מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיטל19/12/2008
שלום אורית. אני עושה כל שנה עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית וזה ממש נמאס .הייתי רוצה לעשות עיבוי שפתיים בסיליקון ..אני יודעת את תופעות הלוואי וכל זה..שאלתי היא אחרי כמה זמן מותר לי אם בכלל להזריק סיליקון לשפתיים ?נאמר לי שרק אחרי חצי שנה.האם נכון ?או שכדאי לחכות עד לספיגה מלאה ?(עשיתי בפרלן)תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
מיטל19/12/2008אם יש לי כתרים בשיניים זה יכול למנוע ממני לעשות הזרקת סיליקון לשפתיים?(בת 25)תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון
אורית בן יהודה19/12/2008היי:)
ניתן להזריק סיליקון לאחר הזרקת חומר מילוי זמני כמו פרלן.
אם כי אני באופן אישי לא ממליצה על הזרקת סיליקון, סיליקון עלול לגרום לסיבוכים
שלא ניתן לפתור, כמו גושים, והתפזרות לא אחידה ועוד.
הסיליקון בעצם הוא לא חומר שמממלא, אלה חומר שמזריקים מס' פעמים ואז רקמות הגוף מגיבות
אליו , וגורמות לרקמה מסביבו לבנות רקמות נוספות, כל אחד מגיב אחרת , לכן מזריקים
כל פעם טיפה. זיכרי , אין חזרה לאחר הזרקת סיליקון והחומר לא נספג בגוף, הוא אצלך לכל
החיים ! אני תמיד ממליצה על חומרים טבעיים שנספגים במשך הזמן, יותר יקר אבל בטוח!
אין שום קשר בין כתרים בשיניים להזרקות.
שבת שלום, אורית בן יהודה , אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על קוסמטיקאיתsara16/12/2008
שלום יש לי נסיון כושל עם קוסמטיקאיות האם את יכולה להמליץ לי על קוסמטיקאית טובה ( ממש טובה) באיזור חדרה - פרדס חנה - אם את מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
sara16/12/2008אני רוצה להתחיל להשתמש בקרם לחות ברייט - עור הפנים שלי מאוד עייף, לא אחיד עם הצטלקויות - האם יש צורך במסכה מסויימת או חומר אחר כמו כן, אשמח אם תמליצי לי על קרם עיניים טוב - לעיניים עייפות וייבשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי:)
אורית בן יהודה16/12/2008היי: ברוכה הבאה לפורום.
בת כמה את? אני רוצה לדעת עם להמליץ על הברייט או קרם אחר..
אברר לך על קסמטיקאית, שילחי לי מייל, מצויין למטה.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת עור הפנים של רפיון קלריקי14/12/2008
אורית שלום לך, קראתי חלק מהשאלות והתשובות, הצעת למישהי בת 50 שיש לך רפיון קל בפנים להשתמש במילוי קמטים, אך אני מכירה את החומרים הללו והם לא מבצעים הרמה של הפנים אלא רק ממלאים את הקמטים בלבד. אלא אם את מכירה משהו אחר. אודה על תשובתך. בנוסף שמעתי על טיפולי מזותרפיה האם ראית נשים לאחר טיפול זה? והאם זה באמת עובד? בתודה מראש ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת עור הפנים.
אורית בן יהודה14/12/2008היי:), ברוכה הבאה לפורום.
להרמת ריפיון קל ניתן להזריק חומר מילוי באזור עצמות הלחיים , זה עושה עבודה
יפה במקרה ובאמת הרפיון קל.
לגבי מזוטרפייה, בהחלט עובד יפה , אך אני מתכוונת למזוטרפייה שרופאים עושים
ע"י הזרקות קטנות באזור הפנים בצורה מפוזרת, טיפול כל שבוע לפחות 4 פעמים.
מזוטרפייה שקוסמטיקאיות מתיימרות לעשות ע"י חמצן וכדומה, לא עובד!
המלוקולות של החמצן גדולות בכדי לחדור את את ממברנת התא..טיפול נחמד
ומפנק, לא יותר.
לרפיון משמעותי, אין פתרון מלבד מתיחת פנים.
מקווה שעזרתי, ערב טוב אורית בן יהודה, אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום רפואי לפנים VITA SERUMריקי14/12/2008
שלום לפני כחודש הצעת לי קרם רפואי מבית ביופר, אני גרה בתל אביב ואין לי מושג היכן משיגים את הקרם הרפואי הזה, אודה לך מאוד אם תתני לי את השם והכתובת להשגת המרשם תודה ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .קרם רפואי
אורית בן יהודה14/12/2008היי:)
כנראה הצעתי לך קרם "ריניו" ועליו "ויטה סרום" כתבי לי מייל ואנסה לעזור לך.
המייל כתוב למטה.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם רביו
ריקי14/12/2008היי תודה על התגובה המהירה, אכן נכון הצעת לי קרם רביו, הריטין הרגיל לוקסיד לא עזר לי כלל, מאוד חלש, ואני צריכה חומר חזק יותר וזה מה שאז הצעת לי. רציתי לשאול אם זה באמת עובד, ומהכין רוכשים את זה, אני גרה בתל אביב, באיזור יד אליהו והסביבה. בתודה מראש ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרניו
אורית בן יהודה15/12/2008היי:)
הקישי ביופור בגוגל, כך תגיעי לאתר החברה, יש שם רשימה של קוסמטיקאיות העובדות
עם החומרים, שם תמצא קוסמטיקאית קרובה לאזור מגורייך.
הקרם נקרא "רניו" (מחדש) מסדרת "דרמה סל" הוא מאוד פעיל, בהדרכה נכונה תוכלי אחרי
התרגלות אליו לשלב גם רטין A לסירוגין או ביחד.
לזכור למרוח קרם הגנה!
מקווה שעזרתי , אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לפילינגיוגב14/12/2008
דיברתי עם קוסמטיקאית בטלפון ואמרתי לה שנשאר לי קצת סימנים וצלקות קלות בפנים לאחר אקנה והיא אמרה לי שהטיפול זה פילינג עמוק.... עכשיו אני לא מתכוון לעשות פילינג עמוק אין לי כסף לזה אין איזה פילינג ביתי טוב שמבהיר ומחליק פנים וסימנים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
תנסה את קרם"ברייט" של חברת ביופור, לא מאוד יקר ועושה עבודה יפה.
להשיג אצל קוסמטיקאיות שעובדות עם החברה.
כתוב לי מייל ואנסה להפנות אותך למישהיא באזור מגורייך.
ערב טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית.....
יוגב14/12/2008מה מחירו של הקרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת
אורית בן יהודה15/12/2008היי, כתובי לי למייל המופיע למטה.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאקנה קל ועור שמן?יניב14/12/2008
שלום לך ! אני בחור בן שלושים ויש לי אקנה קל ועור שמן, האם יש טיפול טוב ויעיל לרפא את הפנים ולשקם אותם? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאקנה קל ועור שמן
אורית בן יהודה14/12/2008היי:) ברוך הבא לפורום.
לעור כמו שלך ישנם הרבה אופציות מוצלחות לטיפול . כמובן שקודם יש צורך לראותך.
ניתן לבצע טיפול פנים ולהתאים חומרים פעילים לשימוש ביתי.
טיפול נוסף המומלץ מאוד לריפוי אקנה קל ועד אקנה וולגריס, הוא טיפול בפוטותרפיה:
טיפול שנעשה ע"י דרמטולוגים וקטסמטיקאיות רפואיות ע"י מכשיר ICLEAR או CLEAR100XL
שהוא החדיש ביותר וזמן הטיפול בו קצר יותר.
בפוטותרפיה לאקנה , משתמשים לרוב באור כחול באורך גל של כ 400-440 ננומטר,
אור זה פוגע בחומרים בשם פוריפינים והרגישים לאור זה ומחסל אותם , הפוריפינים מופרשים ע"י
הP. ACNES החיידק הגורם למחלת האקנה. (לעיתים משלבים אור אינפרא אדום, תלוי במקרה)
ישנם מספר אופציות לטיפול בפוטותרפיה, הדרך המקובלת ביותר היא סדרה של טיפולים
כפעמיים בשבוע, עם התאמה של חומרים להגיינת העור בביית.
במקרים מסויימים ניתן לבצע פוטותרפיה אחת לשבוע ואח"כ פילינג קל המיועד לאקנה וגורם לייבוש
וריפוי הפצעים, . גם כאן מדובר בסדרה. מס' הטיפולים וסוג הטיפול משתנה מאחד לשני, אך חוסך
שימוש מיותר בתרופות. כמו כן השפעת הפוטותרפיה נמשכת שבועות לאחר סיום הטיפול,
כך שעם שמירה נכונה על העור בביית התוצאה נשמרת לאורך זמן.
אשמח לענות בעם יעלו שאלות נוספות.
בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני אקנהיוגב13/12/2008
אני בן 22 היה לי אקנה קשה בגב הפצעים הפעילים חלפו. נשאר סימנים אדומים וחומים יש משהו שעוזר להם לעבור משחות או משהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני אקנה בגב
אורית בן יהודה14/12/2008היי:) ברוך הבא לפורום.
מאחר ומדובר בעור הגב שהוא עבה ועמיד, אני ממליצה תחילה לגשת לקוסמטיקאית לבצע
ניקוי קומודונים (נקודות שחורות), הנשארות לרוב לאחר שאקנה נרגע .
אח"כ בעור הגב רצוי להשתמש בקרם רפואי המכיל: הידרוקינון חומצה קוג'ית ויטמין C
ורטין A.מרשם לקרם כזה תוכל לבקש מרופא עור. המלצתי לנקות נקודות שחורות קודם
כדי שלא יתפרצו פצעים נוספים , כמו כן לאחר הטיפול בגב הכולל גם פילינגים שונים
הקרם הרפואי שהמלצתי עליו יגיב הרבה יותר טוב בעור הגב העבה.
מקווה שעזרתי.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגיוגב13/12/2008
אני אחרי אקנה מחפש לקנות פילינג לעור שמן מה ניתן להשיג בפארמים.? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה14/12/2008היי:)ברוך הבא לפורום
הפורום עוסק בקוסמטיקה פרא רפואית. בפרמים אתה יכול למצוא קוסמטיקה רגילה, שבה ריכוזי
החומרים הפעילים נמוכים יותר ומניבים פחות תוצאות. כמו כן איני בקיעה בחומרים
הנמכרים בפרמים .
בכל אופן לעור שמן לאחר אקנה, ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות מוצרים
פעילים שיועילו לעורך הרבה יותר .
למשל פילינג של חברת NBC יחד עם מי פנים של אותה חברה .
או אקספלור לויישיין של חברת קארט ובנוסף פילינג פאפיה (גורם אדמומיות שחולפת מאליה).
ניתן להשתמש בקרם ברייט של חברת ביופור המבוסס על חומצות ומיועד לפוסט אקנה ולצמצום
השומן התת עורי. עם כל הדוגמאות הנ"ל חובה קרם הגנה משמש! יש עוד אופציות אך לשם
כך, אתה צריך להגיע לקוסמטיקאית מנוסה שתתאים לך אחת מאופציות לאחר אבחון
העור. חומרים פחות פעילים לא יניבו את התוצאות להם אתה מצפה.
אשמח לעזור אם מתעוררת שאלה נוספת.
בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיליומים באיזור העינייםחסוי13/12/2008
שלום אורית אני בת 24 ויש לי המון מיליומים באיזור העיניים.. חלקם גדולים והרוב קטנים.. אני יודעת שמוציאים אותם ע"י סיכה כאשר דוקרים אותם.. אבל שאלתי היא, איך יהיה ניתן לדקור את הקטנים, שלא יפצע לי את העור ושאלה נוספת ממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילומים באזור העיניים
אורית בן יהודה13/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
מיליומים באזור בעניים וביככל יכולים לנבוע מכמה סיבות: סיבות תורשתיות, נטייה לכולסטרול
גבוה (שומנים בדם) או עור המפריש שומן באזורים יבשים ללא נקבוביות , כך השומן מצטבר
כמיליום (שומן כלוא בעור קרני) ולא כנקודה שחורה (קומודון).
מליומים מוציאים אך ורק ע"י מחט , קוסמטיקאית מיומנת יכולה להוציא גם את המיליומים הקטנים
במחט בלבד ללא לחיצה על העור, כך שבמקום המטופל נשאר, רק סימן דקירה קטן.
בבית יש לחטא בעזרת מקלון אוזניים טבול במי חמצן 3% , באיזור העפעפיים ומתחת לעניים
במשנה זהירות, הסימן חולף לאחר מס' ימים ולא משאיר זכר.
שבת שלום, בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לעור מעורבsara12/12/2008
שלום האם את יכולה להמליץ לי על קרם לחות לעור מעורב עם צלקות שנשארו עקב פצעי אקנה. כיום אני בת 30 והפצעים נגמרו בגיל 22 אך מרגישה שיש לי לפעמים שומן תת עורי ופצע שצץ מדי פעם. לאחרונה השתמשתי ב ראטין א, בהתחלה תוצאות טובות אך עכשיו פחות. שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם מקלף לעור מעורב
אורית בן יהודה12/12/2008היי), ברוכה הבאה לפורום.
ניתן להשתמש בקרם "ברייט" של חברת ביופור, מצויין לעור לאחר אקנה, מטשטש פוסט
אקנה ומצמצם הפרשת שומן תת עורי, כמובן לאחר אבחון של קוסמטיקאית.
ניתן אף לשלב קרם זה עם רטין A שעורך כנראה כבר פחות מגיב לו.עם הדרכה נכונה, שימוש
בחומרים אלו יכול לשפעל את עורך ולגרום לקילוף קל ומתמשך שיגרום בהדרגה לעור
פנים חלק יותר.
רצוי לשלב בעונה זו קילוף משמעותי אצל קוסמטיקאיתצ פרא רפואית, דבר שיסייע לתהליך.
לא לשכוח קרם הגנה משמש.
בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש צלקותיולי12/12/2008
אני בת 25, ויש לי המון צלקות שנשארו לי מהתקופה שבה היו לי פצעי בגרות רבים. האם ישנה דרך קוסמטית כלשהי (אפילו פולשנית) לטשטוש הצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש צלקות
אורית בן יהודה12/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורם.
ניתן לטשטש צלקות ולקבל עור בעל מרקם אחיד יותר, ע"י ביצוע פילינג ,החל מפילנגים שטחיים
אצל קוסמטיקאית פרא רפואית, בשילוב חומרים קרטוליטיים (מקלפים/מחדשים) לשימוש בייתי.
ועד לפילינג עמוק הנעשה ע"י רופא בלבד, בתהליך זה ניתן להגיע לשכבות העמוקות יותר
של העור, אך זהו תהליך כואב יותר עם זמן החלמה ממושך יותר , תלוי בסוג הפילנג.
וכמו שכתבת התוצאה במקרה של צלקות, היא תמיד טשטוש, לא ניתן להעלים לגמרי צלקות.
אך בהחלט ניתן לקבל מרקם עור פנים אסטתי ויפה יותר.
מקווה שעזרתי, שבת שלום.
אורית בן יהודה , אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות-אשמח לעזרה!קרין :)12/12/2008
שלום! רציתי לשאול ומקווה שתוכלו לעזור לי. 1)הסרת שיער בבית השחי-כיצד ניתן להגיע למצב חלק באיזור זה,אני לא מצליחה להגיע לכך לא ע"י גילוח ולא ע"י שעווה,יש שעווה מומלצת?או המלצה כלשהי?יש בנות שאצלם זה ממש חלק כיצד זה אפשרי? 2)אפילציה-באזור פאות הלחיים בפנים-יש לי שיער פלומתי שגדל לאחרונה בעבר לא היה לי ונראה לי שרק מתרבה לאחרונה.אני רוצה להתחיל טיפולי אפילציה-השאלה שלי בכל טיפול כמה שערות ניתן להסיר בערך.לדוגמא בטיפול של רבע שעה או בטיפול של שעה אם תוכלי לתת הערכה,והאם ניתן להתחיל בשערות הבולטות יותר מכיוון שייש ארוכות שאותם אכן רואים.או שרק האפילטורית מחליטה על כך?ומה המחיר לכל טיפול? אשמח לקבלת תשובות בהקדם,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אורית בן יהודה12/12/2008היי,:)ברוכה הבאה לפורום.
1. שיער בבית השחי, בתנאי שהוא לא בלונדיני או בהיר מידי, ניתן בקלות לדלל עד לכ 80%
ע" IPL , לאחר סידרת טיפולים כאשר השיער הנותר נעשה פלומתי מידי ,ניתן לבצע טיפולי
תחזוקה אחת לכמה חודשים, ע"י IPL, או לחילופין לסיים את תהליך הסרת השיער
ע"י אפלצייה.
2. ראשית באם כמות השיער באזור הפנים התרבתה, רצוי לבצע בדיקות הורמונליות,
כדי לשלול חוסר איזון הורמונאלי.
כמה שיערות ניתן להסיר בשעה או ברבע שעה, לא אוכל לאמר לך משום
הדבר תלוי בניסיון הקוסמטיקאית ומהירות העבודה. מהירות העבודה תלוייה גם היא בסוג
השיער, שיער פלומתי הוא צפוף ודק והעבודה איתו יותר איטית ולהפך.
ניתן ורצוי בתהליך האפילציה להתחיל בשערות הבולטות יותר ואח"כ להמשיך עם הפלומתיות.
המחיר אצל כל אפילטורית שונה.
בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך!
קרין :)13/12/2008בנוגע לבית השחי,מה ניתן לעשות לבינתיים עד שאוכל להתחיל בטיפול שציינת? עורי בהיר והשער שחור-יש לך המלצה כלשהי שעווה וכדומה? אני מעדיפה להתרכז כרגע באזור הפנים. כמו כן אני רואה שאת מתעסקת באפילציה, שיער בפני פלומתי וחוץ משפם וגבות שכולן מסירות לא נגעתי באיזור אחר. אשמח לקבל ממך ייעוץ וכמה את גובה? תודה,ושבת שלום! =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרין
אורית בן יהודה13/12/2008היי:)
בנוגע לבית השחי, את יכולה בנתיים לגלח, לעור בהיר ושיער שחור IPL מגיב מצויין
והטיפול נעשה על שיער מגולח, כך שאין צרך לחשוש מגילוח המקום.
לגבי אפילציה, יעוץ אצלי הוא בחינם, את מוזמנת להתקשר ל 03- 9332857 אשמח לראותך.
שבת שלום.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחוריםטל12/12/2008
שלום אורית ... ריציתי לישאול בקשר לשחורים שברזור האף .. תיראי אני הורדתי לעצמי את השחורים האלו ואחרי מקלחת התקלף לי קצת האף הבנתי שמתחדש העור או משהו כזה .. האם זה סביר ? או שזה מראה שאיך שהורדתי זה לא טוב וצריך ללכת למומוחית .. ? דבר שני השחורים שהורדתי חזרו לי אחרי כמה ימים בערך שבוע האם זה דבר שהוא נורמלי ? כאילו שאחרי שבוע השחורים חוזרים ? או זה אומר שלא נמענתי ממאכלים מסוימם ובייגללם זה חזר .. או שביכלל לא הורדתי טווב אז זה חזר ... אשמח לקבל תשובה ... תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים
אורית בן יהודה12/12/2008היי:), ברוכה הבאה לפורום.
האף התקלף לך לאחר ניקוז הקומודונים (שחורים) בעצמך, בשל לחץ ייתר על המקום,
העור אכן מתחדש, אך רצוי להבא, לגשת לקוסמטיקאית מקצועית שגם תוכל להתאים לך
חומרים המתאימים לעורך ולהדריכך.
הנקודות השחורות חוזרות לאחר זמן קצר, בגלל שעורך שמן ומפריש. הסיבות לכך יכולות להיות
רבות, החל מגנטיקה, תזונה כמו שכתבת שינויים הורמונאליים וגם מתח ולחץ נפשי.
ישנם חומרים כמו חומצה אזלאית למשל, שבשימוש נכון וטיפול קבוע אצל קוסמטיקאית,
מפחיתה את הפרשת השומן בכ- 40 %.
ממולץ לגשת להתייעץ עם קוסמטיקאית טובה.
בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה- אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורים -המשך
טל14/12/2008אורית היי .. שניה יש מצב שהשחורים יחזרו אחרי פחות משבוע ? או שזה לא הגיוני וכנראה שלא הורדתי אותם טוב...?! אמרת שיכול להיות שזה חוזר שוב ביגלל שהעור שמן .. אבל העור שלי ברוך ה' הוא בלי פצעים ודברים כאלו כאילו קורה שיוצא פצע פה ושם אבל לא בכמות גדולה .. האם זה לא קשור ? כאילו יכול להיות שהעור מיצר שומן אבל רק שחורים ולא פצעים ? שאלה נוספת האם ניקיון יסודי של הפנים עם סבון ומים יכולים למנוע להיוצצרות של קודמונים ? או מריחת קרמים ? ושאלה אחרונה בדרך כלל אצל רוב האנשים מה הוא קצב ההתחדשות של השחורים מזמן הסרתם ? תודה רבה על העזרה :) סליחה על כול השאלות פשוט אין לי כ'כ את מי לשיאול שמבין בנושא ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורים
בהחלט יכולים לסבול מעור שמן ללא פצעים, הרבה יותר קל לטיפול,
ובנוסף עור כזה מתבגר הרבה יותר יפה. קצב חזרת הנקודות השחורות הוא אינבידואלי.
נ יקוי פנים סדיר אצל קוסמטיקאית ושימוש בחומר הנקרא "אזלק" של חווה זינגבויים
מפחית בצורה משמעותית את הפרשת השומן בתנאי שמתמידים.
יבוש יתר של העור, יעשה עבודה הפוכה, מספיק שטיפה בסבון ובמידת הצורך שימוש במי פנים.
מקווה שעזרתי, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כהות באזורים אינטימייםמיטל09/12/2008
באזורים האינטימיים שלי (כולל ישבן) יש כתמים כהים מאוד ביחס לשאר העור. איך ניתן להבהירם? האם יש קרמים שניתן לרכוש בבתי מרקחת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות באיזורים אינטימיים
אורית בן יהודה09/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
נושא הבהרת העור באזוריים אינטימיים מקובל היום בעולם הרחב וגם אצלנו.
ישנו קרם של חברת רויאל קאר, המיועד לאיזור העיניים ומתאים בגלל הרכבו גם לאיזורים
אינטימיים, ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות.
אפשרות נוספת היא להישתמש ב"איזומד" - הידרוקינון בריכוז 4% , ניתן להשיג בבתי
מרקחת ללא מרשם, אך את צריכה להיות מודעת לכך שאזורים אלו מאוד רגישים
ושימוש באיזומד עלול לגרום לרגישות , גם רופאים הרושמים מרשמים לאיזורים אלו
מקפידים על מעקב צמוד כדי לראות שאין גירוי ייתר העלול לגרום להחרפת הכהות.
אני ממליצה לך לנסות תחילה את הקרם של רויאל קאר , בכל אופן כשמדובר הבהרת
העור את צריכה להיות מאוד סבלנית, הטיפול דורש זמן ממושך .במיוחד באיזורים אינטימיים
שם חיכוך העור הוא רב, דבר המגביר את הכהות במקום.
ושוב, הרבה מאוד סבלנות והתמדה.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאני:)08/12/2008
הבנתי מכמה מקומות שקראתי שצלקות לא ניתן להעלים אלה רק לטשטש מדובר גם בצלקות לא רציניות במיוחד? אין סיכוי שיש צלקת ופשוט היא תעלם לגמרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אורית בן יהודה09/12/2008היי, אנו מתכתבות כבר זמן רב, אני יודעת שאת מאוד צעירה, לכן חשוב לדעת להבדיל
בין צלקות לבין סימני פוסט אקנה ,המתבטאים בחוסר אחידות של הפיגמנטים בעור.
לעומת זאת בצלקת את רואה ממש שקעים ובליטות בעור , יש חשיבות למידע זה!
כתבי לי ותנסי לתאר מה בדיוק את רואה וחשה בעור פנייך.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי..
אני:)10/12/2008כן אנחנו מתכתבות הרבה זמן תודה על הסבלנות:) אני רואה שיש לי צלקות שקועות בפנים אבל אם נוגעים לא מרגישים ממש הם לא עמוקות בגלל זה שאלתי אם מדובר שאי אפשר להעלים כל סוג צלקת או שדבר כזה דווקא כן אפשר כי זה לא מאקנה זה ממה שהקוסמטיקאית ההיא עשתה לי שהוציאה לי שעווה ונוצרו לי בעיות סיפרתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה10/12/2008היי,
לא ראיתי, לכן אין באפשרותי לאבחן בוודאות, אני זוכרת שאת לאחר רואקוטן, לכן חומרים
קרטוליטים (מקלפים)לא מתאימים לך עכשיו.
אבל מאחר ואת צעירה מאוד ועורך מתחדש במהירות ,יש סיכוי כל שהוא לשיפור.
אני מציעה לך לך לגשת לבית מרקחת טוב , בלי מייק אפ , תני לרוקח ללראות את עורך.
ישנה משחה העוזרת לצלקות שהן יחסית חדשות (כמו כן הזכרתי את גילך הצעיר)
ותשאלי על משחה בשם "KEIO-COTE" - מיועדת לשיפור הצטלקויות, מבוססת על
סיליקון, לכו אני לא רואה מניעה לנסות ולהשתמש בה, אישית ראיתי מקרים מסויימים
(לא תמיד) של שיפור צלקות ע"י ה"KEIO-COTE". חשוב להתמיד לאורך כ 3 חודשים.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות..
אני:)10/12/2008אוקי אפשר להשתמש בה גם בגוף למשל?אני יכולה להשתמש בה גם בזמנים אלו לומרות שאני אחרי ראקוטן?ובגלל שאני צעירה עם יש לי נגיד צלקת ישנה גם בה יש סיכוי לשיפור עם המשחה הזאת?ואם נגיד ארצה לעשות קילוף עור בהמשך הוא לא יוכל לטפל בצלקות הללו בגלל המשחה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
אורית בן יהודה10/12/2008היי, המשחה לא מונעת ביצוע פילינג בעתיד.
הקלוקט לא יעיליה לצלקות ישנות.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אני:)11/12/2008יש איזו משחה ממלא שכן יעילה לצלקות ישנות ואוכל להשתמש בה בזמנים אלו שמתאימה גם לגוף?או שפשוט אחכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה11/12/2008היי,
כיצד נוצרה הצלקת בגוף איכן היא ממוקמת?איך היא נראית ,שטוחה אוו מתרוממת וחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)