מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרבן מוצקיםטל01/12/2010
בני בן 10 חודשים (תאום), היפוטוני ועם גמישות יתר, נולד בשבוע 33, 1.9 קילו, עד גיל חודשיים שקל קרוב לחמישה קילו, ניזון מהנקה ומעט תמ"ל.
מגיל 4 חודשים התחלנו טעימות שהפכו מהר לארוחות מלאות. מגיל 7 חודשים, כאשר חזרתי לעבודה והוא נשאר עם מטפלת כמויות המוצקים הלכו וקטנו עד שנעלמו לחלוטין. מגיל 9 חודשים מסכים לינוק רק בבוקר, כל שאר הארוחות תמ"ל.
כרגע שוקל 7.5 קילו, מוכן לאכול עוגיה ולא שום דבר אחר, לאחרונה מגדיל לעשות ואם אני נותנת לו לטעום אוכל מוצק, הוא מקיא.
גם בבקבוקים לא מרבה והרבה פעמים, עושה לא עם הראש כשמציעים לו בקבוק ואח"כ פותח את הפה.
מה עושים? אני חושבת שצריך לזרום איתו בלי להלחיץ.
טיפת חלב טוענים כי הוא חייב לאכול (???).
תודה רבה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבן מוצקים - תגובה
מרינה קוזמנקו02/12/2010האם בדקת מה קורה אצל המטפלת? כמה מאז שהוא איתה הפסיק לאכול מוצקים ולינוק?
ממליצה לך לפנות למרפאת אכילה, כי לי זה מראה יוצא מגדר הנורמה. ילד בגילו אמור לאכול כבר מגוון גדול של מאכלים. ואם תפספסי עוד 1-2 חודשים יהיה מאוד קשה להרגיל אותו בעתיד לתזונה נכונה, מזינה ומגוונת. בהתפתחותו (גם פיזית וגם שכלית) תלוייה בתזונה שלו! במקרה שלך אני לא בעד "לזרום איתו".
יכול להיות שאחרים לא יסכימו איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)