תינוק בן חצי שנה ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חצי שנה ושבוע
    זיו
    13/02/2011

יש לי תינוק בן חצי שנה ושבוע מקבל הנקה מלאה ,בגיל 4.5 חודשים התחלתי לתת לו טעימות של פירות וירקות
    בהתחלה עשה רושם שהוא מאוד אוהב ולאט התחלתי להעלות לו את המינון .
    בזמן האחרון תינוקי לא ישן טוב בלילה אני חושבת שהוא עדיין רעב למרות שסדר יומו הוא:
    מתעורר בבוקר 7:30-8:00 אני מניקה אותו אחרי שעה וחצי בסביבות 9:30-10:00 הוא ישן עם הנקה .
    מתעורר בסביבות 12:00 לערך אני מביאה לו מרק ירקות בערך כמות של כוס הוא אוכל הכל.
    בסביבות 15:00 הוא הולך לישון , קם אני מביאה לו פירות כמות של כוס לערך אוכל הכל בסביבות 18:00 הוא ישן עוד חצי שעה עד שעה קם בשעה 19:00 לערך אני מביאה לו הנקה , מקלחת הנקה הולך לישון בסביובת 20:00-21:00 .
    בסביבות23:30-24:00 הוא קם לאכול אני מניקה , חוזר לישון קם בסביבות 2:30-3:00 לאכול הנקה , אחרי זה בסבייבות 7:00 זה סדר יומו .
    חשבתי להוסיף לו דייסת אורז או קונפלור או שיבולת שועל אני חוששת שאין לי מספיק חלב ולכן אולי שהוא יונק אני לא מספקת לו את הכמות הדרושה לו.
    אשמח לעצות בנושא האם אני פועלת כשורה ביומיים האחרונים הוא התחיל אף לישתות מים
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חצי שנה ושבוע

הוספת תגובה

• תינוק בן חצי שנה ושבוע - תגובה

ליהי סופרין
    13/02/2011

לא התייחסת למשקל שלו ולקצב העלייה במשקל , בסך הכל נשמע שמקבל מספיק מזון.
    את יכולה לנסות בארוחת הערב לתת לו דייסה מבושלת בכפית עם חלב שאוב מעורבב או מחית פרי או ירק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו