תפריט,וועזרה באוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט,וועזרה באוכל
    רונית אשטמקר
    21/10/2010

שאלתי :מה אפשר לעשות שתינוקת בת שנה וחודשיים לא מוכנה לאכול?ואיזה תפריט אפשר לעניין אותה?
    מאז שנולדה היא לא מוכנה לפתוח את הפה.אני תמיד האכלתי אותה בכוח כלומר ניסיתי להעסיק אותה בכל דרך אפשרית אם זה עם ספרים משחקים אפילו צפיה בטלויזיה וזה עזר היא ההיתה אוכלת (גם בעלי לא אכלן גדול לוקח לו המון זמן לאכול וכל בייס אוכל טיפה)
    זה מחרפן אותי כי אני לא יכולה לשבת לידה כל היום ולהמשייך בדרך הזאת.היא עדיין אוכלת אוכל טחון.ניסיתי לתת לה לחם עם ריבה או ספגטי ועוד דברים היא לא אוכלת אלא משחקת עם האכל עד שזה מגיע לריצפה.ניסיתי לתת לה בחתיכות או שתאכל עם כפית לבד איך היא זורקת ומשחקת עם הידים ואפילו פעם אחת היא לא הכניסה לפה
    ניסיתי לחכות כמה פעמים כמו שהרופאה אמרה.ולהאכיל אותה רק שהיא ממש רעבה. אבל מצידה לא לאכול בכלל כל היום היא נשארה רעבה עד הלילהץ שהיא הלכה לישון נתתי לה בקבוק עם חלב וניסיתי את זה כמה פעמיים עם הדרכה של הרופאה נשארתי איתה בקשר טלפוני כל השבוע כמובן היא שתתה טייפה מים וזה היה האוכל שלה
    היא ממש לא מוכנה לאכול ניסיתי אפילו לתת לה עוגיות העיקר שתאכל משהו ואפילו זה לא עוזר היא רק מפוררת
    לא כתבתי שהיא שוקלת 8.650 ובת שנה וחודשים הרופאה חושבת שהמשקל שלה נורמלי והיא מתפתחת יפה ובעניין האוכל אין הרבה מה לעשות
    ממש מיואשת כי אני לא יכולה לראות את התינוקת לא אוכלת ולא מתעניינת באוכל
    תענו לי דחוףףףףףף בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט,וועזרה באוכל

הוספת תגובה

• תפריט,וועזרה באוכל - תגובה

מרינה קוזמנקו
    21/10/2010

מקרה שלך מאוד לא פשוט כדי לענות בפורום. בעבר השית מספר טעויות נפוצות - האכלת אותה בכוח, מעסיקה אותה עם דברים אחרים בזמן הארוחה. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ. תוכלי לקבל הפנייה מרופא הילדים שלך. אם בטיפת חלב שלך יש אחיות מוסמכות תפני גם אליהן. ותעשי זאת כמה שיותר מהר כדי שדפוס ההתנהגות הזו יהיה קל לתקן. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו