בעיית פליטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית פליטה
    מירה
    26/11/2010

הבן שלי בן 7 שבועות, נולד קטן יחסית (תחילת שבוע 37).

לצערי אין לי מספיק חלב כדי להניקו ועד לפני שבוע הוא אכל בערך 150 cc חלב אם במהלך כל היום ובשאר היום הוא מקבל תמ"ל.

אני נותנת לו גם מטרנה וגם סימילאק מתוך מחשבה שאינני רוצה לשים את כל הביצים בסל אחד (כמו במקרה רמדיה).

בשבוע האחרון כמעט בכל פעם שאוכל מחלב האם הוא פולט לאחר כ- 10 דקות מסיום הארוחה כמעט את כל מה שאכל.

האם יכול להיות שבגלל שהתרגל לתמ"ל הוא לא מעכל טוב את החלב שלי?
    אני חא רוצה להפסיק לת לו מהחלב שלי מכיוון שזו כמות קטנה גם כך ואני מאמינה שחשוב שיקבל לפחות את המנה הזו.

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית פליטה

הוספת תגובה

• בעיית פליטה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    28/11/2010

את צודקת שלא רוצה להפסיק עם החלב שלך!
    לגבי פליטות - אני לא מאמינה שילד מעכל טוב את התמ"ל ולא מעכל חלב אם!! אולי תגדילי מעט מרווח בין ארוחת תמ"ל לארוחת חלב אם. תמ"ל מתעכל יותר זמן מאשר חלב אם ואז ילד שבע יותר זמן אחרי אותה כמות של תמ"ל לאומת חלב אם. ותנסי לעשות הפסקה קטנה (או שניים) בזמן שאת נותנת לו חלב אם.
    אשמח לקבל עדכון ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מרינה אני בהחלט יעדכן

מירה
    28/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי זה לא עוזר

מירה
    30/11/2010

היי מרינה

לצערי ברגע שאני נותנת לו מהחלב שלי 5 דק' לאחר סיום הארוחה הוא פולט החוצה את רובה. לא יודעת מה לעשות.

גם את התמ"ל הוא פולט מדי פעם אבל לא כמו את החלב שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו