עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    דרור
    16/11/2010

שלום, בתי בת 5 וחצי חודשים והיא התחילה לסבול מעצירות. לקחתי אותה לרופא והרופא אמר לתת לה מזון עם סיבים תזונתיים. רציתי לדעת באיזה פרי או ירק כדאי להאכיל אותה עכשיו מכיוון שהיא נפצעה מהעצירות ונוצר לה חתך רציני ברקטום. קיבלתי משחה ל-5 ימים לשים לה שם והחלפתי לה את הברזל. אם תהיה לה שוב עצירות החתך יגדל ויהיה גרוע יותר. בבקשה עיזרו לי ותמליצו לי מה להאכיל את הילדה בכדי למנוע לפחות לחודש הקרוב עצירות עד שיחלים לה הפצע.

תודה, דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

נורית קליפר
    16/11/2010

הי דרור,
    להלן רעיונות שיכולים לעזור:
    נסה לטחון לה עם הפירות שהיא אוכלת, פירות יבשים שהושרו במים - יש בהם המון סיבים.
    נסה להשרות שזיפים מיובשים במים רותחים, ותנו לה לשתות ממי השזיפים שהתקררו.
    נסה לגרד עגבניה ולהוסיף כפית שמן זית לרסק - זה עלול לעזור. ולבסוף, בקטניות יש הרבה סיבים תזותיים כך שאפשר להכין מרק ירקות ולהוסיף מעט עדשים.
    חשוב לא להעמיס ביותר מדי סיבים תזונתיים, כי זה לכשעצמו יכול לגרום לגזים וחוסר נוחות במערכת העיכול.

תרגישו טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דרור
    17/11/2010

אני מודה לך מאוד על התשובה המהירה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה מניסיון אישי

עירית
    17/11/2010

היי דרור,

בני התינוק כשהיה בן 4 חודשים סבל מעצירות.
    הרופא, מבלי לחשוב יותר מדי, דחף לנו (או לו יותר נכון) נרות, משלשלים וחוקן.
    לא הסכמתי - כי זה לא מטפל במקור הבעיה, אלא רק מקל על התסמינים.
    אינטואיציה של אמא לא הטעתה אותי והסתבר שזה היה סימן של התייבשות שנגרמה מזמן ממושך (4 שעות) בין ארוחה לארוחה.
    מה שפתר את זה !! ביום אחד בלבד !! זה הוספת ארוחות ביניים של חלב בין הארוחות העיקריות (כ-50 מ"ל). זה לא קלקל לו את התאבון בארוחות העיקריות ומאז ועד היום (7 חודשים אחרי) לא זוכרים מה זה עצירות.

הכי חשוב זה למצוא את הסיבה לעצירות !!!

בהצלחה ולילה טוב,
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו