מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עדיין יש שאלות
דניאלה18/11/2010תודה רבה!אני מצטערת אבל עדיין לא ברור לי לחלוטין:)
בני אכל כ 60 CC של פירות והיה לא ממש שבע ואחל בקושי 30 CC ירקות וממש ממש לא היה שבע והניק כמו כרגיל - האם הגיוני?
לכן הכמויות שאת ציינת נראות לי ממש קטנות?
הוא באמת אמור להשלים חלב?
המוצקים לא אמורים להיות במקום?
כרגע אני נותנת לו רק ירקות עד שהוא יוכל קצת יותר ואז רציתי להסיף עוף- האם תקין?
וכמה מים לתת לו? כמה שהוא רוצה? או שיש מינימום/מקסימום
ושאלה אחרונה- האם כדי לתת את שתי המוצקים בארוחות ברצף? או כדאי הנקה באמצא?(רק אז ארוחת צהרים היא ממש מאוחרת בסביבות 3-4*)
תודה וסליחה על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה תינוקדניאלה16/11/2010
שלום,
בני נולד 2700 והיום בן חצי שנה וחצי כמעט שוקל 7 קילו
ניזון עד כה מהנקה מלאה + טעימות
אני רוצה להתחיל לתת לו פירות + ירקות אך לא יודעת את הכמויות
אודה לתשובה גם לפירות וגם לירקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה תינוק - תגובה
מרינה קוזמנקו17/11/20102-4 כפות ירקות, 3-4 כפות פירות, 2-3 כפות דגנים, 1/2 פרוסת לחם, 2 כפות בשר/דג/קטניות. ועוד 4 ארוחות תמ"ל או הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה 6 חודשים
דניאלה17/11/2010וזה אמור להחליף ארוחה שלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה 6 חודשים - תגובה
מרינה קוזמנקו18/11/2010הכמויות שרשמתי הם סה"כ ליום. אבל אם תראי שילד רוצה לאכול יותר - תתני לו כמובן. אבל צריכים לשמור על 4 ארוחות מלאות של תמ"ל או הנקה, מכיוון שמזון מוצק עוד לא מספק לתינוק את כל צרכיו, לאומת הנקה/תמ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)