נוטרמיגן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטרמיגן?
    אמא של נינה
    02/02/2011

ביתי בת 4 וחצי חודשים וסובלת מאד מגזים - כולל התעוררויות בלילה מכאבי בטן. ניזונה מהנקה עד גיל 3 חודשים וכעת מסימילאק אדוונס. ביקשתי מרופאת הילדים לעשות תבחין לאלרגיה לחלב והיא אמרה לי שאי אפשר לעשות עד גיל שנה ונתנה לי מרשם לנוטרמיגן ואמרה לי לנסות לראות אם זה עוזר. הבנתי מאמהות אחרות שלנוטרמיגן יש טעם נורא ושלא סביר שתינוקת בגיל הזה תסכים לשתות אותו. שאלותי הן:
    1. האם אכן אין אפשרות לבצע תבחין אלרגיה או שאני צריכה להתעקש?
    2. הרופאה אמרה לי לחכות עם הטעימות (בנתיים הספקתי רק לתת גזר) עד שהמצב בבטן של התינוקת יתייצב. האם אכן לחכות?
    3. כמה זמן צריך לתת נוטרמיגן עד שיודעים אם זה עוזר?

בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוטרמיגן?

הוספת תגובה

• נוטרמיגן? - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    02/02/2011

את יכולה לנסות להעביר אותה לנוטרימיגן - במידה וזה יעזור את תבחיני בשיפור תוך מספר ימים. תמתיני מעט עם הטעימות עד שהמצב ישתפר (באופן עקרוני מזון מוצק וביוחד ירקות ופירות שמכילים סיבים עשויים להחמיר את בעיית הגזים) בכל מקרה לא מומלץ להתחיל דווקא עם גזר (הוא מכיל סיבים בכמות גדולה באופן יחסי ולכן קשה יותר לעיכול) תוכלי להתחיל עם קישוא /תפו"א /בטטה
    בנוגע לתבחין אלרגיה אם יש לך ספק בנוגע להמלצות הרופאה את יכולה לגשת ולבקש חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו