מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת חזרה לעבודהאביטל20/06/2011
שלום רב, ברצוני לבקש עזרה אני לקראת חזרה לעבודה בני בן 4 חודשים וחצי יונק הנקה מלאה.. השאיבות לא הכי מצליחות לי אז אין לי ברירה אלא להביא לו תמ"ל.. עכשיו אני מתלבטת מה כדאי להביא לו בזמן שאעדר מהבית תמ"ל או דייסת מטרנה?...
בני עולה יפה במשקל והבנתי כי דייסות מנפחות אז אשמח לתשובה =)
תודה ויום טוב =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת חזרה לעבודה - תגובה
איילת בר22/06/2011שלום אביטל,
לגבי השאיבה אם עדיין לא הרמת ידיים המשאבות הידניות לעיתים נוחות יותר ממשאבות חשמליות שווה לנסות. אם כבר משאבה חשמלית אז כדאי לבחור במשאבה איכותית.
במידה וזה ירד מהפרק לא כדאי לתת דייסות אלה תמ"ל.
ילד שעולה יפה במשקל אין צורך לתת לו דייסות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
אביטל22/06/2011תודה רבה על התשובה =)
יש לי משאבה ידנית של טומי טיפי היא נחשבת טובה ? של אלילו חברות נחשבות המשאבות הידניות טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמ"ל
אימא של לירז22/06/2011אני יכולה להגיד לך בשמחה לאחר שעברתי את מה שאת עוברת שהתלבטתי רבות, חמותי דווקא המליצה על דייסה אבל לאחר שבדקתי עם שתי חברות טובות שגם הן אימהות עובדות אני משתמשתבתמ"ל , יש שם הרבה רכיבים כמו פרוביוטיקות ואומגות למינהם שלפי ההמלצות כדאי להשתמש. אני הלכתי על אופטימיל אבל לכל תינוק יש את הטעם שלו, מקסימום תנסי גם מטרנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביטל22/06/2011תודה טלי על התשובה =)
ומה זה באמת האופטימיל? שמעתי על זה את חושבת שזה מומלץ? ואיפה ניתן לרכוש את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
אימא של לירז23/06/2011אופטימיל זה תמ"ל, אני משתמשת בה עקב המלצות של חברות, בגדול אומרים שהיא עומדת בתקנים ממש מחמירים (בגלל כל תקרית רמדיה, חקרתי את העניין לפני שהלכתי על זה), ושיש בה את כל מה תינוק צריך. עבד לנו טוב ועושה רושם שגם אין תלונות על הטעם.אני בהחלט ממליצה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)