מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוטרמיגן?אמא של נינה02/02/2011
ביתי בת 4 וחצי חודשים וסובלת מאד מגזים - כולל התעוררויות בלילה מכאבי בטן. ניזונה מהנקה עד גיל 3 חודשים וכעת מסימילאק אדוונס. ביקשתי מרופאת הילדים לעשות תבחין לאלרגיה לחלב והיא אמרה לי שאי אפשר לעשות עד גיל שנה ונתנה לי מרשם לנוטרמיגן ואמרה לי לנסות לראות אם זה עוזר. הבנתי מאמהות אחרות שלנוטרמיגן יש טעם נורא ושלא סביר שתינוקת בגיל הזה תסכים לשתות אותו. שאלותי הן:
1. האם אכן אין אפשרות לבצע תבחין אלרגיה או שאני צריכה להתעקש?
2. הרופאה אמרה לי לחכות עם הטעימות (בנתיים הספקתי רק לתת גזר) עד שהמצב בבטן של התינוקת יתייצב. האם אכן לחכות?
3. כמה זמן צריך לתת נוטרמיגן עד שיודעים אם זה עוזר?
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוטרמיגן? - תגובה
נעמי ברזילי-תאני02/02/2011את יכולה לנסות להעביר אותה לנוטרימיגן - במידה וזה יעזור את תבחיני בשיפור תוך מספר ימים. תמתיני מעט עם הטעימות עד שהמצב ישתפר (באופן עקרוני מזון מוצק וביוחד ירקות ופירות שמכילים סיבים עשויים להחמיר את בעיית הגזים) בכל מקרה לא מומלץ להתחיל דווקא עם גזר (הוא מכיל סיבים בכמות גדולה באופן יחסי ולכן קשה יותר לעיכול) תוכלי להתחיל עם קישוא /תפו"א /בטטה
בנוגע לתבחין אלרגיה אם יש לך ספק בנוגע להמלצות הרופאה את יכולה לגשת ולבקש חוות דעת נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)