בן 4 וחצי חודשים בקושי אוכל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 וחצי חודשים בקושי אוכל...
    אבי
    02/02/2011

עד גיל 4 חו' היה הנקה בלעדית, מלפני 3 שבועות הפסקתי להניק. בשבוע וחצי הראשונים שילבתי מטרנה עם חלב שאוב ואכל 6 ארוחות היממה של 180 כל אחת, 3 מהן מטרנה ו 3 מהן שאוב. לפני שבוע וחצי עקב שיבוש בשאיבות הפסקתי גם לשאוב ונשאר רק מטרנה.
    במהלך השבוע האחרון היה מצונן ומאז הוא ממש ירד בכמויות של האוכל.
    רוב הארוחות לא מוכן לאכול יותר מ 120 בפער של לפחות 3.5 שעות.
    לדוג' אתמול אכל ב 7:00 180, ב 10:30 120, ב 14:15 140, ב 18:00 170 וב 01:00 בלילה 180.
    היום אכל ב 7:00 180, ב 11:45 150 (לפני רצה רק להמשיך לישון..),15:15 120 שאח"כ הושלמו בעוד 30 בשעה 16:30 וב 19:00 ארוחה של 120.
    סך כל הארוחות ביממה הוא לא מגיע לחישוב של משקל הגוף *150.
    לפני שבועיים שקל 6.325, משקל לידה 2.700.
    זה ככה כבר יותר משבוע, בהתחלה לא דאגתי וחיכיתי שיעור לו אבל כבר נראה לי לא בסדר...מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוסיפה מידע..

אבי
    02/02/2011

עד לפני שבועיים טופל בזנטק למשך כחודש בגלל שאובחן עם רפלוקס סמוי על סמך התיאור שלי של תינוק מאוד חסר שקט במיוחד סביב ההנקות. הזנטק לא שינה ממש משהו והקושי הזה גרם לי להפסיק להניק.
    דווקא בשבוע וחצי הראשונים של אחרי הפסקת ההנקה הארוחות הפכו להיות כ"כ רגועות..משהו אחר...ולפי זה הבנתי שכנראה אין לו שום רפלוקס ופשוט משהו בהנקה כנראה היה לא בסדר (אולי הזרימה..) ולכן גם הפסקתי לתת את הזנטק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה מידע.. - תגובה

איילת מרטין
    04/02/2011

קודם כל, ייתכן ועקב הצינון התינוק חסר תאבון (גם לנו בזמן מחלה יורד התאבון).
    לגבי הטיפול התרופתי בזנטק - איני ממליצה להפסיק טיפול תרופתי לבד ויש להיוועץ ברופא וייתכן כי יש צורך לעשות בירור מקיף יותר על מנת לשלול רפלוקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו