לקראת חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת חזרה לעבודה
    אביטל
    20/06/2011

שלום רב, ברצוני לבקש עזרה אני לקראת חזרה לעבודה בני בן 4 חודשים וחצי יונק הנקה מלאה.. השאיבות לא הכי מצליחות לי אז אין לי ברירה אלא להביא לו תמ"ל.. עכשיו אני מתלבטת מה כדאי להביא לו בזמן שאעדר מהבית תמ"ל או דייסת מטרנה?...
    בני עולה יפה במשקל והבנתי כי דייסות מנפחות אז אשמח לתשובה =)
    תודה ויום טוב =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• לקראת חזרה לעבודה - תגובה

איילת בר
    22/06/2011

שלום אביטל,
    לגבי השאיבה אם עדיין לא הרמת ידיים המשאבות הידניות לעיתים נוחות יותר ממשאבות חשמליות שווה לנסות. אם כבר משאבה חשמלית אז כדאי לבחור במשאבה איכותית.
    במידה וזה ירד מהפרק לא כדאי לתת דייסות אלה תמ"ל.
    ילד שעולה יפה במשקל אין צורך לתת לו דייסות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהה

אביטל
    22/06/2011

תודה רבה על התשובה =)
    יש לי משאבה ידנית של טומי טיפי היא נחשבת טובה ? של אלילו חברות נחשבות המשאבות הידניות טובות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמ"ל

אימא של לירז
    22/06/2011

אני יכולה להגיד לך בשמחה לאחר שעברתי את מה שאת עוברת שהתלבטתי רבות, חמותי דווקא המליצה על דייסה אבל לאחר שבדקתי עם שתי חברות טובות שגם הן אימהות עובדות אני משתמשתבתמ"ל , יש שם הרבה רכיבים כמו פרוביוטיקות ואומגות למינהם שלפי ההמלצות כדאי להשתמש. אני הלכתי על אופטימיל אבל לכל תינוק יש את הטעם שלו, מקסימום תנסי גם מטרנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אביטל
    22/06/2011

תודה טלי על התשובה =)
    ומה זה באמת האופטימיל? שמעתי על זה את חושבת שזה מומלץ? ואיפה ניתן לרכוש את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף

אימא של לירז
    23/06/2011

אופטימיל זה תמ"ל, אני משתמשת בה עקב המלצות של חברות, בגדול אומרים שהיא עומדת בתקנים ממש מחמירים (בגלל כל תקרית רמדיה, חקרתי את העניין לפני שהלכתי על זה), ושיש בה את כל מה תינוק צריך. עבד לנו טוב ועושה רושם שגם אין תלונות על הטעם.אני בהחלט ממליצה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו