עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!
    leah
    26/12/2010

שלום!!
    בני נולד שלוש ארבע מאות חמישים עכשיו הוא בן שש וחצי חודשים
    ושוקל שבע קילו ועשרים גרם יונק בלבד התחלי כבר בגיל חמש חודשים לתת לו טעימות ןמוצקים הבאתי לו בבוקר פרות מבושלים והוא חצי כוס פלוס ובערב מרק ירקות עם עוף!
    וגם אכל חצי כוס פלוס לאחרונה הוא פשוט לא מסכים לאכול את זה הוא אוכל רק בננה או נוגס תפוח אני לא מבינה למה הוא פתאום הפסיק!!האם זה בסדר?מה זה יכול להיות?
    אני מנסה להביא לו גם מטרנה עם דיסה והוא פשוט לא מסכים לאכול את זה ניסיתי כמה סוגים מים עם סוכר כלום רק ממני ואני מרגישה שאין לי מספיק חלב בשבילו מה אני עושה ??הוא אוכל כל שעתיים ובלילה הוא מתעורר כל שעתיים פליז אני אובדת עצות!!!
    אשמח לתשובה??וסליחה על האורך של ההודעה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי?

leah
    27/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!! - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    27/12/2010

ראשית , אני רוצה להרגיע אותך. כל זמן שאת מניקה יש לך חלב. הגוף שלך מייצר חלב עפ"י דרישה לכן ככל שתניקי בתדירות גבוהה יותר הגוף שלך ייצר יותר חלב.ייתכן שהוא נמצא בקפיצת גדילה (שמתרחשת סביב גיל חצי שנה) לכן הוא מבקש אוכל כל שעתיים. כל זמן שהוא עולה בצורה תקינה במשקל, בגובה ובהקף הראש כך שהוא שומר על אותם אחוזונים את יכולה להיות רגועה שהוא מקבל את מה שנדרש לו מבחינת תזונתית. תנסי לבדוק האם שינית משהו במרקם או בטעם המרק שבגללו התינוק אינו מוכן לאכול אותו. אם הוא כבר נוגס תפוח/בננה אולי אפשר להתקדם איתו שלב אחד קדימה ולהציע לו מרק לא במרקם טחון אלא ירקות מרוסקים (אולי הוא יעדיף את המרקם הזה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו