צעקות לפני אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקות לפני אוכל
    נטלי א.
    17/05/2011

שלום! לא פעם ולא פעמיים עזרתם לי עם בעיות-הפעם יש לנו תופעה חדשה! קטנצ'יק שלי (בן 3 חודשים ביום שישי ),צועק לפני כל ארוחה שנותנים פרט לארוחת בוקר מוקדמת שהוא עדיין ישנוני.מתחיל לשחק עם פטמת הבקבוק(ניזון מתמ"ל סימילאק) או שייקח ויתחיל לאכול או שפשוט ידחוף פטמה החוצה עם צרחות ומלחמה. בהתחלה חשבתי שהוא לא רוצה לאכול אבל גם כשהוא רעב עדיין צעקות. לפני ארוחה אני מוסיפה לו בייביזים להקלות של גזים היינו משתמשים בגרפווטר היתה אותה תופעה.
    מה יכולה להיות סיבה? איך אני יכולה לעזור לבייבי לאכול כך שגם הוא וגם אני ניהיה מרוצים מתהליך הארוחה?
    מראש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעקות לפני אוכל

הוספת תגובה

• צעקות לפני אוכל - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    17/05/2011

שלום לך נטלי,

הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו הוא שאולי הטמפרטורה של החלב חמה או קרה לו מידי?!

אולי באמת מדובר בכאבי בטן, ולא בהכרח ברעב.

ההמלצה שלי בכל אופן היא לנסות להיות יותר ערנית האם זה קורה בשעות מסויימות ביום? האם זה קורה כשהוא מאד עצבני? עייף או רעב מאד? ואז כבר מאבד את סבלנותו.

יכולות להיות הרבה סיבות, כאמור נסי להיות ערנית ולבדוק מה קורה שם.

אם את מוצאת לנכון שאולי מדובר בכאבים וגזים היני ממליצה שתגשי לבית טבע לקנות אבקת חיידקים פרוביוטיים היכולים לעזור מאד לעיכול טוב יותר.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו