בת שנה ו-4 אוכלת ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ו-4 אוכלת ללא הפסקה
    אורית
    30/12/2010

שלום,
    בתי, בת שנה ו-4, היתה חולה בשבועיים וחצי האחרונים (החל מדלקת אוזניים, דרך הקאות ושלשולים (כנראה בגלל האנטיביוטיקה) וכלה באישפוז עם דלקת ריאות...) וירדה מאוד במשקל. הרופא שלנו אמר שאין מה לדאוג ושהיא תשלים בקלות את המשקל החסר, ואכן, בשלושת הימים האחרונים היא אוכלת ללא הפסקה (למשל: מאז שקמה הבוקר לפני כשעה שתתה כ-80 מ"ל תמ"ל, אכלה 2 פרוסות לחם עם טחינה, ומעדן). השאלה שלי היא האם זה תקין וכמה זמן זה אמור להמשך ככה (כמובן שאני שמחה מאוד לראות אותה אוכלת אחרי השבועיים האחרונים, אבל זה נראה שהיא ממש אוכלת בטירוף...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה ו-4 אוכלת ללא הפסקה

הוספת תגובה

• בת שנה ו-4 אוכלת ללא הפסקה - תגובה

נורית קליפר
    02/01/2011

הי אורית,

אם היא בדר"כ אוכלת כמויות טובות ובזמנים קבועים, כלומר יש לבתך הרגלי אכילה בריאים וטובים, תני להשלים את הפער שגופה צריך. נשמע שזה עניין נקודתי ושהיא משלימה את כל מה שהחסירה בשבועיים האחרונים. הקפידי שהמזון שהיא אוכלת יהיה מזין - פירות, ירקות, חלבונים (בשר, עוף, דגים), מוצרי חלב, דגנים. ואני שמחה לשמוע שהיא הבריאה ושתאבונה חזר.

לבריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו