מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת מוצקיםLיצן קטן אחד10/03/2011
הבת שלי בת 5 חודשים.
לפני כשבועיים התחלתי לתת טעימות, ועד כה טעמה:בטטה,גזר,בננה, ותפוח (מוזהב).
לא נרשמה התלהבות יתר לא מהירקות ולא מהפירות..
אני עדיין ממשיכה לנסות...
השאלה שלי היא מתי צריך, בעיקרון,לעבור למתן כמות כזו שתחליף ארוחת תמ"ל?האם באמת כדאי להתחיל בארוחת פירות,או דווקא במרק ירקות?
ושאלה נוספת-כיצד הכי טוב לתת לה לטעום עוף/בשר?ומה לגבי קטניות?(כמו פסטה, למשל)האם רק כשתתחיל לאכול מרק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת מוצקים - תגובה
נורית קליפר11/03/2011החל מגיל חצי שנה, המזון הופך להיות משלים וניתן להחליף בהדרגה ארוחות של הנקה/בקבוק בארוחות מוצקים. את יכולה להתחיל בפירות או ירקות - זה לא משנה, יש כאלו שטוענים שאם מתחילים בפירות קשה יותר להרגיל לירקות אח"כ אך בפועל לא קיים אף מחקר שהוכיח זאת.
לגבי עוף/בשר/דגנים- חשוב תחילה להגיש הכל טחון היטב, וכמובן להגיש כל מזון חדש בנפרד במשך יומיים שלושה ולוודא שאין אלרגיה/רגישות
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת ש-..
Lיצן קטן אחד11/03/2011באמת התחלתי בטעימות של הירקות,אבל גם את הבננה והתפוח שכבר הספקתי לתת היא לא אהבה במיוחד...
אני פשוט חוששת שלקראת השלב של מעבר ל-"ארוחה של ממש" של מוצקים היא תעשה לי בעיות...
ולגבי בשר/עוף/קטניות-האם באמת אפשר לתת לטעום מהכל,ורק לטחון היטב?
האם יש דברים שלא כדאי/מומלץ לתת לטעום?
כי הייתי שמחה לתת לה לטעום גם דברים אחרי מלבד ירקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת ש-.. - תגובה
נורית קליפר16/03/2011לפי הנחיות משרד הבריאות ניתן כבר בשלב הטעימות להגיש הכל במרקם הנכון חוץ מחלב, מוצרי חלב ודבש. כך שאפשר לנסות פירות, ירקות, מרקים, טחינה, ביצה וכד'. מטרת הטעימות היא להציע טעמים חדשים ומגוונים אך לא להוות ארוחה. כך שיש להגיש 1-2 כפיות ביום לאחר הבקבוק/הנקה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי עוף ובשר
רינה13/03/2011הי
מניסיון שלי אני רוצה לומר לך שתבדקי טוב טוב את איכות מוצרי העוף והבשר שאת נותנת לקטנטנה
לכי על משהו כמה שיותר טבעי ללא תרופות!!!
יש מוצרים מאד לא בריאים ובעיתיים בנושא אלרגיות
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)