מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרחות אחרי האוכל...א09/05/2011
שלום רב,
יש לי תינוקת בת חודשיים ושבוע, נולדה בשבוע 33, תאומה שנייה.
שניהם אוכלים מטרנה סנסיטיב מאז השחרור מהפגיה (בפגיה קיבלו חלב אם שאוב ולסירוגין גם מטרנה פגים).
בשבועות האחרונים הילדה בוכה במהלך האוכל,כשהבקבוק בתוך הפה ונרגעת לבד אחרי מס' שניות.
הבעיה היותר מטרידה היא אחרי האוכל: אחרי שהיא עושה גרעפס היא רגועה לכמה דקות, ואז מתחילה פשוט לצרוח !!!
שום דבר לא מרגיע אותה, חוץ מתנוחת נמר... זה נראה כמו פינוק!
אני כבר לא יודעת מה לעשות איתה, זה מוציא אותי מדעתי...
כולם אומרים לי שזה גזים, אבל סימיקול לא עוזר, מסאז' לא עוזר, אני שומעת ומרגישה את שחרור הגזים אז לא נראה לי שזה זה.
מה עוד יכול להיות??
אשמח לעצתכן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג'ים מאוד מקלים וגם קפיצות על
רוני09/05/2011כדור הפיזיו-מאוד מאוד עוזר ואת הסימיקול צריך לתת לפני כל ארוחה ואני בטוחה שכולם אומרים לך את זה..אבל באמת התקופה הלא פשוטה הזו עוברת לבסוף.תרגישו טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בגרפווטר יש אלכוהול וסוכר
רוני09/05/2011והוא לא ממש "טבעי" כמו שחושבים,אז צריך לקחת את זה בחשבון (אולי תבדקי מול האחות בטיפת חלב..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערוך בדיקות ...
קרן09/05/2011היי , אני הייתי מציעה אולי לשלול ריפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרחות אחרי האוכל... - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין11/05/2011שלום לך אמא טריה,
את יכולה לנסות לשלב לה מעט חליטת שומר לפני הארוחה, יש חליטות המיועדות לתינוקות שניתן לקנות בכל סופר.
תמצית גרפווטר - מאד מומלצת.
לשנות בקבוק לפעמיים עוזר.
עיסוי רפלקסולוגי בכפות הרגליים - יכול לעזור מאד. את יכולה לחפש סדנאות כאלו וללמוד מהן כיצד לעסות את ביתך.
תנוחות - אם תנוחת הנמר עוזרת אז המשיכי איתה. אל תפחדי מפינוק, תינוקות זקוקים לחום מההורים שלהם אין בזה דבר רע. אם היא בוכה כנראה שבאמת כואב לה ואם יש לך דרך לעזור לה (תנוחת נמר) אין סיבה שלא תעשי זאת. אם היא נרגעת באמצעות התנוחה הזו כנראה שמדובר באמת בגזים.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)