מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר יום ותפריט במעבר למוצקיםלולי26/02/2011
שלום,
בתי בת חצי שנה שוקלת כ- 9 ק"ג וגובהה 67 ס"מ.
התפריט שלה לפני מתן המוצקים:
8:00 מטרנה 180 מ"ל
12:00 מטרנה 180 מ"ל
16:00 מטרנה 180 מ"ל
20:00 מטרנה 210 מ"ל
לאחר טעימות של ירקות התחלתי להחליף את הארוחה ב- 16:00 בכמות של כ- 200 מ"ל ירקות (שילובים של בטטה, דלעת וקישוא, לגזר היא אלרגית...). כעת אני רוצה להתחיל לתת לה טעימות של פירות, ובהמשך לשלבם בתפריט כתחליף לארוחה.
יש לי שתי שאלות:
1. האם כמות של 200 מ"ל ירקות היא בסדר כתחליף לארוחה או שזה יותר מדי?
2. אחרי הטעימות של הפירות היכן לשלב אותם בתפריט? האם להחליף את הפירות בארוחה? איזו כמות לתת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר יום ותפריט במעבר למוצקים - תגובה
ליהי סופרין26/02/2011היי לולי,
שאלה .. האם ביתך אינה אוכלת מהשעה 20:00 עד 8:00?
12 שעות רצופות ללא מזון?
אני מניחה שמכיוון שיש לה רק 4 ארוחות במהלך היום היא אוכלת כמות גדולה כזו,
בבוקר תמיד כיף לאכול פירות וגם עוזר לפעילות המעיים
אפשר לשלב ארוחה בין שמונה בבוקר לצהריים או להחליף את הבוקר ארוחת פירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמויות מזון
לולי28/02/2011הי,
תודה על תשובתך, אך לא הבנתי התכוונת כשכתבת שהיא אוכלת כמות גדולה כזו....., לכמות הירקות או המטרנה?
לשאלתך, בתי לא אוכלת בלילה אך ישנה טוב מאוד....והיא ילדה מאוד רגועה, קמה בבוקר בחיוך......
לא ברור לי האם השבת לי לגבי כמות הירקות שאוכלת (200כ- מ"ל),
שאלה נוספת היא מהי כמות הפירות שיש לתת לה במידה ואני רוצה להחליף לה את ארוחת הבוקר בארוחת פירות, ומהי הכמות אם ארצה להוסיף לה ארוחה של פירות בין הבוקר לצהריים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה כי לא קיבלתי תגובה
לולי02/03/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמויות מזון - תגובה
ליהי סופרין03/03/2011הי לולי, התכוונתי לכמות התמ"ל , את יכולה להוסיף לה את אותה כמות גם לארוחת הפירות, מקסימום היא תסרב לסיים את הצלחת:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)