כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    נטע
    18/11/2010

שלום,
    יש לי כמה שאלות:
    1. מה עדיף לתת לתינוקת בת שנה וחודשיים:מטרנה או חלב רגיל?
    2. מאיזה אגוזים ואיך עושים ממרח אגוזים?
    3. כמעט כל ערב לפני שינה אני נותנת לה רויון מעורבב עם יוגורט נוזלי. אה אם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

מרינה קוזמנקו
    19/11/2010

1. תורידי מטרנה בהדרגה ואת לא חייבת שום חלב במקום. אני נגד חלב ניגר בכלל. אם ילדה זקוקה למשהו נוזלי - חלב שקדים (שזה שקדייה מעורבבת עם מים)
    2. אגוזי מלך, שקדים, גרעיני דלעת, שומשום מלא (טחינה). רק צריכים לבדוק שילדה לא אלרגית לאגוזים.
    3. מה הסיבה שאת מערבבת? לא ברור לי, אבל עדיף לא לערבב כדי שילדה תכיר כל טעם בנפרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

נטע
    21/11/2010

תודה על תשובה מהירה
    אז רציתי לשאול עוד:
    בגלל שילדה שלי (בת שנה וחודשיים) לא אוכלת מספיק במהלך היום בגן, היא רעבה בלילה ואז אני נותנת לה מטרנה או דיסה בתוספת שקדיה. באיזה יחס להרבב מים ושקדיה (במקום מטרנה)?

לגבי רויון: אני חושבת (אולי אני טועה) שרויון יותר בריא מיוגורט רגיל ואני מערבבת אותם כי לרויון יש טעם חזק וילדה שלי לא רוצה לשתות אותו ואם אני מוסיפה יוגורט אז טעם ניה יותר נעים ואז היא שותה בכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

מרינה קוזמנקו
    25/11/2010

1.כף שקדייה בכוס מים
    2. אני לא בטוחה שרוויון יותר בריא. ביוגורט דווקא יש יותר חיידקים פרוביוטיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו