תינוק בררן באוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בררן באוכל
    בטי
    26/12/2010

בני בן שנה וחודש בריא שוקל כ 11 קג יונק וסרבן בקבוקים. בחודש האחרון הוא פשוט לא מוכן לאכול מגוון מאכלים כולל דברים שאכל לפני כן. לא מוכן לאכול ביצה בשום צורה (מקושקשת, חביתה, קשה או מעורבבת עם מאכל אחר) לא מוכן לאכול לחם, חלה, לחמניה ככה שאני כבר לא יכולה לעשות לו אפילו כריכים כן מוכן לאכול קרקרים. לא מוכן לאכול מרק, קציצה, דגים שניסיתי להכין בצורות שונות. לא אוהב תפו"א בשום צורה לא מוכן לאכול לביבות מירקות אפילו לא טועם. מוכן לאכול רק 2 כפיות מאורז,פסטה, פתיתים וקוסקוס גם מאוד קשה לגרום לו לשתות מים הוא יקח כמה שלוקים ויעיף את הכוס.אני ממש מיואשת אני כל הזמן מבשלת ומציעה לו מגוון מזונות וזורמת איתו אבל הוא פשוט לא מוכן גם כשמדובר בארוחות משפחתיות וכולם סביב השולחן.
    אני ממש מיואשת. התפריט שלו נכון להיום: בוקר דייסה בכפית כמות של כ 100 cc אחרי מספר שעות אוכל יוגורט. צהריים יאכל ביס מקציצה ושתי כפיות תוספת ויסיים את הארוחה במנת פירות. לפני ארוחת ערב ינשנש קצת במבה/פתי בר בגינה ולארוחת ערב אוכל חתיכות עגבניה+אבוקדו+קרקרים וגבינות.יונק להרדמות.
    מה אפשר לעשות עם תינוק עקשן שאין שום דרך לגרום לו לפתוח את הפה ולאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בררן באוכל

הוספת תגובה

• דילגו עליי

בטי
    28/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגו עליי שוב

בטי
    29/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בררן באוכל - תגובה

נורית קליפר
    29/12/2010

הי בטי,

הסבירות הגדולה היא - כמו שזה התחיל, כך זה יעבור........אם יימשך וידאיג אותך, כדאי לגשת לרופא הילדים ולשלול שאין דבר שמפריע לו בחלל הפה. אני בספק, מכיוון שבסה"כ כן אוכל רק בכמויות קטנות יותר. ייתכן שמדובר בצמיחת שיניים, האטת גדילה וכד'. פשוט המשיכי לעקוב, וכמובן תמשיכי להציע ארוחות מגוונות ומזינות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו