דייסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסה
    לימור
    06/02/2011

שלום ותודה על הפורום הנהדר
    אני מכינה לבתי (גיל 1.5) כל בוקר דייסת קווקר על בסיס חלב עיזים עם סילאן וקינמון.
    יש לי כמה שאלות
    1. האם יש בכלל יתרון לחלב עיזים על אף שהוא מבושל ?
    2. יש אפשרות לבשל כמות של קווקר או להשרות במים מבעוד מועד ואז לעשות את הדייסה בתוך חלב קר ? וכמה זמן ניתן לשמור קווקר בצורה הזו
    3. האם ניתן לאכול קווקר לא מבושל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימור
    09/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסה - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    10/02/2011

שלום רב,

חימום החלב פוגע מעט בתכולת הויטמינים שבו (אלו עשויים להיפגע כתוצאה מהחימום) אך עדיין נותר לחלב ערך תזונתי רב (חלבון מאיכות גבוהה, סידן) חלב עיזים קל יותר לעיכול, עשיר בחומצות שומן שנספגות מהר יותר וכאמור בחלבון איכותי. יתרונות אלו נשמרים.
    לגבי שאלתך השניה - לא נראה לי שתצליחי לבשל דייסה עם חלב קר - החימום הוא זה שגורם להסמכתה. אם חשוב לך שבתך תשתה חלב שלא חומם פשוט תתני לה לבד או שאת יכולה לתת לה אותו עם קורנפלקס טבעי (ללא תוספת סוכר ומלח- אותו ניתן למצוא בבתי טבע).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלונת קטנה

לימור
    10/02/2011

אז את הדייסה לעשות מחלב רגיל או עיזים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו