לילה+דיסה =שינה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה+דיסה =שינה??
    שלומית
    21/02/2011

יש לי תאומים בני חודשיים וחצי והם קמים כל 2-3 לא באותו הזמן בלילה מה שמקשה עליי מאוד ואני מניקה אותם מלא ובלילה שואבת ונותת בקבוק של 120-140 מ"ל חלב שלי, חברה שלי סיפרה לי שהבן שלה ישן לילה שלם כי היא מוסיפה לו כפית או שתיים של דיסת סולת (קורנפלור) בלילה לבקבוק מגיל חודש והוא ישן , האם זה טוב לעשות את זה או מוקדם? האם זה יעשה נזק?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה+דיסה =שינה??

הוספת תגובה

• לילה+דיסה =שינה?? - תגובה

איילת מרטין
    21/02/2011

שלום שלומית - קודם כל הרשי לי לחזק אותך - כל הכבוד!!!!
    בגיל הצעיר כל כך של ילדייך איני ממליצה להוסיף דייסה (שימי לב כי דייסת קורנפלור ודייסת סולת - שני דברים שונים). לאחר גיל 4 חודשים ניתן לנסות להוסיף דייסה אך אין ערובה שהם ישנו טוב יותר...
    הסיטואציה שאת מתארת היא כל כך נורמלית מכיוון שבגיל זה תינוק קם לאכול כל 3 שעות בערך ואצלך יש שניים עם זמני ארוחות שונים וזה לא פשוט....
    אז שוב אני מחזקת אותך על הבחירה שלך להניק מלא תאומים וממליצה לך לנסות לקבל את עזרת הבעל/משפחה או כל מי שמוכן... :) בלילה בעת מתן הבקבוקים (עם החלב השאוב כמובן).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להעיר-כל הכבוד לך!

yam
    18/03/2011

תבורכי על ההנקה
    מקווה שיהיה קל יותר בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו