מהססת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהססת
    ליאת
    09/02/2011

שלום
    בני בן חודשיים וחצי נולד 2.82 כיום שוקל בערך5.
    הוא אוכל בין 1-2 בקבוקים חלב שאוב והשאר תמ"ל בנפח של 120-150CC כ 6 בקבוקים ביום סהכ.
    לאחרונה עברנו מסימילאק אדוונס למטרנה בשל המלצות כי המטרנה יותר קל לעיכול.
    בני נותן יציאה פעם ביומיים שלוש. לא היה שיפור לאחר המעבר. נראה כי עד ליום בו הוא מצליח הוא עובר התכווצויות שמאוד מציקות לו ומחריפות ככל שהזמן עובר. היציאות הן רכות בגוון ירקרק.
    השאלות שלי הן:
    האם באמת מטרנה קלה יותר לעיכול? מה עדיף סימילאק או מטרנה?
    נראה לי שהוא אוכל קצת יותר מדי, האם למנוע ממנו אוכל? אני אציין שגם עכשיו הוא לרוב אינו מסיים את הארוחה בשביעות רצון וכל פעם שמרימים לגרעפס (פעם באמצע ופעם בסוף) הוא מתעצבן ובוכה. כמה דקות האוכל לאחר הוא נרגע ואז חייכן ושקט. גם הקימה מהשינה היא תמיד בבכי ועצבים. האם יש איזו בעיה?

סליחה על האורך ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהססת

הוספת תגובה

• מהססת - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    10/02/2011

הדבר משתנה מתינוק לתינוק לכן קצת קשה לאמר איזה תמ"ל עדיף. את יכולה לנסות אופטימיל . למען האמת אין הבדל גדול בין סוגי התמ"ל השונים .
    מדוע לדעתך הוא אוכל יותר מדי ? בכל מקרה, לא מומלץ למנוע מתינוק אוכל . אלא לאפשר לו לווסת בעצמו את הכמויות להן הוא זקוק ולאכול עפ"י צרכיו.
    ייתכן שהוא עצבני לאחר הארוחה בגלל שיש לו תחושת אי נוחות בבטן שגורמת לו לכאב. ולאחר שהוא עושה גרפס הוא מרגיש נינוח יותר ונירגע.
    בנוגע לקימה מהשינה לדעתי זה קשור לטמפרמנט של התינוק ולאו דווקא מעיד על בעיה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו