מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית פליטהמירה26/11/2010
הבן שלי בן 7 שבועות, נולד קטן יחסית (תחילת שבוע 37).
לצערי אין לי מספיק חלב כדי להניקו ועד לפני שבוע הוא אכל בערך 150 cc חלב אם במהלך כל היום ובשאר היום הוא מקבל תמ"ל.
אני נותנת לו גם מטרנה וגם סימילאק מתוך מחשבה שאינני רוצה לשים את כל הביצים בסל אחד (כמו במקרה רמדיה).
בשבוע האחרון כמעט בכל פעם שאוכל מחלב האם הוא פולט לאחר כ- 10 דקות מסיום הארוחה כמעט את כל מה שאכל.
האם יכול להיות שבגלל שהתרגל לתמ"ל הוא לא מעכל טוב את החלב שלי?
אני חא רוצה להפסיק לת לו מהחלב שלי מכיוון שזו כמות קטנה גם כך ואני מאמינה שחשוב שיקבל לפחות את המנה הזו.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית פליטה - תגובה
מרינה קוזמנקו28/11/2010את צודקת שלא רוצה להפסיק עם החלב שלך!
לגבי פליטות - אני לא מאמינה שילד מעכל טוב את התמ"ל ולא מעכל חלב אם!! אולי תגדילי מעט מרווח בין ארוחת תמ"ל לארוחת חלב אם. תמ"ל מתעכל יותר זמן מאשר חלב אם ואז ילד שבע יותר זמן אחרי אותה כמות של תמ"ל לאומת חלב אם. ותנסי לעשות הפסקה קטנה (או שניים) בזמן שאת נותנת לו חלב אם.
אשמח לקבל עדכון ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מרינה אני בהחלט יעדכן
מירה28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי זה לא עוזר
מירה30/11/2010היי מרינה
לצערי ברגע שאני נותנת לו מהחלב שלי 5 דק' לאחר סיום הארוחה הוא פולט החוצה את רובה. לא יודעת מה לעשות.
גם את התמ"ל הוא פולט מדי פעם אבל לא כמו את החלב שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)