מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לבת שנה ו3 חודשיםרונית אשטמקר27/10/2010
ביתי מאוד בעיתית באוכל.אני מתאמצת המון כדי שתאכל מאז שהייתה תינקת הייתי עושה הכל כדי שתאכל שרתי לה רקדתי לה שחקתי איתה.בסופו של דבר היא אוכלת יפה.הרופאה הזהירה אותי כמה פעמים להפסיק ושהיא תאכל בדרך שלה.ובאמת הפסקתי ואז ראיתי שהיא ממש לא רוצה לאכול.וירדה במשקל ובכמויות של החיתולים ואני מאוד מפחדת שהיא תירזה כי גם ככה היא לא אוכלת. בעלי חושב שזה בגלל שהיא לא אכלנית גדולה.
עכשיו היא בת שנה וארבעה חודשיים ובבוקר שהיא קמה נותנת לה בקבוק היא שותה רק 50 מ"ל ואח"כ אחרי כמה דקות מאכילה אותה לפעמים בביצה,יורגוט,גבינה,טונה ,סנדויץ עם ריבה,כמובן שהיא לא מסיימת,ונותנת לה ירקות למרות שחותכת אותם עם השינים וזורקת.היא עדיין אוכלת גרבר לצהריים עם תוספת עוף בשר שככה היא לא מרגישה שזה נימצא וכשאני משכיבה אותה לישון צהריים היא נרדמת עם בקבוק ולא שותה הרבה בקושי 20 מ"ל ובשעה 4-6 היא אוכלת לפעמים פנקיק לפעמים גבינה מעדן וזה נימשך עד ארוחת הערב לפעמים עושים הפסקה באוכל אני ממש מגישה לה קצת ועדיין היא לא מוכנה לאכול
היא לא מוכנה לאכול שום דבר בין לבין בשעות היום אפילו חתיכה של מלפפון או עוגיות
וכשאני מכינה לה לאכול לבד הכל בריצפה כי היא לא מוכנה לאכול אוכל חתוך ובמיוחד לבד
מה עלי לעשות?אני לא יודעת איזה דברים מענינים אפשר להאכיל אותה?אני ניסיתי הרבה.ועד איזה שאלה מומלץ להאכיל גרבר?ותוכלו לכתוב לי תפריט למשך היום
תודה ומצטערת על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לבת שנה ו3 חודשים - תגובה
מרינה קוזמנקו29/10/2010יקירה! מקרה שלך מורכב ודורש התייחסות מעמיקה שלא מתאפשרת במסגרת הפורום לצערי. ממליצה לך לפנות לאחות טיפת חלב שמתמחה שנושא של תזונת תינוקות או לפנות לדיאטנית בקופת חולים. לפי דעתי עשית מספר טעויות בקשר לתזונתה (שירים, ריקודים וכו') וצריכים לבנות תוכנית מסודרת שתעזור להחזיר את תזונת הילדה למסגרת המתאימה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)