מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהא.א.13/03/2009
שלום רב! עברתי עד כה שני טיפולי אפילציה ודווקא הכל בסדר חוץ מדבר אחד. האפילטורית אומרת שהיא לא עוברת על הכל אלא רק מדללת את שיער (כלומר עורכו של כל הטיפול שלי הוא 15 דקות). זה נכון שאולי יש לי יותר מ50 שערות בפנים, יהיה נכון להגיד בצוואר (חלקן בהירות - לא פלומטיות עדיין, חלקן שחורות) ואולי קשה לעבוד על זה עם זאת יש לי שאלה האם באמת המצב הוא כזה שלא מטפלים בכל השיער בטיפול אחד אלא עובדים בשיטת דילול - דילול. כי לדעתי, אין בזה שום הגיון כי מאחר זה רק דילול אני תמיד נשראת עם שיערות (לא להזכיר את העובדה שאני צריכה לבקר אותה כל יום) ואין אפקט של הטיפול אפילו בטווח הקצר .ו אם יש מצב לטיפול אחיד מה ההפסקה שעושים בין הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה14/03/2009היי:)ברוכה באה לפורום.
הסרת שיער ע"י אפילציה וזמן הטיפול והמרווח בין טיפול לטיפול שונים מאחת לשניה.
כאשר יש מעט שערות ניתן לעשות ועושים טיפול של שעה , חצי שעה לפי הצורך, כך המטופלת לא מסתובבת עם שיער מיותר וחוזרת לטיפולים חוזרים לפי קצב צמיחת השיער שלה.
כאשר יש הרבה שיער ,גם שיער פלומתי שלא נראה בולט במיוחד אך מצריך הרבה יותר עבודה, במקרים כאלה ניתן לעשות טיפול של שעה כפעמיים בשבוע, כך יש לעור זמן להתאושש.
בקיצור עם יש לך מעט שיער , את בהחלט יכולה לעשות טיפול ארוך יותר מ15 דקות. רצוי להשתמש במשחת אלחוש במידה ואת רגישה לכאב.
חשוב מאוד לאחר הטיפול חיטוי יסודי ע"י אלכוהול רפואי ובבית מריחת "ויטה מורפן" כל כמה שעות זו משחה אנטיספטית, מרגיעה ומחדשת ,כך העור לא מזדהם , רגוע ובמידה ונשארים גלדים משחה זו גורמת לגלדים לנשור במהירות .
את המשחה ניתן להשיג בכל בית מרקחת ומחירה לא יקר, בבתי מרקחת של קופות חולים יש הנחה משמעותית.
חשוב להזכיר את חשיבות מקדם ההגנה משמש בזמן אפילציה ובכלל!
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםמורן13/03/2009
שלום לאחר שאני מורידה שפם אם חוט יוצאים לי מוגלות באיזור ואתו דבר ברגליים בידיים יש איזה חומר שאני יוכל למרוח ימנע את זה ואיפה אני יוכל להשיגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
אורית בן יהודה13/03/2009היי)ברוכה הבאה לפורום.
מה שאת מתארת נקרא: פוליקוליטוס - דלקת זקיק השיערה, ניתן לרכוש חומר בשם "פוליסן", אצל קוסמטיקאיות, בדרך כלל פותר את הבעיה.
חוץ מזה הקפידי על חיטוי והגיינה לאחר כל מריטת שיער.
שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדום בקצה האף ....טל12/03/2009
אורית שלום .... רציתי לישאו אותך על דבר מאוד מפריע לי .. תיראי העור שלי בהיר יחסית ולפעמים מופעיה באזור של קצה האף אדום כככזה , אבל זה לא אדום שניראה דלקתי או משהו ... ממה האדום הזה נובע ממאכלים או התעסקות יתרה באף או משהו בסגנון .. וכיצד אוכל לטפל באדום הזה בצורה ביתית ויעילה .. אשמח מאווד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום בקצה האף
אורית בן יהודה13/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
עור בהירו רגיש נוטה לאדמומיות גם בימים
קרם מאוד וגם בימים חמים. יכול להיות שמדובר בקומפרוז- נימי דם מורחבים, או בסבוראה. התעסקות יתרה באף מחמירה את המצב וכן מקלחות חמות מידי סאונה היחשפות לשמש, עישון ועוד .
לא ידוע לי על מאכלים המגבירים אדמומיות, שתיית אלכוהול יכולה להחמיר את המצב.
טיפול בייתי מומלץ הוא בעיקר הימנעות מכל מה שכתבתי , מומלץ מאוד לצאת לשמש עם קרם בעל מסננן קרינה גבוה ולמרוח כמה פעמים ביום!
לגבי ההבחנה בין סבוראה לקומפרוז , אני צריכה לדעת למה כוונתך
"אזור קצה האף"? העם מדובר בשתי קצוות האף , או בקצה האף הקדמי?
שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדום בקצה האף
טל14/03/2009זה בקצה האף הקדמי .... אבל בעבר האדום הזה לא היה לי .. אוסיף ואמר שאני בגיל ההתבגרות אין לי מושג אם זה קשור ....וגם שהאף לא אדום תמידיי .. אבל לעיתים קרובות .... והאם אם אני ילך לקוסמטיקאית היא יכולה לפתור לי את המצב ?! תודה מראאש ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדום בקצה האף
אורית בן יהודה15/03/2009היי:)
כנראה שעורך רגיש ונוטה לקומפרוז כמו שכתבתיבתשובתי הקודמת.
עלייך להמנע ממקלחות חמות מידי ,סאונות,עישון ,חשיפה לשמש והתעסקות ולחיצות באיזור זה !
עלי להדגיש את חשיבות קרם ההגנה מפני השמש מעל הכל!
קוסמטיקאית לא יכולה לפתור את המצב, אך ישנם תכשירים שאת יכולה לרכוש אצל קוסמטיקאית
כמו סרום D.RED של חברת הולילנד , מצויין להרגעת עור היפרמי הסובל מנטיה לקומפרוז ואדמומיות.
בברכת יום טוב.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה בפנים- דחוף עזרהאני12/03/2009
היי הורדתי בשעווה בפאות ומאז כבר שבוע וחצי האזור הזה בהיר יותר מהחצי השני בלחי, כשאני מתאפרת זה ממש נראה לעין מה את מציעה לי לעשות? זה ממש ניקה לי את הפנים לחצי ואני שחומה וממש רואים את זה. עזרי לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה בפנים
אורית בן יהודה12/03/2009היי:)
אפשרות אחת שאני חושבת עליה: אולי יש לך על שאר הפנים שיער פחות בולט ופלומתי, לכן נראים הבדלים בצבע, במקרה כזה אני לא ממליצה למרוט, הדבר עלול להביא לצמיחה מוגברת.
אפשרות שנייה :פעולת מריטת השיער מסירה תאים מתים - פעולה של פילינג, יתכן שעם מריטת השיער ע"י השעווה, הוסרו תאי קארטין המכילים מלנין מהשיזוף של הקייץ האחרון, לכן אני מציעה לך לעשות בשאר הפנים פילינג טוב על בסיס חומצות , אני מקווה שפעולה זו תאזן את המצב.
פילינגים עם חומצות ניתן לעשות אצל קוסמטיקאיות, או לחילופין לרכוש אצל קוסמטיקאית פילינג על בסיס חומצות העושה פעולה קרטוליטת (המסה), יש הרבה סוגים , פני לקוסמטיקאית מקצועית!
מקווה שעזרתי
בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהמתעניינת11/03/2009
אני כותבת שוב את ההודעה היות והקודמת לא זכתה למענה... האם יש מקומות/מכונים שאת ממליצה לעבור בהם את טיפול האפילציה? או שעדיף לפנות אל קוסמטיקאית? -אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה בנידון, היות ואין לי מושג לאן לפנות... גם אם יש גולשות שיכולות להמליץ- אשמח לקבל מידע... תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה11/03/2009היי:)
לא רשמת מאיזה איזור את בארץ???
אני לא יכולה להמליץ לך על אפילטוריות, קוסמטיקאיות רבות עושות אפילציה אך איני יודעת עד כמה הן טובות....
לכן , רשמי על גבי הפורום הודעה לגולשים אולי הם יוכלו להמליץ לךצייני את מיקומך בארץ.
כמו כן רשמי את האימייל שלך או, עם אינך מעוניינת לציין אימייל ,בקשי מהגולשים לשלוח אימייל אלי ובמקביל שילחי לי מייל כדי שאדע לאן להפנות- כפי שאת רואה כל ההמלצות נמסרות דרך האימייל בלבד!
בברכה, אורית בן יהודה , אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאזור ירושלים ומבקשת המלצות
מתעניינת13/03/2009האם משהי יודעת איך כללית אסתטיקה בתחום האפילציה? או על מקומות אחרים מומלצים.......? קוסמטיקאיות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגולשים מתבקשים להמליץ על אפילטורית
אורית בן יהודה13/03/2009שלום לכולם:)
מי שמכיר אפילטורית או קוסמטיקאית העוסקת גם באפילציה ויכול להמליץ עלייה (באזור ירושליים)
מתבקש לא לכתוב פרטים על גבי הפורום אלה לשלוח לאימייל
ormedix@gmail. com
שמות ומספרי טלפון על גבי הפורום ימחקו!
תודה מראש ושבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשעווה אצל קוסמטיקאית.שירלי10/03/2009
היי,אני רוצה להתחיל להסיר שיער מהרגליים.. הבעיה היא שאני ממש מפחדת לעשות את זה לבד,ואני לא בקשר עם אימא שלי אז היא לא תוכל לעזור לי בזה. כל מקרה,חשבתי ללכת לקוסמטיקאית...רק שכל החברות שלי עושות את זה בעזרת אימא שלהם אז אין לי המלצות, אם יש לכם מספר טלפון וכתובת של קוסמטיקאית טובה ואמינה באזור רחובות-נס ציונה-ראשון לציון, זה יהיה ממש נחמדD: תודה ומקווה שתגיבו לזה.ביי ביי(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער והפנייה
אורית בן יהודה10/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
שלחי מייל לכתובת: [email protected] אשלח לך המלצה.
אשמח לעזור גם בשאלות אחרות בנושא קוסמטיקה.
פורים שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולילנדשירן10/03/2009
שלום אורית המליצו לי על מייבש פצעים של הולילינד אנוקס שמעת על זה האם זה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולילנד
כן, אני מכירה ומשתמשת באנוקס, הוא חומר טוב ,מכיל נגזרת של בנזואיל פרוקסיד.
באקנה קלה האנוקס לבדו בהחלט עוזר , כמובן שיש צורך לשמור על הגיינה של העור.
בהצלחה.
פורים שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לאורך זמןלימור08/03/2009
שלום, אני בחורה צעירה ומורידה שערות ברגליים כבר קרוב ל-10 שנים, בערך מגיל 13. יש לי כבר עכשיו קרחות ברגליים (אני הייתי מורידה בשעוונ ובמכונה, בזמן האחרון רק במכונה) ואיפה שכן צומחות שיערות, הן דקות ועדינות ופשוט כל שבוע אני מורידה את השערות שצומחות. אני התחלתי להוריד עם המכונה גם בבתי השחי ובמפשעה (כלומר, לסדר מה שצריך). האם גם במקומות כאלו יש סיכוי שיהיו קרחות לאחר כמה שנים של הסרת שיער מהשורש? או שיפסיק לצמוח שיער? אמא שלי למשל כבר לא מורידה שערות ברגליים בכלל, היא פשוט לא צריכה. בברכה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
נטע08/03/2009יש אפשרות להסרת שיער באופן יותר פרמננטי? אני מעוניינת לוותר על הגילוחים ולעשות טיפול קוסמטי שיפתור את הבעיה אחת ולתמיד. איזו שיטה עדיפה ובאיזו מרפאה כדאי לעבור את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום לפניםריקי08/03/2009
שלום אורית, רציתי לקבל המלצה על סרום לפנים. אני בת 31 בהריון שבוע 15. עור הפנים שלי שומני עם נטיה לפצעונים במיוחד עכשיו. אני מקפידה על נקיון הפנים בוקר וערב. משתמשת גם בקרם לחות. איזה סרום (של איזו חברה) מומלץ לפנים שומניים? אני לא כ"כ סומכת על דיילות קוסמטיקה ברשתות פארם. האם תוכלי להמליץ לי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום לפנים- לא בכל מקרה
לא כל אחת זקוקה לסרום במיוחד בעור שומני. אני ממליצה לך דווקא בתקופת ההריון להשתמש
בקרמים הנוגדים פיגמנטציה,העור נוטה לפתח פיגמנטיה בתקופה זו ועדיף מניעה על טיפול אח"כ.
את יכולה להשתמש באזלק של חווה זינגבויים המטפל גם באקנה הורמונאלי, לחומצה האזלאית יש גם תכונות הבהרה, בנוסף קרם הגנה לעור שמן (חשוב ביותר)וכמובן סבון ומי פנים.
עייני בתשובותי בפורום כתבתי הרבה על תכונות החומרים.
מומלץ גם לעבור ניקוי פנים ,אצל קוסמטיקאית פרא רפואית מומלצת.
סליחה על האיחור בתשובה.
חג פורים שמח אורית בו יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?לימור08/03/2009
שלום, יש לי עור שמן, עם נקבוביות רחבות והמון נקודות שחורות ולבנות. האם יש דרך לטפל בהן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים?
אורית בן יהודה08/03/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
הדרך הטובה ביותר לטפל בעור כמו שלך היא : לעבור טיפול פנים אצל קוסמטיקאית פרא רפואית
שקיבלת עליה המלצות, בטיפול הקוסמטיקאית תנקז את השומנים מעור פנייך.
המוצר המתאים ביותר לטיפול בעורך הוא "אזלק" של חווה זינגבויים , מכיל חומצה אזלאית המצמצמת משמעותית את הפרשת הסבום בעור (הנקודות השחורות והלבנות), כמו כן הקרם הוא קרטוליטי (ממיס /מקלף), דבר התורם לשחרור החלב מהנקודות הלבנות שהם בעצם סבום ותורם לאיזון העור.
בשימוש בתכשיר זה חובה להשתמש בקרם הגנה משמש לעור שמן! . ניתן לרכוש את האזלק גם כערכה מלאה המכילה: סבון טונר אזלק ואת קרם ההגנה.
חשוב לבצע ניקוי פנים בתחילה בתדירות גבוהה יותר , שימוש ממושך באזלק יצמצם את השומן בעור וכך גם טיפולי הפנים יהיו לעיתים רחוקות יותר.
לגבי הנקבוביות: יש מספר אופציות בינהם פילינג יהלום ועוד, אך חשוב שתדעי שעם עורך נוטה להשאיר נקבוביות פעורות כתוצאה מהשומן המופרש ע"י העור הדרך הטובה ביותר היא מניעה כלומר צמצום השומן המופרש ומצטבר כנקודות שחורות ע"י שחורות בדרך שהמלצתי לך.
מקווה שעזרתי.
בברכה אורית בן יהודה, אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלציהמיטל05/03/2009
האם זה עניין של שנים עד שהשיער מושבט?או שזה לא מחייב?
אורית בן יהודה06/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הכל תלוי בכמות השיער , ההתמדה בטיפול והמצב ההורמונלי.
שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מיטל13/03/2009אוקי הבנתי אותך אז אם אני יתמיד זה יכול להסתיים תוך חצי שנה נגיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
אורית בן יהודה14/03/2009היי:)
אני לא יכולה לאמר לך בלי לראות אותך, גם למטופלות שלי איני מבטיחה זמן סיום טיפול , כמו שכתבתי צמיחת השיער תלוייה בגורמים רבים שלא תלויים באפילטורית.
דבר אחד אני יכולה לאמר לך מנסיון של 20 שנה בתחום - מטופלת שמתמידה ואינה סובלת מבעיות הורמונאליות יכולה בסופו של התהליך להגיע לעור חלק.
נשים עם בעיות הורמונליות גם מגיעות לעור חלק, אך מאחר והגוף שלהן מפריש רמה גבוהה של הורמונים אנדרוגנים(טוסטסטרון), תמיד ימשיכו להגיע גם בתום הטיפול ,כל תקופה מסויימת לטיפול תחזוקה.
שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מיותר בהריוןלילי04/03/2009
הי אורית. אני כרגע שהריון לקראת סופו. לאורך כל ההריון גדלו לי שערות קטנות ובהירות לאורך הבטן ובחזה (כולו) השיערות לא שחורות אבל רואים אותם וזה מאוד מפריע לי. אמרו לי שאחרי הלידה הן ינשרו- אבל כבר ראיתי מספר חברות שהשיער לא נשר להן. שאלתי היא: האם כדאי לי לנסות להוריד אותם כרגע עם שעווה או שזה יגביר את הצמיחה? האם זה יהפוךאת השערות לכהות? האם יש דרך להוריד אותן כרגע מבלי לפגוע בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מיותר בהריון
אורית בן יהודה04/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
מאחר ואת כבר בשלב הסופי של ההריון, אני מציעה לך להשאיר את השיער כמו שהוא, ברוב המקרים שיער זה נושר מעצמו לאחר הלידה.
לכן לא רצוי לגעת כרגע כדי לא להגביר צמיחה.
את מוזמנת להתיעץ בהמשך.
איחולי לך לידה קלה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה בפנים-מ.04/03/2009
אני נוהגת להוריד מהפנים שיער עםה שעווה הלבנה זו עים הקוקוס . שאלתי היא כזו אחרי שאני מסירה שיער ושטפת את הפנים טוב והכל נקי ויפה אבל לאחר יומיים מופיע לי כתמים חומים עים יובש בחלק מהמקומות מה ניתן לעשות כדי שלא יופיע הכתמים הללו . אודה לך מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה בפנים
אורית בן יהודה04/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני מציעה לך לאחר מריטת השיער לחטא את המקום מספר פעמים ביום עם מי פנים לעור שמן ואחרי כל חיטוי למרוח משחת "ויטה מורפן", המשחה אנטיספטית מונעת יובש והצטברות תאים מתים.
מקווה שיעזור.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהליאת ז.03/03/2009
אני בת 34 יש לי אקנה עם נטייה לפיגמנטציה עד לפני חודש וחצי סבלתי מאקנה בינוני עד קשה הרופא המליץ לי לקחת ראוקוטן ולא לפנות לטיפולי קוסמטיקאית לשמחתי נכנסתי להריון ומצב האקנה נרגע אך עדיין לוחש כרגע העור עם כתמים ועם מספר פצעים "חיים" אך זה שיפור ניכככככררר מה את ממליצה לי בשלב זה ? האם כרגע יש מקום לפנות לקוסמטיקאית ? ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אורית בן יהודה03/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ומזל טוב ל ההריון.
כן אני בהחלט ממליצה לגשת לקוסמטיקאית מומלצת וטובה, כדי לטפל באקנה ובמיוחד בפיגמנטציה (כתמים)בזמן הריון המצב ההורמונאלי גורם להגברת הפיגמנטציה ותמיד עדיף מניעה על טיפול בפיגמנטציה,שהוא הרבה יותר קשה ולפעמים כתמים שהוזנחו הופכים לכרוניים.
יש הרבה חומרים נוגדי פיגמנטציה שבטוחים לחלוטין בזמן הריון, כך תטפלי גם בכתמים הקיימים ותנמנעי
היווצרות של כלואזמה (כתמי הריון) .
את מוזמנת להיוועץ איתי בהמשך, רק תדאגי לשרשר נכון ז"א להכנס לתשובתי ולהקיש הוסף תגובה.
בברכה אורית בן יהודה ,אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - 2
ליאת ז.09/03/2009אילו מוצרים נוגדי פיגמנטציה את ממליצה להשתמש/ משתמשת ? מוצרי חווה זינגבויים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה -2 ופיגמנטציה בהריון
אורית בן יהודה09/03/2009היי)
כן, אני משתמשת בין הייתר במוצרי חווה זינגבויים והם עושים עבודה טובה.
מאחר ומדובר בפיגמנטציה אני צריכה לדעת את גוון העור שלך כדי להמליץ על התכשירים שיתנו לך תוצאה אופטימלית ,כיתבי לי העם את בהירה כהה או משהוא באמצע,? חומרי הבהרה מסויימים פעילים יותר בעור כהה ולהיפך , ממתינה לתשובתך כדי שאוכל לתת לך תשובה מקצועית.
פורים שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהגלית02/03/2009
שלום, האם את יכולה להמליץ על קוסמטיקאית באזור נתניה.? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אורית בן יהודה02/03/2009היי:)
כתבי לי לאימייל, אנסה לעזור.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)