הצילו! הזנת תינוק מתוק בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו! הזנת תינוק מתוק בן חודש וחצי
    נעה
    18/11/2010

שלום רב,

בני המקסים בן חודש וחצי כיום, נולד במשקל מכובד של 3.495 ק"ג (איבד ממשקלו כ-70 גרם בסה"כ עד היציאה מבית החולים...) ועולה יפה (ע"פ הרופא והאחיות בטיפת חלב) במשקל- שוקל היום כ-5 ק"ג.

בני ניזון ממטרנה בלבד ובכל ארוחה אוכל 120 מ"ל, עד הטיפה האחרונה...(פרסר כמו שסבתא שלי אומרת...)

הבעיה היא שהוא מסיים לאכול, עושה גרעפס נרגע לכ10 דקות ומיד לאחר מכן מתחיל לבכות ונרגע רק כשהבקבוק נכנס לפיו שוב (גם מוצץ לא עוזר...) - שאלתי היא, האם הוא רעב? הגיע הזמן להגדיל לו את המנות? האם פליטה אחרי ארוחות אומרת שהוא אכל יותר מכפי שיכול להכיל? חשוב לי לציין- כי אני מאמינה שאני יודעת לזהות מתי יש לו גזים, ומאז שהתחלתי להשתמש בחליטת תה שנתנה לי נטורופתית הכאבים וההתכווצויות ירדו משמעותית), ועל כן נראה לי שהוא פשוט רעב...

אני מודעת לזה ששאלתי הרבה שאלות אך אשמח אם תיאותו לסייע בעדי להקל את חיינו המשותפים...

תודה מראש,
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצילו! הזנת תינוק מתוק בן חודש וחצי - תגובה

מרינה קוזמנקו
    19/11/2010

אם הוא פולט לאחר ההזנה - סביר מאוד שזה סימן שאכל יותר מידי. אבל אם את מגדילה לו כמות והוא לא פולט אפשר להגדיל לו מנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו