מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונה לגיל 8 חודשיםnoa02/01/2011
בתי בת 8 חודשים, יונקת ומסרבת לשתות מבקבוק תחליפי חלב למיניהם או דייסות. מגיל 5 חודשים התחלתי בטעימות מוצקים שלאט לאט גדלו למנות קטנות.
הבעיה שהיא לא מוכנה לאכול יותר ממספר כפיות ודורשת לינוק לאחר הארוחה. ניסיתי מספר פעמים לשהות את ההנקה כדי שתסיים את המנה אך זה לא הואיל והיא נרדמה רעבה.
אותו הדבר היה גם אל הבן הגדול שלי (בן 3) והוא עד היום אוכל ממש מעט ולא מגוון.
אשמח מאוד לשמוע איך אני יכולה לשנות את שיטת ההאכלה ולהפוך את הטעימות של הבוקר והצהריים לארוחות אמיתיות.
אם זה עוזר - היא מאוד אוהבת מרק עוף עם בטטות, אך היא לא אוהבת פירות ואבוקדו. לגבי הלילה היא עדיין יונקת כל שעתיים (!).
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה בבקשה
noa05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה נכונה לגיל 8 חודשים - תגובה
נורית קליפר06/01/2011הי נעה,
נשמע שעניין ההנקה צריך יותר תשומת לב, מכיוון שתארת שהיא כן אוכלת מנות קטנות ועניין המוצקים עובד. נראה לי שאת המענה הטוב ביותר תקבלי אצל יועצת הנקה, אשאר תוכל לעזור לך להתמיד בהנקה אך לשלב זאת בצורה שתהא טובה גם לך וגם להרגלי האכילה של בתך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)
