עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    תהל
    14/05/2011

שלום רב

ביתי בת כמעט שלושה חודשיים.
    היא אוכלת רק תחליף חלב כחודש וחצי ועולה יפה מאוד במשקל.
    הבעיה עם כזאת:

מההתחלה היא אכלה סימילאק והייתי מאוד מרוצה אבל היו לא יציאות רק כל יומיים-שלושה עם הרבה סבל והרבה פעמים בעזרת נרות והיציאות היו בצורת פקקים.
    עקב המלצת הרופא ניסינו מטרנה רגילה שלא עזרה לה כלל וחזרנו לסימילאק אחרי תקופה מסויימת שלא חל שיפור ושוב להמלצת הרופאה עברנו למטרנה EXTRA.,
    מאז היציאות של הילדה אפשר לומר יציבות ותקינות.
    אבל יש גורם אחד שמאוד מדליק אצלי "נורה אדומה"
    בעזרת הסימילק הילדה הייתה אוכלת בין 80-120 ושבעה ורגועה במהלך היום ל 4 שעות לפחות ובלילות בין 5-6
    עם המטרנה היא מאוד רעבה במהלך היום ועצבנית ואוכלת כל שלוש שעות בדיוק ובמלחמה רבה אולי שלוש שעות וחצי 120 כאשר בלילה היא לא מצליחה להחזיק יותר מארבע עד ארבע וחצי שעות.
    ניסיתי לעלות לה את המינון אבל ברוב המקרים היא לא שותה יותר ובמידה וכן זה בא על חשבון ארוחות אחרות.
    השאלה שלי היא האם יש אפשרות שהחלב לא מתאים מיכוון שהיא מאוד עצבנית ורעבה בתדירות גבוהה יותר.
    ממתינה לעצתכם אני כבר ממש מיואשת.

תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• עזרה דחוף - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    14/05/2011

שלום לך תהל,

איני מאמינה שמדובר בבעיה בתחליף החלב שגורם לה לחוסר שובע אלא יותר לכך שצרכייה הישתנו. היא מתפתחת וגדלה, וכל הזמן תשתנה גם בהמשך.

אם היא עצבנית, נסי לבדוק מה גורם לה לעצבנות? אולי היא פשוט יותר פעילה ואת מפרשת את זה כעצבנות? אולי גזים? אולי כאבי בטן?

לגבי היציאות, בשל ההיסטורייה הבעייתית אני ממליצה מאד שתתני לה תוספת חיידקים פרוביוטיים. זה יכול לעזור מאד לעיכול, ספיגה טובה ויציאות סדירות ומאד חשוב למערכת החיסונית. לכי לבית טבע ויתאימו לך תוסף.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו