סוגיה לא ברורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגיה לא ברורה
    דנה
    02/05/2011

יכול להיות שאני נכנסת כאן לויכוח ישן ונושן.. אבל בכל זאת. מדוע רופאים אומרים פה אחד שאחרי גיל שנה אין שום צורך בתמ"ל ושאין שום הוכחה מדעית-רפואית לכך. ומצד שני כל התזונאיות המתמחות בתינוקות ופעוטות טוענות פה אחד שזו ממש חובה לתת תמ"ל עד גיל שנתיים בוקר וערב. מי כאן צודק? ולמה אין הנחיות מדוייקות ומוסדרות בנושא? כמו כן, אשמח אם תוכלו להבהיר את הטענה שפעוט שאוכל טוב מקבל את כל מה שהוא זקוק לו מהמזון.. הרי זה ממש לא נכון. צריך לאכול כמיות אסטרונומיות מכל דבר כדי לקבל באמת את כל הויטמינים הדרושים לגדילה תקינה.
    זה מאוד מתסכל. מי צודק????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגיה לא ברורה

הוספת תגובה

• סוגיה לא ברורה - תגובה

ליהי סופרין
    08/05/2011

ההנחיה של אירגון הבריאות העולמי למשל היא להניק לפחות עד גיל שנתיים אז אם אני יוצאת מנקודת הנחה שההנקה חשובה מעבר לגיל שנה אני לא רואה סיבה להפסיק תמ"ל שמכסה את כל הצרכיים של התינוק,
    הנחיה חדשה בעקבות מחקר הינה לא לתת לתינוקות בקבוק בלילה לפני השינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת מה מקור ההנחיה החדשה...

דנה
    08/05/2011

ואם לא לתת בקבוק תמ"ל בערב, אז מה לתת במקום?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו