מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 חודשים אחרי ראקוטןמיטל02/03/2009
אני 3 חודשים אחרי ראקוטן האם אני יכולה להבהיר שיער בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אורית בן יהודה02/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הכל תלוי איזה מינון לקחת ועד כמה עורך רגיש, הבהרת שיער עלולה במקרים נדירים לגרום
לגירוי הגורם לכויה, לכן, לאחר ראקוטן נא להתייעץ עם הרופא שטיפל בך.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ....טל02/03/2009
אורית שלום ... תיראי ישלי נקודות שחרות באזור האף והם מציקות לי יחסית אמרתי לאמא שלי לקנות לי חומר שיוריד לי אותם ובסופר פארם אמרו לה לקחת את התכשיר הזה : ANTI -AGING ACTION DEEP CLEANING TREATMENT ) for all skin types ) של סופט טאצ' אם את מכירה את הקרם הזה האם את ממליצה עליו והוא באמת טוב ועוזר להורדת שחורים או שלא ? וגם איך משתמשים בו ? כי ההוא יחיסת יקר הוא עלה כ100 שקל לאריזה לא הכי גדולה.... 2) איך אפשר לטפל באדמומיות שישי בצידי האף ? עדיף בשיטה ביתית .... ואיך למנוע את האדמומיות הזו ?! תוודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אורית בן יהודה03/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני לא מכירה את המוצר הנ"ל, אך כנראה המוצר מנקה ע"י פעולה קרטוליטית את השכבות העליונות של העור, שימי לב שהמוצר לא מיועד לעור שמן , נהפוכו כתוב עליו ANTI -AGING כלומר מעקב הזדקנות העור, דיילות בפרמים פעמים רבות לא מתאימים מוצרים נכונים, נקודות שחורות ניתן להוציא אך ורק ע"י ניקוי עמוק של העור ע"י קוסמטיקאית מקצועית.
לגבי האדמומיות בצידי האף, זו כנראה סבוראה ויש תכשירים מתאימים לשימוש בייתי.
אין דרך למנוע סבוראה, רק לטפל בה נכון, זאת אומרת לא תכשירים עם ריכוז חומצות גבוה
ושימוש בקרם נגד סבוראה.
וכמובן קרם הגנה משמש, גם בחורף !
יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושייים ??לירון01/03/2009
שלום לך אורית שמי לירון אני בת 19 . רציתי לשאול אותך איך אני יכולה להעביר את האדמומיות בפנים בתוך שבוע אולי קצת להפחית את האדמומיות? הייתי משתמשת ברואקוטן והפסקתי. לאחר ההפסקה שלי ברואקוטן התחלתי לשמור על הפנים שלי כי זה גם איפשהו בתוכי מאוד מתסכל. בבית אני כל הזמן מנקה את הפנים לפחות 4 פעמים ביום ולאחר מכן שמה קרם לחות. בערך פעם ביום אני ממלא קערה במים רותחים מחסה את ראשי במגבת ואת הקערה כך שכל ההאדים יוציאו ממני את הזיעה ואת הליכלוך ואחרי זה אני מנקה אותו שוב, מייבשת ושוב פעם שמה קרם לחות. אני משתדלת עד מאוד לשתות בין 2-3 ליטר מים ביום.. אבלל למה אני לא רואה שיפור? תמליצי לי בבקשה מה כדי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים??
אורית בן יהודה02/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לרואקוטן, למרות התוצאות היפות שהוא נותן בהרבה מקרים בטיפול באקנה, יש תופעות לוואי:
העור הופך דק מאוד ורגיש , יש הרחבה של כלי דם ואדמומיות,לכן השימוש שאת עושה באדים מאוד לא מומלץ!! בכך את מרחיבה יותר את כלי הדם והאדמומיות מתגברת.
עלייך פשוט לנקות את העור הייטב, מספיק פעמיים ביום בסבון עדין , אין צורך ב4 פעמים הדבר מגרה את העור יותר!
חשוב להשתמש בקרם לחות עם מסננן קרינה גבוה מספר פעמים ביום!!!
חוץ מזה פשוט המתיני עד שהעור יחזור לעצמו, לאחר השימוש ברואקוטן העור מאוד דק ומהפסקת השימוש העור חוזר בהדרגה למצבו הרגיל התהליך יכול לקחת מספר חודשים, לפעמים נשארים נימי דם
בולטים, לא תמיד לכן, הפסיקי לגרות את העור יתר על המידה לא בניקוי ובוודאי לא ע"י אדים.
מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע ממך.
יום טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אור כחולשיר01/03/2009
היי אורית עשיתי את הטיפולים בערך 3 פעמים בשבוע כול פעם זמן אחר חצי שעה 40 דקות וגם שעה לפעמים המצב ממש החמיר יצאו המון מוגלות שילמתי 6000 שח בשביל כלום אותו רופא לא אציין את שמו מאוד מאוד מוכר כאחד מרופאי העור הטובים בארץ אני הייתי ממש ברורה איתו אם הייתי יודעת שזה יוציא פצעים הייתי לוקחת רואוקוטן היה שילוב בין אינפרא אדומה לאור כחול ומשחה מייבשת שנתן לבית המליצו לי על טיפול בחשמל שמרפא את הפצעים אחת לשבוע מה זה בדיוק כי יש איזה 2 מוגלות עקשניות שלא עוברות תוכלי להמליץ לי על מייבש פצעים ? ואיך ההבהרה של קארט ניסית אותה? כי המייבש פצעים שלהם לא עזר אזכיר שאני כרגע משתמשת רק בסבון רימונים ואקספולושיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור כחול
אורית בן יהודה01/03/2009היי:)פעם הבאה אשמח לשרשור נכון, ז"א להכנס לתשובתי ולהקיש הוסף תגובה.
ראשית, אין צורךלטפל באור כחול יותר בפעמיים בשבוע , כמו שאמרתי ניקוז הנקודות השחורות חשוב!!
לכן, רצוי לעשות טיפול זה אצל קוסמטיקאית.
עניין החמרת הפצעים בטיפול ע"י אור כחול ידוע ומוכר, הדבר קורא גם בשימוש ברואקטן וגם בטיפול הורמונאלי .אקנה היא מחלת עור ובהרבה מחלות קודם יש החמרה ואח"כ בא השיפור, לכן חשוב לבצע את כל התהליכים שרשמתי בתשובתי הקודמת, כולל שימוש בחומרים קרטוליטים(ממיסים/מקלפים).
לגבי הפצעים המוגלתיים, ניתן ליבש ע"י פילינג של קארט המיועד לריפוי אקנה ACTIV PEELING, גשי לקוסמטיקאית שקנית ממנה את מוצרי קארט, ניתן ליבש איתו בצורה נקודתית בלבד או לעשות על כל שטח הפנים השיפור מהיר .(הטיפול נעשה ע"י הקוסמטיקאית)
לגבי ההבהרה של קארט, כתבי לי לאיזה חומר את מתכוונת?
מצפה לתשובתך.
בברכת יום טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארט
שיר01/03/2009זה קופסא קטנה 20 מייל מדבקה סגולה עם לוגו ירוק רשום הקרם מכיל את אנזים הפפאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארט
אורית בן יהודה01/03/2009היי:)
אני מכירה למיטב ידעתי החומר לא מיועד להבהרה אלה לריפוי פצעים.
אני ממליצה לך לשלב יחד עם הטיפול מי פנים לכתמים של NBC -חביבה רבקין, הוא עושה נפלאות לעור שמן עם פיגמנטציה ואת יכולה בהחלט לשלב עם המוצרים של קארט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
שיר01/03/2009היי אורית רציתי לאול המליצו לי על המייבש פצעים של gigi והמסיכה שלו את מכירה את המוצרים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
אורית בן יהודה01/03/2009הייי:)
אני אישית לא עובדת עם המוצרים של ג'יגי, לכן לא אוכל לתת לך המלצה בשל כך.
השימוש במי הפנים של חביבה רבקין כפי שהמלצתי בתשובה הקודמת , יחסוך לך מייבש פצעים.
יש להשתמש בתכשיר כ 4 פעמים ביום מנסיון, לא תזדקקי למייבש פצעים ובנוסף העור יתבהר.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארט
שיר02/03/2009קודם כול המון תודה על התשובות הטובות והמהירות
אם אני יקנה את המי פנים של חביבה ריבקין להמשיך להשתמש באקספול לושיין?
היכן אני רוכשת את המוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר02/03/2009אורית ראיתי באינטרנט שיש ערכה לטיפול באקנה של חביבה ריבקין האם כדאי לרכוש אותה ? הסבון מייבש פצעים והמי פנים על מה אני צריכה לשים דגש שלו יביאו לי מי פנים רגילים עם איזה סבו את רואה יותר תוצאות רימונים או שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה02/03/2009היי:)
יש לי נסיון של לפחות 15 שנה עם המוצרים של חביבה רבקין, לא ראיתי אותך, אך כבר כתבת ששקלת טיפול ברואקוטן, עברת טיפול באור כחול ולפי מה שהבנתי נשארו מעט פצעים וסימנים.
לכן אני בהחלט ממליצה על החומרים של חביבה רבקין, הסבון , מי פנים רצוי שיהיו מי פנים לעור פגום עם כתמים , יש לה גם מי פנים לפצעים החומר יותר פעיל ,אך הוא אינו מבהיר ומטפל בפוסט אקנה(כתמים וסימנים) ואת יכולה להוסיף גם את מייבש הפצעים.
לגבי מוצרי קארט, את יכולה פעם או פעמיים בשבוע להשתמש בקארט לחילופין, מנסין הדבר יכול רק להועיל.
אני אישית מעדיפה במקרה של אקנה לשימוש בייתי את המוצרים שלה, חשוב להשתמש לפי ההוראות.
סבון פעמיים ביום על עור יבש להשאיר כ2 דקות לסבן ולשטוף.
במי הפנים לעור פגום (צבע חום) יש להשתמש כ4 פעמים ביום על כל הפנים - התוצאות יפות.
שימי לב השימוש יכול לגרום לקילוף קל של העור, לא להבהל הדבר גורם לחידוש העור.
שימי לב שאת קונה את המוצרים למי הפנים שהמלצתי לך בעם את מעוניינת בהבהרה בנוסף.
את המוצרים ניתן לרכוש גם אצל קוסמטיקאיות בכל רחבי הארץ לא רק כערכה - את יכולה להתקשר
למרכז שיווק לקוסמטיקאיות באזורך, הם לא ימכרו לך את המוצרים אך יוכלו להפנות אותך לקוסמטיקאית שעובדת עם חביבה ריבקין- המון בהצלחה , עדכני אותי.
חשוב להדגיש שימוש במסנן קרינה לעור בעייתי.
יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבה ריבקין
שיר02/03/2009קצת סדר בבאלגן לרכוש סבון את המי פנים הטיפוליים החומים את מתכוונת זה שבעצם עוזר לכתמים? גם את המייבש פצעים ? והזכרת עוד סוג של מי פנים שמייבש את הפצעים? מה לגבי איזה מסיכה טובה ? וקרם לחות להזכיר בחיים לא השתמשתי בקרם לחות כמו כן עורי שמן אם מעפ פצעים מוגלתיים וכתמים אדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבה רבקין
סדר בבלגן:
1.סבון לאקנה-מריחה על עור הפנים להמתין כ2 דקות להקציף ולשטוף-שימוש פעמיים ביום.
2.מי פנים לפצעים סוג1- מיועד לאקנה קשה מספר פעמים ביום.
3.מי פנים לעור פגום סוג 2-מיועד לעור עם מעט נגעים כתמים וסימנים שימוש כ4 פעמים ביום.
4.מייבש פצעים.
בקיצור אני ממליצה לך על סבון מס1, מיפנים לעור פגום מספר 3, אין צורך במי פנים מספר 2.
מייבשפצעים(מס 4) את יכולה להוסיף במידה ואת רוצה , את לא חייבת בדר"כ יש תוצאות יפות
גם עם שלושת המוצרים הנ"ל.
המון בהצלחה, אני כאן עם יש עוד שאלות.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתגעתי כבר
שיר02/03/2009היי אורית היום הלכתי לקוסמטיקאית פרא רפואית מצחיק היא אמרה לי שהעור שלי שמן מבפנים אין הרבה פצעים והבעיה העיקרית זה כתמים מפצעים שלא טופלו כראוי היא אמרה לי שאני זקוקה לניקוי פנים דחוף ביקשתי מוצרים וכרגע היא הזכימה לתת לי סבון של חווה זינגבויים סבון לעור עדין זה בקבוק שקוף אם מים ירוקים תעזרי לי בבקשה זה כן מתאים לי אני מפחדת לעשות טיפול פנים שהיא לא תזהם לי את העור כמו קוסמטיקאית של עבר את מכירה את המוצרים של חוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
שיר02/03/2009אפשר את האימייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
אורית בן יהודה02/03/2009הוא רשום מתחת לכל תשובה שלי..
לילה טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתגעתי.....
כן אני מכירה את את המוצרים של חוה ועובדת גם איתם, מאוד קשה לי להדריכך בלי לראותך
הסבון הירוק של חווה הוא לעור רגיל לעור שמן יש לחווה סבון לבן.
יכול להיות שאת זקוקה לניקוי, חשוב רק ללכת לקוסמטיקאית שקיבלת עליה המלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך הודעהשיר01/03/2009
היי אורית זאת שיר כרגע אנני לא עושה שום דבר רק מנקה אם סבון רימונים ואקספול לושיין איך ההבהרת כתמים של קארט? מה אני יכולה לעשות עוד כמו שציינתי הבעיה העיקרית בפנים זה הכתמים האדומים מה ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הודעה
הבנתי שאת אוהבת את מוצרי קארט ,את יכולה לגשת לקוסמטיקאית שלך, יש לקראט פילינג
המיועד לפוסט אקנה (הכתמים האדומים) הנעשה במכון ע"י הקוסמטיקאית, מכיל חומצות וגרגירי פשטן, הפילינג נעשה בסדרה של 4 טיפולים וגורם להשלה קלה של העור (מידת ההשלה תלוייה בסוג עורך ובעצמת שפשוף הפילנג ע"י הקומטיקאית).
פילינג זה הוא השלמה נהדרת לסוג הטיפול שאת עושה בביתך -התוצאות בפוסט אקנה יפות.
חשוב מאוד למרוח קרם הגנה מתאים מספר פעמים ביום לפי הדרכת הקוסמטיקאית להצלחה מירבית של הטיפול.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אור כחולשיר01/03/2009
אני רוצה להבין משהו יש לי עור שמןאם נטייה לפצעים מוגלתיים קטנים וחלקם גדולים אולי 10 עד 12 פצעים בכול הפנים וכתמים אדומים כול פצע שעובר משאיר כתם אדום בזבזתי אלפי שקלים אני לא מגזימה רופא העור שלי המליץ על רוקוטן לא הסכמתי כי מצבי לא חמור ואני לא מעוניינת שיצאו עוד פצעים אלה רוצה לשפר את מה שיש הוא המליץ לי על טיפול באור כחול התחננתי אליו ושאלתי אותו שזה בטוח לא יוציא לי עוד פצעים ואמר שכן כי אם זה יוציא פצעים אני מעדיפה רוקוטן ולא את זה שהמחיר בי 150 שח ל 6000 שח שעולה אור כחול אני יעדיף את הזול 6000 שח הלך סתם עשיתי 13 טיפולים גם אור כחול וגם אינפרא אדומה ויצאו מלא מלא פצעים עד שפרשתי באמצע והלך סתם הכסף למה זה זה אמור לרפא את הפצעים שיש לא להוציא יותר אני מתוסכלת המצב שלי לא חמור למה לא ניתן לטפל בו כבר זה רק 10 פצעים הבעיה העיקרית זה הכתמים עוד משהו המליצו לי על תדר שעושה קוסמטיקאית לחטא את הפצעים מה זה בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור כחול
אורית בן יהודה01/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הטיפול באור כחול פוגע בפורפירינים , אלו הם חומרים המופרשים ע"י חיידק האקנה
כשהפורפירינים מושמדים , מושמד חיידק האקנה הגורם לפצעים.
אך חשוב לדעת שטיפול באור כחול צריך להיות משולב בטיפולי פילינג העושים השלה של העור ובנוסף
חומרים מותאימים לשימוש ביתי, וכמובן יש צורך לנקז את הנקודות השחורות בטיפול פנים רגיל במהלך הטיפול , דבר המונע התפרצות בתחילת הטיפול ובמהלכו ,רצוי לשלב טיפול ע" קרח יבש במהלך הטיפול שגם עושה מיקרו פילינג .
בטיפול באקנה ע"י אור כחול לא נעשה סתם כך יש צורך לטפל אצל קוסמטיקאית המבינה את תהליך היווצרות הפצעים והתאמת הטיפול ספציפית לכל מטופל, בנוסף יש למדוד כל הזמן את מרחק הנגעים מהמנורה המפיצה את האור הכחול, יש מדיד מסויים לזה והדבר מאוד חשוב מאחר ואורך הגל של האור הכחול הוא כ420 ננומטר, מיקום לא נכון של הפנים הנגועות פוגע בהצלחת הטיפול באור כחול צריך להיות בשיקול דעת , יחד עם בירור הורמונאלי בעם הקוסמטיקאית רואה צורך בכך. כל הדברים הנ"ל מביאים להצלחות יפות בטיפול.
לגבי התדר ששאלת עליו המכשיר נקרא תדר גבוה , אך כיום יש טיפולים הרבה יותר טובים ממנו.
חשוב שתדעי מהטיפול באקנה צריך להיות משולב עם הדברים ה"נל, גם עם תבחרי לעבור טיפול בתדר גבוהה.
המחיר שילמת על הטיפול באור כחול הוא מאוד גבוה, המחיר של כל הטיפולים הנ"ל לא מגיע למחצית הסכום אותו שילמת.
על תכתבי בשום פנים ואופן על גבי הפורום איכן עשית את הטיפולים.
אך מעניין אותי לדעת העם הטיפולים נעשו ע"י מכשיר ICLER ממערכות קיור לייט או ע"י מכשיר IPL שיש לו ידית לאור כחול? באיזה מרוחים עשית את הטיפול והעם בנוסף נעשו טיפולים משולבים כמו שכתבתי להצלחת הטיפול? העם טיפלת בעקביות בחומרים פעילים בבית ובאיזה?
אשמח לתשובתך.
אשמח לתת לך את חוות דעתי לגבי טיפולים שאת מעוניינת לבצע בעתיד.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם להבהרת שיערמתעניינת01/03/2009
שלום! אני משתמשת בתדירות של פעם בשבועיים לערך בקרם: JOLEN CREMA BLEACH (ברשיון משרד הבריאות עפ"י הכתוב). רציתי לדעת האם יש בעיה בשימוש בקרם זה בפנים? האם הדבר לא יכול לגרום לפגיעה כלשהי באזור זה? לעיתים כשאני משתמשת בו העיניים שלי שורפות (אני נמנעת ממריחה קרוב לעיניים) וגם הפנים נהיות אדומות. למרות זאת, אני מוצאת את הקרם כמועיל לבעיית השעירות שלי, אף שלא לצמיתות הוא נותן לי טווח זמן רב יותר עד שהשיער מתחיל להראות שוב בחזרה. אשמח לשמוע את דעתך בעניין. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעת כיצד זה עזר לך?
דנה01/03/2009גם לי יש בעיה של שעירות בפנים.אבל השיער אצלי בהיר לא הבנתי למה זה משמש אותך למרות שהשיער בהיר רואים את זה.. האם התכשיר שדברת מועיל בעוד משהו? זה שהוא מהיר את השיער לא גורם לשיער להיות בלתי נראה או שכן? בבקשה אם תוכלי לענות לי. אני חושבת לעשות אפילציה-זה הדבר היחידי שיעזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם להבהרת שיער
אורית בן יהודה01/03/2009היי:) אני עונה כאן גם לזו שהגיבה על ההודעה.
הטיפול ב"ג'ולן" קרם יעיל להבהרת שיער כהה בפנים ונותן מראה טבעי, יש להתרחק מאזור העניים, כדי להמנע מגירוי, יכולה להווצר אדמומויות אצל בעלות עור רגיש אך במידה והאדמומיות חולפת ,אין צורך להבהל , חשוב ומומלץ למרוח קרם הגנה בפני שמש!! אהי מכירה את התכשיר שנים ובהחלט ממליצה.
לבעלת השיער הבהיר "גולן" לא בשבילך, כפי שכתבת, אפילציה היא הדרך היחידה שיעילה להסרת שיער בהיר, את יכולה לדפדף בפורום כתבתי על כך בהרחבה.
אשמח לענות בעם עולות שאלות נוספות.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
מתעניינת01/03/2009מעתה אשתמש בקרם בלב שקט יותר... עד שאעשה הסרה לצמיתות בקרן אור שכנראה יכול להתאים לי יותר מהלייזר כי צבע העור שלי יחסית שחום. הבנתי שלפני כל טיפול מגלחים את האזור, לא נראה לי הגיוני שמגלחים את הפנים או שאני טועה?? לדנה- כפי שאורית ענתה לך, הקרם באמת לא מתאים לך כי הוא רק מבהיר את השערות ושלך ממילא בהירות. לי זה עוזר כי השיער המיותר הרבה פחות בולט כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן על התשובה
דנה01/03/2009היתי ממליצה לך לעשות רק אפילציה אני קראתי תגובות של נשים שעשו לייזר וכדומה שניהיה להם גרוע יותר,אני חושבת שהשיטה הכי בטוחה לעשות היא האפיליצה שבה הבנתי ההסרה היא 100% ונראה לי שמבחינת המחירים כל טיפול של לייזר אפיליצה וכו' הוא מן הסתם הוצאה אז עדיף ללכת על הבטוח..אני בדקתי את הנושא הרבה בכל האינטרנט ולכן אני מציעה,אבל כמובן זאת רק הצעה אני לא מוסמכת או משהו כזה,אבל חבל שתגיעי למצב כמו של אחרות,אני יותר מדברת על הלייזר על קרן אור לא ידוע לי כל כך..בהצלחה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
אני בהחלט מסכימה עם דנה , הסרת שיער מהפנים רק ע"י אפילציה.
במידה והעור כהה יש לשלב אנטי פיגמנט ומסנן קרינה גבוה במשך היום מספר פעמים ביום!!!
לילה טוב לכן, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להבין...
מתעניינת04/03/2009אז מכל השיטות הקיימות להסרת שיער לצמיתות, רק אפילציה היא המומלצת ביותר? הבנתי שיש לה חסרונות כגון כאב וזמן טיפול ארוך יותר.. אני אודה לך אם תוכלי להרחיב מעט על כך. אם הבנתי נכון שבשיטה זו מוסרת כל שערה ושערה לחוד אז אפשר שהשערות טיפה יבצבצו או שצריך שיהיו יותר ארוכות? שאלה אחרונה- באלו מקומות את ממליצה לעבור טיפול זה? תודה לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להבין
אורית בן יהודה06/03/2009היי:)ברוכה הבא לפורום
אפילציה היא השיטה היחידה המסירה את השיער ב100% , אך ישנם מקומות רבים בגוף שמומלץ להסיר שיער ע"י IPL , כמו רגליים מפשעות בתי שחי פס טבור, גם בידיים עם כי שם נדרשים יותר טיפולים, כמו כן כל מקום בגוף למעט הפנים שבו השיער לא פלומתי , המקומות המגיבים מהר יותר הם:רגליים מפשעות ובתי שחי בשאר המקומות יש צורך בממוצא של יותר טיפולים.
בשיטת IPL ניתן להגיע דילול של עד כ80 % תלוי באזור המטופל בגילהמטופלת צבע העור ועוד.
את השיער הנותר ניתן להסיר ע"י אפילציה או לבצע טיפולי תחזוקה אחת לכמה חודשים מרגע שמגיעים לתוצאה המקסמלית.
באזורים הורמונלים כגון הסנטר ומתחתיו מומלץ להסיר שיער ע"י אפילציה. באזורים אחרים בפנים יש לבחון ולראות העם הם מתאימים לאפילציה או לIPL ,כל מקרה לגופו.
באפילציה מספיק שהשערות מעט יבצבצו, מספיק בכדי לראות היכן להחדיר את המחט ושיהיה ניתן לתפוס את השערה ע"י פינצטה.
בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
מתעניינת08/03/2009היי, תודה רבה על תשובותייך. זה מאוד עזר לי להחליט... האם יש מקומות/מכונים שאת ממליצה לעבור בהם את טיפול האפילציה? או שעדיף לפנות אל קוסמטיקאית? -אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה בנידון, היות ואין לי מושג לאן לפנות... שבוע טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם להבהרת שיער
אורית בן יהודה06/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני מכירה את הקרם שנים והוא מאוד מומלץ להבהרה טבעית של השיער, במיוחד בפנים.
הקרם מכיל חמצן לכן הוא יכול לגרום לתופעות הלוואי שכתבת עליהן, בעם הן חולפות
במהרה, את יכולה להשתמש בו ולהנות מיתרונותיו.
בכל מקרה אני ממליצה למרוח קרם הגנה נגד שמש ביום יום ומספר פעמים ביום.
שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה28/02/2009
אורית כמה את גובה על כל טיפול אפילציה? אני יודעת שפגישת ייעוץ אצל הרוב זה ללא תשלום אבל בנוגע לכל טיפול מה המחיר אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אני לא מפרסמת מחירים על גבי הפורום, את מוזמנת להתקשר, או לשלוח מייל.
בברכה , אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה01/03/2009אשלח לך מייל או אתקשר..(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגחלי28/02/2009
אורית שלום רב, ורב תודה לתגובתך. ובכן, אני גרה בב"ש , אני מאוד יודה לך באם תתני פרטים של קוסמטיקאית שאפשר להאמין ולסמוך עליה, בלי לגרוף כספים להמשך פניתי אליך בנושא הפלינג בפעם הראשונה שעשיתי הרגשתי צריבה בהתחלה אודם בפנים לאחר יומיים התחלתי להתקלף, בפעמים האחרות צרב , אודם אבל לא התקלפתי. אציין שבפעם הראשונה נתנה לי קרם לזרוז הקילוף משהו כמו 10 מ"ל ושזה לא כלול במסגרת הסכום ששולם 2700 ש"ח, בפעם לאחר מכן שאלתי האם אני לא אמורה למרוח קרם, ואז נענתי שכן, אבל אני צריכה לרכוש. אבל תבואי מחר אני אתן לך. , אני מרגישה כמו מחווה שעשו לי. מה כן, קיבלתי קרם הגנה בלבד במסגרת טיפול הפלינג. לנושא אחר. אני צריכה היום קרם עניים וקרם הזנה - לחות , האם תוכלי להמליץ לי על החברה מסויימת שאני ארכוש מסופר פארם אין לי היום אפשרות כלכלית להגיע לקןסמטיקאית להשאיר סכומים מכובדים אם המוצרים הנמכרים בסופר פארם יכולים לעשות את אותו עבודה כמו למשל לוריאל, ROC JADE דר' עור ואחר ...הרי לפעמים משלמים עבור ה"שם" ושאלה נוספת: לניקוי פנים מה טוב יותר בהתחשב בגילי, ג'ל לניקוי או חלב + מי פנים אודה לכל תשובה וכיוון שאקבל ממך. חלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה28/02/2009היי:)
אני לא מומחית במוצרי סופר פראם ואין צורך להשאיר סכומי עתק אצל קוסמטיקאית ברכישת מוצרים . ישנם מוצרים אצל קוסמטיקאיות שוים לכל כיס ומקצועיים יותר!
לניקוי פנים אני ממליצה לך על סבון המכיל חומצות ביתא ואלפא הידרוקסיות,מחליף שימוש בחלב ומי פנים, יש כזה לחברת ביופור
הסבון עושה עבודה נפלאה , כולל פילינג קל ואינו מגרה את העור - מחיר סביר לכמות - להשיג אצל קוסמטיקאית .
כתבי לי מייל בשביל המלצה על קוסמטיקאית אמינה באזורך.
כתובת המייל נמצאת בחתימה האישית , תחת כל תשובה שלי.
בברכת שבת שלום.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קוסמטיקאית מעולה...אסנת27/02/2009
מחפשת שם וטלפון של קוסמטיקאית מעולה בכפ"ס, רעננה, הוד השרון והסביבה. מנוסה , עודת עםמוצרי KART או ד"ר כדיר , נקיה ובקיצור אשת מקצוע. תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין המלצות?
אסנת01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
אורית בן יהודה01/03/2009היי:) כתבי לי למייל המצויין בחתימתי האישית מתחת לכל תשובה.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםאיה26/02/2009
היי אורית רציתי לדעת איזה סבון מכיל בנזואיל פראוקסיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
אורית בן יהודה26/02/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני לא מכירה סבון המכיל בנזואיל פרקסיד .
יש חברה מסויימת ששמעתי שהסבון שלה מכיל נגזרת של בנזואיל פרוקסיד, אבדוק לך את הנושא
ואחזור עם תשובה במהלך השבוע.
ערב טוב,אורית בו יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...מיכלי26/02/2009
רופא עור אבחן את עורי ונתן לי בנזמיצין לטיפול באקנה בינונית (מכיל בנזואיל פראוקסיד) יש לי מספר שאלות: 1.האם לא מומלץ להחשף לשמש גם כששוטפים את המשחה? ואם נחשפים מה יכול לקרות? 2.האם מותר למרוח קרם לחות/תכשירי טיפוח בבוקר לאחר הסרת המשחה בסבון (את המשחה אני מורחת בלילה) 3.האם יש למרוח נקודתית על פהצעים או על כל הפנים? 4.איך אפשר לטפל בצלקות שנגרמו מפצעונים 5.האם זה נכון שכשמורחים אלוורה ונחשפים לשמש זה גורם לפצעים? תודה רבה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות ושרשור נכון
אורית בן יהודה26/02/2009היי:)
אני לא יכולה לענות , אני מבקשת שתשרשרי נכון זאת אומרת חפסי את הודעתך המקורית, כנסי לתשובתי ולחצי על הוספת תגובה כל אוכל לדעת על התכתבנו מראש.
פשוט העתיקי את שאלתך .
כך גם יש רצף לגולשים והם יודעים על מה מדובר.
ערב טוב אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה?...
מיכלי26/02/2009רופא עור אבחן את עורי ונתן לי בנזמיצין לטיפול באקנה בינונית (מכיל בנזואיל פראוקסיד) יש לי מספר שאלות: 1.האם לא מומלץ להחשף לשמש גם כששוטפים את המשחה? ואם נחשפים מה יכול לקרות? 2.האם מותר למרוח קרם לחות/תכשירי טיפוח בבוקר לאחר הסרת המשחה בסבון (את המשחה אני מורחת בלילה) 3.האם יש למרוח נקודתית על פהצעים או על כל הפנים? 4.איך אפשר לטפל בצלקות שנגרמו מפצעונים 5.האם זה נכון שכשמורחים אלוורה ונחשפים לשמש זה גורם לפצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה?...בנזומצין
אורית בן יהודה27/02/2009היי)
1.אתהבנזומצין יש למרוח נקודתית על הפצעים בלבד, רצוי ע"י מקלון אזניים על ראש בפצע, כדי שהחומר לא יגע בעור הבריא, כך תמנעי מרגישות ייתר, יש להפסיק את השימוש ברגע שנוצר גלד (הפצע יובש).
2. לגבי חשיפה לשמש, ברגע שאת משתמשת בחומר קרטוליטי כל שהוא ,לא משנה מתי מרחת את החומר , המקום בו נמרח החומר חשוף יותר לנזקי השמש ובמידה ואת נחשפת לשמש את עלולה לקבל פיגמנטציה (כתם) ובכלל מומלץ למרוח מקדם הגנה מותאם לעור כל ימות השנה ומספר פעמים ביום!.
3. מותר למרוח קרמי לחות וחומרי טיפוח במשך היום , רק הקפידי שיהיו מותאמים ללסוג העור שלך,
תמיד רצוי לקבל ייעוץ מקוסמטיקאית מנוסה ואמינה ולא לקנות בפרמים במקרים של עור בעייתי.
4. ראשית חשוב שתבדילי בין צלקת שהיא פגיעה עמוקה ברקמת העור לבין כתמים אדומים וחומים כתוצאה מריפוי הפצעים. צלקות ניתן רק לטשטש קלות, בסימני פיגמנטציה כתוצאה מריפוי פצעים
יש דרכים רבות לטפל ,החל מפילנגים המיועדים לכך אצל קוסמטיקאיות רפואיות ו/אן בשילוב עם חומרים קרטוליטים ומבהירים- עייני בפורום עניתי על כך בהרחבה כולל המלצה על חומרים.
5. מריחת אלוורה + חשיפה לשמש לא גורמת לפצעים (שוב רצוי לא להחשף לשמש בשום מקרה).
אך מריחת אלוורה מיועדת יותר להרגעת העור גירויים עקיצות וכדומה.
לריפוי פצעים ושמירה על עור בריא ונטול כתמים, שוב כתבתי על כך בהרחבה, עייני בתשובתיי בפורום.
מקווה שעזרתי, אשמח לעזור בהמשך.
בברכת סוף שבוע חמים ונעים, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
מיכלי28/02/2009תודה רבה רבה עלהתשובה המפורטת אמשיך לעיין בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגודל השיערליאור26/02/2009
שלום יש לי שאלה אלייך ואני מקווה שתוכלי לענות לי עליה איזה תכשיר להורדת שיער גורם לשיער להיות גדול יותר מעכשיו? או בקיצור- מה יכול לעשות את מצב השערות יותר גרוע? כי אני רוצה לספר תשיער ברגליים ושעווה בבטן חזה וידיים ורוצה לדעת מה יקרה אחרי שזה יגדל.. מה יהיו התוצאות? תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגדילת שיער
אורית בן יהודה26/02/2009היי)ברוך הבא לפורום.
לגבי "תספורת" ברגליים לא ניתן לדעת מראש, אך מומלץ יותר להסיר שיער בשעוות שרף, הן מדללות את השיער מעט, במידה ומתמידים בטיפול
בהצלחה וערב טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולאיה25/02/2009
קודם כול תודה על העצות אני מאשדוד את המוצרים שרכשת אני יכולה להשיג רק על ידי קוסמטיקאיות? ולגבי הסבון של הרבלייף קשה לי לוותר עליו הוא עושה נפלא לעור מבחינת ניקיון אני כבר איתו 3 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
אורית בן יהודה26/02/2009היי)
במידה והסבון עושה לך נפלא, המשיכי להשתמש בו, לגבי המוצרים האחרים ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות בכל רחבי הארץ.
בהצלחה אורית בן יהודה, אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפניםלי25/02/2009
ערב טוב .. אני אחרי טיפולים כימותרפים סיימתי ב 31/11 צמח לי שיער רב על הפנים, כרגע אני בשלב הקרנות. האם מותר לי כרגע להסיר את השיער ? ואיזה טיפול להסרת שיער מומלץ ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה26/02/2009היי) ברוכה הבאה לפורום ורפואה שלמה.
אני ממלחצה לך להתיעץ עם האוקולוג שלך לגבי שאלתך, פורום הוא לא סמכות
במקרה כזה, המון בריאות.
בברכה אורית בן יהודה, אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)