שוב דילגתם עליי. אולי תפתיעו ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב דילגתם עליי. אולי תפתיעו ?
    מיכל
    20/01/2011

שלום לצוות היקר

האם ההמלצה לתת לבתי אומגה 3 (אלספה מקס בנוזל - 1/2 כפית ליום) היא מתקבלת על הדעת ? אני ביקשתי להוסיף אומגה 3 לתזונתה ואמרו לי שזה לא יכול להזיק . האם זה נשמע מהפכני / לא מנוסה דיו מדיי ?

בתי עדיין עם שלשולים בממוצע יום כן יום לא (או בקיצור מס' פעמים בשבוע) חרף המנעות מחלב למיניו ולחם.

נשללו וירוסים
    מה עושים ???
    כל הבגדים בכביסה !!!!
    (הכל תולש לה בכל פעם...)

האם מותר לתת אבקת חרובים (שמעתי שמקל על שלשלול - כלומר יוצר עצירות...)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב דילגתם עליי. אולי תפתיעו ? - תגובה

ליהי סופרין
    20/01/2011

היי יעל,
    אני מתנצלת על הפיספוסים.

אני לא עקבתי אחרי ההודעה הקודמת, כמה זמן בתך משלשלת ? למה המנעות מחלב ולחם? היא רגישה לחלבון , ללקטוז או לגלוטן? מי הנחה להימנע , שילחי לי קישור להודעה הקודמת או צרפי פרטים.
    אומגה 3 בהחלט מומלצת להתפתחות מערכת העצבים והמוח .זה לא מהפכני בעבר היו מכריחים את הילדים למשל ממדינות ברית המועצות לשעב לשתות כף שמן דגים כל יום. פורמולות התמ"ל לתינוקות מחוייבות להכיל אומגה 3.
    האם יש איבחון לשילשול חוץ משלילת וירוסים? אלרגייה? רגישות? בעיות בספיגת המזון? כרגע עד שלא יהיה איבחון לא הייתי נותנת שמן דגים שיכול לסכך את המעיים עוד יותר .

אבקת חרובים אכן נחשבת ברפואה העממית כעוצרת שלשול , אך שוב יש להבין מהי הסיבה לשלשול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו