מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה גיל תשעה חודשיםמיטל12/06/2011
לצוות שלום,
בני בן תשעה חודשים , עולה יפה במשקל אוכל כרגע בערך שתי ארוחות ביום : מנת פירות בבוקר ומרק בצהריים, בשאר הזמן מקבל סימילאק. שאלותי הן:
1. לפני שבוע בערך היינו אצל הרופא והוא אמר שכדאי לגוון את המזון . מאז התחלתי לנסות לתת בצהריים קציצות ושמתי לב שהןא לא אוכל יותר מכמה כפיות שאלתי היא האם להמשיך להתעקש או להמשיך בשלב זה לתת את המרק הטחון הרגיל
2. במידה ואינו מסיים מנה שלמה של מוצקים האם לתת השלמה מיד או רק אם מבקש , עד היום חיכיתי שידרוש מה שיצר קצת בלבול של כמות הארוחות ביום
3. הוא עדיים מתעורר בלילה בערך בשתיים לפנות בוקר ואוכל מנה של 200 סיסי. איך אני מתחילה לגמול אותו מהארוחה הזו ובכלל איך אני עושה סדר בבלאגן של הארוחות
ברצוני לציין כי עדיין אין לו שיניים
סליחה על ריבוי השאלות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה גיל תשעה חודשים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין14/06/2011שלום מיטל,
את יכולה להציע תמיד מגוון של מזונות אך חשוב מאד להקשיב לרצון בנך.
אם אינו מעוניין לאכול סוג מזון מסויים אין סיבה להכריח.
וגם אם אוכל רק כמה כפיות זה בסדר גמור. בגיל הזה ואפילו עד גיל שנה וחצי תינוקות לא תמיד אוכלים כמויות גדולות של מזון מוצק.
תנסי להוסיף ארוחה שלישית אחהצ או ערב להכין לו דייסה מדגנים מלאים כמו שיבולת שועל על בסיס חלב שקדים או אורז מלא.
לגבי ארוחת הלילה, אני לא רואה סיבה להפסיק. נכון שזה קשה להורים אך אני מאמינה שלאט לאט גם מזה הוא יגמל לבד. תנסי לתת לו את הדייסה לפני השינה אולי זה ישביע אותו יותר.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)