תזונה נכונה לגיל 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה לגיל 8 חודשים
    noa
    02/01/2011

בתי בת 8 חודשים, יונקת ומסרבת לשתות מבקבוק תחליפי חלב למיניהם או דייסות. מגיל 5 חודשים התחלתי בטעימות מוצקים שלאט לאט גדלו למנות קטנות.
    הבעיה שהיא לא מוכנה לאכול יותר ממספר כפיות ודורשת לינוק לאחר הארוחה. ניסיתי מספר פעמים לשהות את ההנקה כדי שתסיים את המנה אך זה לא הואיל והיא נרדמה רעבה.
    אותו הדבר היה גם אל הבן הגדול שלי (בן 3) והוא עד היום אוכל ממש מעט ולא מגוון.

אשמח מאוד לשמוע איך אני יכולה לשנות את שיטת ההאכלה ולהפוך את הטעימות של הבוקר והצהריים לארוחות אמיתיות.

אם זה עוזר - היא מאוד אוהבת מרק עוף עם בטטות, אך היא לא אוהבת פירות ואבוקדו. לגבי הלילה היא עדיין יונקת כל שעתיים (!).

תודה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה לגיל 8 חודשים

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה בבקשה

noa
    05/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה לגיל 8 חודשים - תגובה

נורית קליפר
    06/01/2011

הי נעה,

נשמע שעניין ההנקה צריך יותר תשומת לב, מכיוון שתארת שהיא כן אוכלת מנות קטנות ועניין המוצקים עובד. נראה לי שאת המענה הטוב ביותר תקבלי אצל יועצת הנקה, אשאר תוכל לעזור לך להתמיד בהנקה אך לשלב זאת בצורה שתהא טובה גם לך וגם להרגלי האכילה של בתך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו