מעבר למוצקים - עזרה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר למוצקים - עזרה דחופה!
    אמא לפגית
    12/12/2010

בתי נולדה פגית בשבוע 34 במשקל 1.381, כיום היא בת 8 חודשים ושוקלת כמעט 5.5 קילו. עד לפני חודש היא הייתה עולה יפה מאוד במשקל ובחודש האחרון יש האטה בעלייה במשקל. מרגע השחרור מהפגייה (בגיל חודש) ועד עכיו היא ניזונה מהנקה. ההנקה כבר לא מספיקה לה אבל אני לא מצליחה להרגיל אותה לבקבוק (דייסה) או לאכילה של מוצקים. ניסיתי במשך שבועיים לתת לה מוצקים בין הארוחות, כל פעם הוספתי עוד קצת אבל היא מסרבת ומתעצבנת.
    אשמח לקבל טיפים ומידע שיעזור.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר למוצקים - עזרה דחופה!

הוספת תגובה

• מעבר למוצקים - עזרה דחופה! - תגובה

נורית קליפר
    12/12/2010

מכיוון שרק התחלת עם מוצקים......סבלנות, זה לוקח זמן. נסי להגיש לה טעימות על האצבע שלך תחילה, תראי אם זה עוזר לה מבחינת הנכונות לטעום. את יכולה לטחון פירות וירקות תחילה (כמובן להגיש כל פרי/ירק בהדרגה ולבדוק שאין תגובה כלשהי).

מקווה שזה יעזור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

אמא לפגית
    12/12/2010

אני כבר שבועיים מאכילה אותה קצת קצת באצבע וזה לא משתפר, אולי כדאי לתחיל מדייסה? אני לא רוצה שזה יהפך למאבק, אולי היא פשוט עוד לא מוכנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו