מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצים לילד בן שנה ו-8צ30/03/2011
שלום!
בני בן שנה ו-8, רגיש לחלב (משלשל קשות כתגובה) ולכן לא מקבל אף תוצרי חלב בתזונתו. בבקרים אנו מתקשים למצוא דברים שאפשר לתת לו ולכן ארוחות הבוקר שלו מתמקדת בביצים. הוא מאוד מאוד אוהב ביצים ויכול לטרוף 2 בארוחה, בלי בעיה הוא גם היה אוכל אותם 3 פעמים ביום אם היינו נותנים לו.
רציתי לדעת מהי הכמות המומלצת\ מוגבלת לגיל הזה בהתחשב בעובדה שהוא לא מקבל חלבון חלבי? עד כמה עלי לדאוג בשלב זה לכולסטרול של הביצים?
תודה מראש
צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
צ30/03/2011אולי חשוב לציין שהוא מקבל בקבוק של 240- 300 מ"ל לפני השינה (תלוי כמה טוב הוא אכל ארוחת ערב), לפעמים בקבוק של 180 בבוקר אם מבקש ומדי פעם בקבוק של 240 בגן אם נותנים לו (בעיקרון הוא אמור לקבל את הבקבוק לפני שנת צהריים, אבל בגן הם לא משכיבים אותו לישון ולכן הבקבוק לפעמים מתפספס). בבקבוק הוא מקבל סימילאק פרי, שעד כמה שידוע לי לא מספק את הצרכים של הגיל שלו. אני מוסיפה לו דייסה.
תודה צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצים לילד בן שנה ו-8 - תגובה
נורית קליפר03/04/2011אין הנחיות בנושא, אך ביצה ליום תהא המלצה טובה. אפשר לגוון ולהגיש בבוקר דייסת שיבולת שועל עם כף חמאת שקדים, כריך עם טחינה/חומוס/אבוקדו/שקדיה + ירק/פרי.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)