מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומוסילנה22/06/2011
שלום רב.
האם מותר לתת חומוס (הכוונה מהסופר) לתינוקת בת 10 חודשים? נתתי לה לטעום והיא ממש אהבה, אבל אני חוששת בגלל החומרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומוס - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין22/06/2011שלום ילנה,
אין בעיה לתת חומוס, אך אני מאד ממליצה לקנות חומוס אורגני בבתי טבע ולא לקנות את החומוס הנמכר בסופרים רגילים. המרכיבים בחומוס אורגני הרבה יותר איכותיים לדוגמה: באורגני שמים טחינה משומשום מלא במקום שומשום רגיל לבן, שמן כתית מעולה מכבישה קרה במקום שמן מזוכך.
ואם את יכולה להכין לבד חומוס, זה יהיה הפתרון הכי בריא והכי טעים.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 9 חודשים
דינה24/06/2011רציתי לדעת מה עוד ניתן להוסיף לתפריט היומי של הבת שלי:
בבוקר 180 סימילאק +דיסה. (צמחי)
ב- 11:00 פרות - חצי גרבר +כמה כפיות של גמדים
13:00 - 120 - סימילאק +דיסה(צמחי))
17:00 - ירקות (גזר קישוא בטטה דלעת +בשר הודו)
19:00- 180 סימילאק
21:00 - 180 סימילאק+דיסה
באמצע היום מקבלת כמה כפיות של אבוקדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 9 חודשים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין24/06/2011האם הדייסה היא איסטנט? אני מאד ממליצה שהדייסה תיהיה ביתית מדגנים מלאים שאת טוחנת בבית על בסיס חלב צמחי כמו אורז מלא או שקדים.
לגבי הפירות עדיף פירות טריים שאת מרסקת ולא הפירות המשומרים. אין כמו מזון טרי מבחינה הטעם והאיכות התזונתית שלו. לגבי הגמדים לדעתי להוריד מהתפריט כי לא נותן שום ייתרון אלא להיפך. אם את מעוניינת להוסיף חלבון לפירות פשוט תוסיפי ממרח שקדייה ללא סוכר או טחינה משומשום מלא.
לגבי הירקות במרק כדאי לגוון ביותר סוגי ירקות + קטניות כמו אפונה, שעועית, עדשים.
לגבי האבוקדו - מצויין.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)