבגלל המעבר לשלב 2 בתך כיום זקוקה לכמות קטנה יותר.מטרנה שלב 2 סמיכה יותר. אפשרי לבתך לאכול את הכמות המתאימה להאל תעמיסי עליה וכמובן תמשיכי לעקוב אחר השינויים במשקל ובגובה הם אלו שיכולים לשקף האם התזונה הנ"ל מתאימה לצרכים של בתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני21/10/2010היום, אחרי שהקטנה העלתה קצת חום, היינו אצל הרופאה והתברר שהיא קצת "מצפצפת"...
היא גם משתעלת לאחרונה.
בהמלצת הרופאה חזרנו לשלב 1 ונקוה שכשתעבור ההתקררות נמשיך להתקדם לכיוון שלב 2.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)