פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים אחרי טיפול שעווה
    איציק
    19/02/2009

לפני כשנה עשיתי טיפול שעווה אצל קוסמטיקאית בחזה ובבטן ונהיה לי אחרי הטיפול אדמומיות שהתפתחה לפצעונים שעברו רק אחרי שהשיער צמח בחזרה עכשיו אני שוקל לעשות בעצמי שוב פעם טיפול בבטן ובחזה. האם יש איזה סוג של שעווה מסוימת שלא תגרום לי לפצעונים ואדמומיות ? תודה מראש איציק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים אחרי טיפול שעווה

הוספת תגובה

• פצעונים

אורית בן יהודה
    19/02/2009

היי)ברוך הבא לפורום.

ישנם שעוות עדינות יותר,אך אני לא חושבת שהדבר יפתור לך את הבעיה, ממליצה לך לחטא באלכוהול
    מייד לאחר השעווה ועוד פעמיים אחרי ,לא יותר .ובנוסף לרכוש תכשיר בשם "פוליסן" המיועד לפוליקוליטוס (דלקת זקיק השערה) - אלו הפצעונים שמופיעים לאחר מריטת השיער.

בהצלחה אורית בן יהודה , אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה שאלות לאוריתוש
    בדוי
    18/02/2009

אורית , קניתי מסיכת בוץ וסבון פנים לעור שמן של חברת " אהבה " ים המלח , השתמשתי בהם רק כמה פעמים בנתיים ואני מרוצה מאד . מחר אני מוזמן לכנס של דוגמנים ( אני מדגמן ) ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות בפנים , עם הבוץ , או עם כל דבר אחר ( עדיף משהו שאני יכול לעשות בבית בלי חומרים מיוחדים ) כדי שאראה מחר טוב מהרגיל . האם יש טיפול שיעזור לעור שלי להראות חלק , יפה , קורן וטוב יותר בתוך זמן קצר כזה ? ואם כן , ואהיה מרוצה מהטיפול וארצה להמשיך בו , כל כמה זמן כדאי לי לעשות אותו ? דרך אגב , נכנסתי לפורום " יופי " באתר ושאלתי שאלה לגביי איך אוכל להסתיר את פצעי הבגרות שלי , מה לעשות ? ! ואילה המליצה לי להגיע לסניף של בית הספר לאיפור של רווית אסף בב"ש ושם יתאימו לי מייק אפ לפנים , שגם יסתיר וגם לא יזיק לפניי . מה את אומרת ? , רוצה לשתף אותי בדעתך ? , את ממליצה על מייק אפ כלשהו שיסתיר הכל ( גם בשמש )? מייק אפ של חברה מסוימת ? אם כן , אשמח לשמוע גם חוות דעת ממך . תודה רבה , ובלי קשר , אשמח לקבל טיפים לטיפולי פנים ( גם לפצעי בגרות וגם בלי קשר ) שייגרמו לעורי להראות טוב , יפה , זוהר , קורן ובריא יותר מתמיד ! ועוד שאלה קטנה , שכרגע נזכרתי בה . יש שמפויים מסוגים שונים שיש בהם שמנים צמחיים כמו אובלפיחה , רוזמרין וגם סבונים ושמפויים עם שמנים ארומטיים . עד לא מזמן השתמשתי בסבון אובלפיחה והפסקתי בגלל שהוא מרובה בשמן האובלפיחה ופחדתי שזה יזיק לי לפנים . האם אני צריך לחשוש ? האם שמנים אלו או שמנים בכלל מכל סוג עלולים להזיק לעורי ? סליחה על כל השאלות , פשוט אני סומך עלייך ויודע שממך אקבל תשובות מספקות וטובות (: תודה רבה לך ולילה טוב ! ( מקווה לתשובה מהירה כי מחר כנס הדוגמנים ) בדוי ..

לקביעת תור
    סגירה
    הרבה שאלות לאוריתוש

הוספת תגובה

• הרבה שאלות

אורית בן יהודה
    20/02/2009

היי:)
    נראה לי שאיחרתי בתשובה, פשוט הייתי עסוקה בטירוף בימים האחרונים, קבל התנצלותי.
    בכל אופן ,אתה בהחלט יכול להשתמש במסיכת הבוץ, כל עוד אתה לא מייבש מידי את הפנים.
    לגבי מייק אפ, אני באמת לא מומחית לאיפור נראה לי שכדי לך לקבל את עצתה של איילה מפורום "יופי".
    לגבי טיפול בעור שמן ובאקנה, אני ממליצה לך לגשת לאיבחון אצל קוסמטיקאית , יש המון חומרים טובים ויעילים, ישנם טיפולים פוטותרפיים(טיפול ע"יי אור כחול באקנה) . ישנה סידרת טיפולים חדשה של חברת קארט , הקוסמטיקאית מורחת לך פילינג בקליניקה מציידת אותך בספריי נלווה,
    הטיפול פותר את בעיית הפצעים במהירות, ניתן לעשותו בסדרה של ארבעה טיפולים ובמידת הצורך בשילוב פוטותרפיה. ישנם חומרים נהדרים למשל קרם "אזלק" של חווה זינגבויים עם חומרים נלוים.
    הסדרה לאקנה של חברת "ביופור". חומרים של חברת NBC לאקנה ועוד הרבה...
    אך כדי להתאים את הסדרה או הטיפול הנכון עבורך, יש צורך לאבחן את עור פנייך במקצועיות.
    אני כן יכולה להציע לך, לנקות את פנייך ביסודיות בסבון ומי פנים (שיותאמו לך באופן אישי) ולהשתמש במגבות חד פעמיות לניגוב הפנים כדי לא להעביר זיהום ובכך להחמיר את הפצעים,רצוי בנוסף להחליף ציפית לכרית לעיתים קרובות , במידה ואתה משתמש במייקאפ הוא צריך להיות נטול שומן ורצוי לנקותו מהפנים בהזדמנות הראשונה שאתה חוזר הבייתה, עור שמן מתפקד טוב יותר שהוא נקי ומאוזן.
    שימוש בשמפו לראש עם תמציות שמנים לא מהווה בעייה מאחר והשמפו נשתף לחלוטין.
    שימוש בסבונים לפנים על בסיס שמנים לא מומלץ ,עלול לגרום להתפרצות אקנה .

שבת שלום:)
    אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רויטל
    18/02/2009

אני בחורה די שעירה אפשר לומר, למרות שבמבט ראשון לא נראית כך בכלל. בפנים אין לי שיעור מטורף, אך בגוף יש לי בכל האזורים. החל מהרגליים ירכיים מפשעות בטן חזה ידיים... חלק מהאזורים זה יש לכל אחד, אך זה גדל מהר מאוד יחסית ונראה לי לא נורמלי כל כך. על הכל עוד אפשר להבליג ולהסתדר עם הורדת שיער אך הבטן והחזה נורא נורא מציקים. אני מורידה שם שיער בדכ עם משחה... אך חייבת להיות דרך להיפטר מזה לצמיתות. זה מוריד מהבטחון העצמי, וזה הכל מבחירת בגדים ללא מחשוף ועד ליחסים עם בנים. תודה לאל אין לי חבר קבוע אז אני מורידה רק כשצריך אבל זה מספיק מעיק גם ככה. אני חיילת, והלכתי לעשות בדיקות הורמונליות, שזה גם היה חתיכת סיפור בפני עצמו. היו צריכים לבדוק לי כל מיני הורמונים, כולל טסטוסטרון אבל בתשובות לא היה טסטוסטרון. לא יודעתלמה לא בדקו את זה, אבל אנדוקרינולוגית בפורום אחר אמרה שחייבים את התוצאות של זה כדי לדעת . לחזור על כל התהליך כדי לבדוק את זה שוב זה סיפור די רציני. מה גם שהכל מתועד במחשבי הצבא ולכל אחד יש גישה אליהם וזה לא הכי נעים... אז אני רוצה לחכות לשחרור בדצמבר ואז לעשות את זה. הבעיה זה שיש גם קיץ באמצע... באסה רצינית. חשוב גם לציין שאמא שלי היא ה-כ-י לא שעירה שיש. רק רגליים ובית שחי פעם ב.. אפילו לא גבות ושפם. כמו כן אין לי השמנת יתר בכלל ולא אקנה. מעולם לא לקחתי גלולות אז אני במצב הטבעי שלי לגמרי. ועוד משהו. אם אני רוצה להוריד מפשעות בלייזר או אינפרא, אני יכולה לעשות את זה לא מלא אבל בצדדים ועדדד האחורה...? אפשרי דבר כזה? כי זה גם מאוד מפריע. השאלה זה מה עושים מכאן? אני באמת כבר אובדת עצות... בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    19/02/2009

הי) ברוכה הבאה לפורום.
    אכן בצבא קצת בעיתי להגיע לרופא, אך האנדרוקרינולוגית מהפורום צדקה, את חייבת בדיקה גם
    של טוסטטסטרון.
    אני מציעה לך לנסות לקבוע תור לגניקולוג, גם הוא יכול לתת לך בדיקה ספיציפית זו ובנוסף בהזדמנות זו בקשי הפנייה לאולטרסאונד כדי לשלול בעייה של שחלות פוליציסטיות, גם בעיה זו יכולה לגרום לשיעור ייתר.(יותר ויותר בנותסובלות כיום מהבעיה)בנתיים את יכולה להמשיך להסיר שיער ע"י משחה או גילוח (זה ממש אותו הדבר).
    את בהחלט יכולה להסיר שיער מהמפשעות וגם מאחורה , אך אני ממליצה לך לעשות זאת ע"י אינפא-IPL ולא ע"י לייזר מאחר ואלו אזורים רגישים מאוד.
    לגבי השאר פשוט גלחי, עד שיהיו לך כל התשובות, הדבר לא יפגע בהסרת השיער בעתיד מאחר שככול שהשיער חזק ושחור יותר, הסרת שיער ע"י אינפרא וכדומה קלה יותר, רק עשי זאת שאת מאוזנת הורמונלית.

זכרי, הסרת שיער בלייזר, אינפא - IPL מסירה כ80% מהשיער , במידה ואת רוצה להיות חלקה לגמרי לצמיתות , תתצתרכי לסיים ע"י אפילצייה , זו השיטה היחידה שמסירה שיער לצמיתות.

מקווה שהרגעתי, ערב טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות.
    רונית :)
    17/02/2009

שלום, אשמח לקבל עזרה בכמה שאלות. 1)שיער בפאות-אני יותר מתכוונת לשיער שייש בפאות שממשיך מהשיער בראש(ליד האוזן),ראיתי שלהרבה בנות אין כלל שיער באזור זה,אך לי יש האם זה דבר נורמלי?אמרו לי כי שערי ארוך ואם היתי מסתפרת אז גם את הפאות היו גוזרים-האם זה נכון?או שפשוט כולן עושות שם אפיליציה? 2) יש לי שיער פלומתי ובהיר בפאות הלחיים בפנים,בצד אחד כמעט ולא רואים בצד שני יותר בולט כיצד זה אפשרי?והשער גודל יותר לאחרונה באזור הפנים,ויורד לכיוון הצוואר-שמתי לב לזה לאחרונה ואולי תמיד היה לי,אך השאלה שלי האם זה נורמלי שיהיה שיער באזור זה לנשים? 3)השאלה שהכי חשובה לי:היתי רוצה לדעת מבחינה טבעית ונורמלית איפה בדיוק יש לנשים שיער?ומה הוא בגדר ה"נורמל"? למשל התחלתי להסתכל בכל מיני אזורים בגוף וראיתי שבצוואר ובגב יש לי שיער פלומתי בהיר, אבל בגב התחתון השיער כהה יותר נראה לי וגם בכמות גדולה יותר ובולטת.אז מה נחשב כרגיל שייש לכל אישה ומה נחשב כמצב של שיעור יתר? 4)האם מומלץ להסיר שיער בשעווה מהגב התחתון?מה כדאי במקרה כזה? בבקשה אם תוכלו לענות לי זה חשוב בשבילי לקבל את המידע,תודה. ומצטערת על ריבוי השאלות :)

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות.

הוספת תגובה

• תשובות

אורית בן יהודה
    17/02/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.

1. לא זה לא נכון, לנשים מסוימות יש נטיה לפאות ארוכות יותר, ישנן בנות שלא שעירות כלל.
    כתבת ששערך פלומתי ובהיר , לכן אני בהחלט ממליצה לך לעשות אפילציה אצל אפילטורית מנוסה.

2. במקרים רבים ראיתי בנות שהשיעור לא סימטרי אצלהן, זכרי בכלל גופנו לא סימטרי , והסיבות לכך רבות. במקרה של שיעור יתר מוגבר בצד אחד, סביר להניח שזה הצד הדומיננטי שלך וזרימת הדם שם מגברת.
    שאלת עם השיעור אצלך נורמאלי , זיכרי כי נורמאלי זה דבר יחסי (בכל תחומי החיים), אבל בהחלט אני ממליצה לך לגשת לבירור הורמונאלי אצל אנדרוקרינולוג (מומחה להורמונים) ובנוסף במידה והמחזור הווסת לא סדיר ,רצוי לבקש בנוסף מרופא נשים הפנייה לאולטסאנד, כדי לשלול בעייה של שחלות פוליסצטיות. בשתי הבדיקות הנ"ל תוכלי לאחר קבלת התוצאות לדעת עם המערכת ההורמונלית שלך מאוזנת במידה ולא , אז זה בהחלט מצב לא נורמאלי שדורש טיפול תרופתי לאיזון.
    ישנה אפשרות נוספת שבעיית שיעור הייתר אצלך היא גנטית, (תורשתית) בשל מוצא מסויים או סתם כך.

3 . שוב אין דבר כזה "נורמאלי " כל אישה שעירה הצורה שונה, ברות המזל שעירות רק באזור המפשעה, בתי שחי ומעט שיער גוף (רגליים., ידיים).

4. אפשר להסיר שיער מהגב התחתון, או באמצעות שעווה או IPL או ע"י אפילציה.
    לפי מה שתארת, אכן את סובלת משיעור ייתר , אני ממליצה לך לפני כל החלטה על הסרת שיער לבצע בירור הורמונאלי.

בהצלחה! ואת מוזמנת לעדכן אותי.

אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על עזרתך!

רונית :)
    23/02/2009

עזרת לי מאוד להבין מה לעשות,ראיתי כאן תגובה של מישהי אחרת שמציינת כי יש לה בעיה בבלוטת התריס,אני סבלתי בעבר מכך וזה היה גורם לי לסחרחורות לקחתי טיפול תרופתי ולאחר מכן הפסקתי-האם כתוצאה מכך התחיל השיעור יתר?במידה ואשוב לטיפול זה ימנע את השיעור? אני היתי מטופלת באנדריקולוג,שאבחן אצלי בעיה בבלוטת התריס לא זכור לי כרגע מהי. מכיוון שהסחרחורות הפסיקו אז הפסקתי את הטיפול. רציתי לדעת האם גינקולוגית יכולה לבצע את הבדיקה ההורמנלית?או שרק אנדיקולוג? אני מתביישת לפנות לרופא(גבר)בנושא הזה ואצלנו משום מה אין אנדרקילוגית בקופ"ח כך מה שנשאר לי זה הגינקולוגית.האם אפשר לבצע את הטיפול דרכה?אייך אני יכולה לבקש את זה ממנה?או שאם יש לך המלצה למישהי שאוכל לפנות אליה בנוגע לכך אשמח. רציתי לשאול האם ניתן להגיע אלייך לפגישת יעוץ,בלי לקבוע תור מראש? מכיוון שאני לא יודעת מתי אהיה באיזור שלך אז חשבתי כשאהיה בסביבה להגיע לפגישת ייעוץ אצלך. אשמח לעזרה נוספת מצדך וקבלת תשובות-ושוב תודה רבה לך! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על עזרתך

אורית בן יהודה
    23/02/2009

הי:)
    ראשית בכל קופת חולים יש אנדרוקינולוג , ניתן לקבל הפניה דרך רופא המשפחה.
    לבדיקת בלוטת התריס את יכולה לקבל דרך רופא המשפחה הפניה לבדיקות הבנקראות T3, T4 בדיקות אלו בודקות , תת פעילות או עודף פעילות של בלוטת התריס, מאחר וכתבת שנמצאה אצלך ליקוי בבלוטת התריס, הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לחזור על הבדיקות ולקבל טיפול מתאים, הדבר יפתור חלק מבעיית שיעור היתר.
    אצל רופאת נשים אפשר לקבל הפניה לחלק מהמערכת ההורמונלית- שווה לבדוק.
    את בהחלט יכולה לנסות שאת באזור שלי לקבוע תור ליעוץ, אך מראש אני אומרת לך שבדרך כלל קשה לקבוע בספונטניות מאחר ופגישות אצלי קבועות מראש.

יום טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה
    שיר
    15/02/2009

היי אורית דלגת לי על ההודעה אשמח שתעני לי בהקדם

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    15/02/2009

היי אלין, כתבת לי כמה הודעות, אשמח עם תפרטי שוב על מה לא קיבלת תשובה.

לילה טוב ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסן ................
    טל
    12/02/2009

אורית שלום ... תיראי אני בן בגלי ההתבגרות ... ורציתי לישואל אותך משהו .. תיראי אחרי גילוח לפעמים ישלי אדמומיות ראיתי שרמשת פה שזה ניקרא דלקתזקיקה השערה .... והמלצת על שימוש בפוליסן , ויש לי באזור הסטנר גם קצת כמה שערות שלמרות הגילוח הם לא מתגלחות מממש (כאילו הם לא מגיעים לרמת גילוח שלא רואים אותם עדיןן נישאר ממש קצת ) וזה ניראה לי ביגלל שבאזור זה בעבר תלשתי כמה עם פינצטה וראיתי פה באתר שגם המלצת על הפולסין הזה שרשמתי לעיל ... אז השאלות שלי אליך הם .. 1) איכן אפשר להשיג את הפולסין הזה ? האם חוץ מקוסמטיקאית אפשר להשיג באיזשהו פארם או משהו ? ומה מחירו ? 2) האם הפולסין הזה הוא באמת יעיל ועוזר ? והאם הוא אפילו עוזר נגיד לגברים שמתגלחים ועדיין אחרי הגילוח לא רואים את העור חלק אלא רואים קצת שערות עדיין ... האם גם לרמת כזאת הוא עוזר ? תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    פוליסן ................

הוספת תגובה

• פוליסן

אורית בן יהודה
    13/02/2009

היי:) ברוך הבא לפורום.

ראשית, לא כל אדמומיות הא דלקת זקיק השערה, לפעמים אצל בחורים עם עור רגיש נוצרת אדמומיות כתגובהלמגע (סכין הגילוח). במקרה כזה, רצוי למרוח אלוורה, או גל לאחר גילוח לעור רגיש.
    דלקת זקיק השערה (פוליקוליטוס) מופיעה כפצעונים קטנים עם ראש מוגלתי.
    לגבי השערות שלא מתגלחות: אפשרות אחת שהשערה קלועה מתחת לעור ,במקרה כזה טיפול בפוליסן יעיל מאוד.
    אפשרות אחרת היא שימוש בסכין גילוח לא איכותי,פוליסן לא עוזר לשערות רגילות שלא מתגלחות במקרה כזה רצוי שתשקיע בסכין גילוח איכותי.
    לסיכום: פוליסן יעיל לשחרור שערות קלועות מתחת לעור ולדלקת זקיק השערה, ניתן להשיג אך ורק אצל קוסמטיקאיות, מחירים אני לא מציינת בפורום.

שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסן

טל
    24/02/2009

שלום אוריצ זה שוב אני :) קודם כל תודה על התשובה ... שנית אם מכונתה הגילוח שלי באזור השפם מגלחת טוב אבל באזור הסנטר זה לא מתגלח ברמה חלק ועדיין נישארות שערות קטנות ( בעבר תלשתי בפינטצה באזור הסנטר ) אז זה הואמר שזה שיערה קלועה לא .? ולמרות שאמרת שאת לא מפרסמת מחירם באתר אשמח אם תעני לי האם הפוליסן הזה זה מוצר גדול או קטן ? והאם הוא עולה יותר מ50 או יותר מ100 תעזרי לי מאוד אם התושבה תודה רבה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסן

אורית בן יהודה
    24/02/2009

בלי לראותך לא אוכל לאמר לך העם זו שערה קלועה.
    גש לקסמטיקאית, רק אצל קוסמטיקאיות ניתן להשיג פוליסן, היא גם תוכל
    לענות על כל השאלות שאני לא יכולה דרך הפורום, המחירים: בקבובקון קטן פחות או יותר כ50 ש"ח הגדול מעל ל100 אבל הרבה יותר משתלם.

ערב טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים בפנים עקב דלקת- עזרה!
    אירה
    11/02/2009

שלום הייתי רוצה לקבל עצות לטיפול טבעי בלבד בכתמים שנאשרו בפנים עקב דלקת (כתמים פוסט דלקתיים) האם יש חומרים טבעיים שיכולים לעזור?

הוספת תגובה

• כתמים- עזרה

אורית בן יהודה
    12/02/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

יש לחברת NBC(חביבה רבקין) מי פנים לכתמים על בסיס צמחים, . ניתן גם להשתמש במוצרים של חברת קארט, ראי תשובותיי לאלין.כמובן שיש למרוח קרם הגנה !
    ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות.

בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיבר המין
    לינוי
    11/02/2009

שלום, אני מסירה שערות מאיבר המין בגילוח מגיל 15 וחצי (כיום אני בת 17 וחצי), אך לאחרונה החלטתי לנסות דרך אחרת יעילה יותר. חברות שלי עושות אינפרא אדום באזור זה אך אני חוששת מאד מפני פגיעה בפוריות, לכן אני לא אעשה זאת, אך בכל זאת חשוב לי מאוד להיות חלקה, ונקייה ובמיוחד לא עוקצת שם למטה-בשבילי ובשביל חבר שלי. אני מתביישת ללכת לקוסמטיקאית שתטפל לי שם בעיניינים אז ניסיתי לעשות לעצמי שעווה אבל זה כאב חבל על הזמן.. האם יש דרכים אחרות להסרת שיער מאיבר המין באופן עצמי כך שאני אהיה חלקה ולא עוקצת? אני אשמח לתשובה. בתודה מראש לינוי.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באיבר המין

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיבר המין

אורית בן יהודה
    13/02/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.
    אין דרך אחרת מלבד גילוח ושעווה, מלבד הסרת שיער באינפרא אדום -IPL, למכשירים אלו אין שום השפעה על הפוריות בהווה ובעתיד, הם גם אינם יוצרים קרינה מייננת (קרינה כמו של רנטגן, מקרוגל) ואינם גורמים לשינויים בתא (בקיצור לא מסרטן!).מקווה שהרגעתי אותך מבחינה בריאותית.
    לגבי הבושה שלך שמובנת בשל גילך הצעיר. קוסמטיקאיות המסירות שיער רגילות להסיר שיער גם מאיזורים אינטימיים , את פשוט צריכה לעבור את מחסום הבושה, אחרי בפעם הראשונה יהיה לך יותר קל. את יכולה תחילה ללכת עם חברותייך עד שתביני את התהליך שהוא פשוט יעיל ולא כואב.

בהצלחה
    מקווה שעזרתי.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קארט
    שיר
    11/02/2009

והאם יכול להיות שיש לי דלקת של זקיק השיערה בלי שום קשר לחוט או לשעווה? ושמעתי שהאקספון לושיין עושה מין פילינג קל האם זה נכון והאם החומר הזה עוזר לכתמים אדומים בתודה לורן

לקביעת תור
    סגירה
    קארט

הוספת תגובה

• קארט

אורית בן יהודה
    12/02/2009

דלקת זקיק השערה , מופיעה רק לאחר מריטת שיער או אפילציה.
    החומרים שרכשת מסייעים בריפוי פצעים , מקווה שקיבלת הדרכה נכונה, לא להבהל מהאדמומיות המופיעה לאחר השימוש בפילנג פאפיה ומסיכת עגבניות, האדמומיות עוברת מעצמה, או לאחר הנחת מסכת הקלמין.שילוב של החומרים הנ"ל, והאספלור לוויישין בהחלט יכולים בשימוש עקבי לזרז הבהרת כתמים אדומים(פוסט אקנה), חשוב להגן על העור בקרם נגד שמש!

דיברת על פילינג חדש של חברת קארט , הפילינג לא לשימוש ביתי אלא נעשה בקליניקה ע"י הקוסמטיקאית - גורם לקילוף קל וריפויי מהיר של הפצעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    יפעת
    11/02/2009

התחלתי טיפול אפילציה באזור הסנטר והצוואר לאחר שבמשך כמה שנים טיפלתי בזה עם פינצטה. עברתי טיפול ראשון מאד כואב במשך 23 דקות. והתוצאות הוא המון פצעונים על הסנטר ובצוואר בתחילה היתה גם נפיחות אבל זה עבר אחרי יום יומים. שאלתי האם זה תקין? האם כל טיפול אפילציה צריך להשאיר פצעים ונפיחות כמו שזה היה. ברצוני לציין שמאז אני לא הולכת אליה ומחפשת מישהו אחר. קוסמטיקאית אמרה לי שיש כל מיני סוגים של מחטים יש מחטים זולים יותר ויש שטובים יותר האם זה נכון? ואם כן מהיא מחט טובה?

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    11/02/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.

אין קשר בין סוג המחט, חשוב שהמחט תהייה אישית וסטרילית.
    פצעונים, לאחר אפילציה הם דלקת זקיק השיערה(פוליקוליטוס), יש דרכים למנוע זאת ע"י חיטוי נכון ושימוש בויטה מורפן לאחר תהליך האפילציה.
    נפיחות לא אמורה להיות , נפיחות ופוליקוליטוס מצביעים על כך שהמקום הזדהם.
    הדבר החשוב הוא לא סוג המחט אלא המיומנות של המטפלת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קארט
    שיר
    11/02/2009

שלום ברצוני לדעת האם אקספול לושיין עוזר בריפוי פצעים מוגלתיים אני סובלת מהם בעיקר באזור השפם ומסביב לפה הם מוגלתיים אבל קטנים ממה הדבר יכול להיגרם ואיזה טיפול יכול לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה
    קארט

הוספת תגובה

• קארט

אורית בן יהודה
    11/02/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.

אקספלור לושיין של קארט הוא חומר טוב ועזר לריפוי פצעונים, אגב לקראט יש היום פילינג שהקוסמטיקאית יכולה להניח על הפצעים בקליניקה, זהו פילינג המיועד לפצעי בגרות, הפילינג גורם לקילוף וריפוי הפצעים במהירות וביעילות.
    לגבי הסיבה לפצעים, לא ראיתי אותך, שאלתי העם את מסירה שיער בשעווה באיזורים אלו?
    עם כן, יכול להיות שמדובר בפוליקוליטוס(דלקת זקיק השיערה).
    השערה נוספת היא התפרצות של פצעי חום היכולים להגרם מסיבות רבות, המאפיין את הפצעים האלו הן הרגשה לא נעימה וגרד. במקרה כזה הטיפול הוא אחר.
    ההשערות שהעלתי הן בגלל המיקום אותו הזכרת, את יכולה להגיב לתשובתי ונחשוב משם מה עושים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער באיזור הערווה
    שירן
    10/02/2009

שלום רב, ברצוני להתייעץ איתך לגבי בעייתי... לפני כ-9 שנים הסרתי שיער בלייזר במפשעות ובאיזור הערווה אך השיער חזר ,לא באותה כמות כמובן אך זה עדיין הפריע לי ולכן לפני כמספר חודשים התחלתי שוב טיפולים (טיפול שלישי) הבעיה היא שאני מאוד כהה באיזור הערווה ולאחר הטיפול השני נשארו לי צלקות לבנות כמו לאחר קילוף כוויה וכתמים חומים (פיגמנטציה) בנוסף לכך השיער חוזר ולא יורד אני רק סובלת כאבים והשיער צומח שוב, מכיוון שהאיזור הוא כהה וגם השערה כהה. בטיפול השלישי הרופאה המטפלת שלי אמרה שהיא לא ממליצה לי להמשיך ולהוריד שיער בכל איזור הערווה כי היא לא רואה שזה יצליח בגלל הכהות והפיגמנטציה והציעה לי לעשות פילינג להבהיר את המקום... שאלתי היא האם יש פיתרון לכהות הזו? והאם יש דרך אחרת להוריד את כל השיער מהאיזור הזה כי זה מפריע לי ולא אסטטי בעיניי. אודה לך על תשובתך... שירן

לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער באיזור הערווה

הוספת תגובה

• הסרת שיער וכויות

אורית בן יהודה
    11/02/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    צר לי לשמוע על בעייתך, כתמים לבנים נקראים היפו פיגמנטציה ולא תמיד ניתנים לטיפול, כתמים חומים ניתנים לטיפול , עלייך לגשת לרופא עור כדי שיתאים לך טיפול המתאים לאזור בעייתי זה.
    אזור הערווה הוא איזור הורמונלי מובהק, לא ניתן להפתר מכל השיער שם, עצתי לך: ראשית טפלי בבבעיית הכתמים.
    אח"כ אני מציעה לך לנסות ולעבןר טיפולים, לא בלייזר , באינפרא אדום ברמות נמוכות, מנסיון
    הדבר לא גורם לכויות כמו עם לייזר, אך יש צורך ביותר טיפולים (אזור הורמונלי) בין טיפול לטיפול האזור יהייה חלק, ותזדקקי לטיפולי תחזוקה, עדיף כך מאשר טיפול במכשיר אגרסיבי מידי.

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום
    אורלי
    08/02/2009

האם יש צורך להמתין תקופה בין הורדת שיער בשעווה בפנים לבין התחלת טיפולי אינפרא אדום( כמו בליזר שצריך להמתין שלושה חודשים לאחר הסרת שיער בשעווה), בנוסף האם יש צורך לגלח את האזור לפני (זה קצת מפחיד באזור הפנים) או שעובדים על השיערה כמו שהיא ואז היא נושרת??

לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום

הוספת תגובה

• אינפרא אדום

אורית בן יהודה
    09/02/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    כן, יש צורך להמתין לדעתי כחודש וחצי כדי שכל השיער יגדל מחדש.
    לגבי גילוח, ישנם מכשירי אינפרא אדום שניתן לעבוד על השיער ללא גילוח, מכשירים אחרים מחייבים
    גילוח. בכל אופן אני ממליצה לך לעבור בירור הורמונאלי בשל השיעור בפנים, בעם יש בעיות הורמונליות, תמיד כדי לאזן את המערכת ההורמונלית לפני הסרת שיער.
    בנוסף מנסיוני ברוב איזורי הפנים רצוי לעשות אפילציה, או שילוב של אפילציה ואינפרא.
    הדגשתי את הנושא ההורמונלי משום שיש לי מטופלות שסובלות מבעיות הורמונליות שעברו טיפולי הסרת שיער בלייזר בעודן לוקחות גלולות וברגע שהחליטו להפסיק את הגלולות כל השיער חזר וגרוע יותר, כיום ללא גלולות אני מטפלת בהן בהצלחה אך ורק ע"י אפילציה שהיא השיטה הטובה ביותר להסרת שיער בפנים, מכשירי האינפרא והIPL עובדים נהדר על איזורים שונים בגוף כולל איזור הפאות במידה וסוג השיער מתאים ואין בעיה הורמונאלית.
    לכן, אני ממליצה לך להתייעץ עם קוסמטיקאית מנוסה ובקיעה בנושא הסרת שיער וההשלכות של המערכת ההורמונלית על תוצאות הטיפול וזאת כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר.
    בהצלחה, אורית בן יהודה ,אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן
    נועה
    06/02/2009

לפני כחודש סיימתי ליטול את כדורי הרואקוטן. אני עדין סובלת מאדמומיות קלה (לא תמיד) וקילופים בפנים.ורציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות שיזוף בהתז?.יש להזכיר שזה לא מכונת שיזוף עם אולטרה, אלא צבע . האם זה יכול באיזה שהוא אופן להשפיע על העור או לגרות אותו? תודה, נועה.

לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן

הוספת תגובה

• רואקוטן ושיזוף בהתזה

אורית בן יהודה
    07/02/2009

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    מבחינה רפואית אין בעיה עם שיזוף בהתזה חודש לאחר הפסקת רואקוטן.
    אך עליך לקחת בחשבון ששיזוף בהתזה יורד בכתמים מכל הגוף, בגוף זה פחות מביך ,אך חישבי איך יראו פנייך לאחר כשלושה ארבעה ימים במיוחד שאת מציינת שפנייך עדיין מתלקפים, פרושו של דבר שתחלופת התאים בפניך גדולה יותר, ותופעת הכתמים לאחר השיזוף בהתזה מושפע קשר ישיר מתחלופת תאים.
    לכן עצתי בעם רצונך בשיזוףבהתזה, לעשותו בכל הגוף ובפנים להסתפק במייק אף תואם מהסיבות
    שהזכרתי.
    חשוב להזכיר שעשיתי בקליניקה שלי שיזוף בהתזה תקופה מסויימת, עד שנוכחתי בחסרונות שבו,
    והשתמשתי בחומר האיכותי ביותר. מכונים רבים אומרים שהשיזוף מחזיק כשבוע וכך גם החברות המשווקות, אך מנסיוני בפועל קורה מה שתארתי להנ"ל לכן הפסקתי עם שירות זה.
    לשיקול דעתך.

מקוה שתרמתי לך מידע נוסף.
    שבת שלום , אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נועה
    07/02/2009

אני באמת אקח את לתשומת ליבי, עזרת לי המון... האמת היא שפשוט אני מתחתנת בחודש מאי ועד אז בטח שלא אוכל לשזף את הגוף בשמש אז חשבתי על הרעיון הזה...ורק רציתי, אם כבר, לשאול עוד שאלה אחת אם תוכלי לדעת לענות לי. אני בעצם סיימתי את הטיפול עצמו לפני חודש אולי טיפהל'ה יותר, הקילופים הם קטנים אבל אם מסכלים מקרוב אפשר לראות את הבדלי הצבעים ואת היובש עצמו לפני הקילוף. כמה זמן לאחר הטיפול כל זה עובר? והאם יש קרם פנים שיכול להשתלב יחד עם מייק-אפ כדי שלא ייראו סדקים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורית בן יהודה
    07/02/2009

הי:)
    מירחי קרם "ויטה מורפן"(ניתן להשיג בכל בית מרקחת), וכמובן קרם הגנה, הדבר יקל על הקילופים.
    אני מניחה שעד מאי המצב יתאזן ותוכלי לעשות שיזוף בהתזה.

מזל טוב על החתונה הקרבה.
    אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלמת צלקות
    דפנה
    04/02/2009

נותרו בפני הרבה צלקות מכוערות מתקופת האקנה בגיל ההתבגרות. אני מאוד רוצה לעבור טיפול כלשהו שפשוט יעלים אותן. האם יש משהו כזה כיום בשוק?

לקביעת תור
    סגירה
    העלמת צלקות

הוספת תגובה

• העלמת צלקות

אורית בן יהודה
    04/02/2009

הי:)ברוכה הבאה לפורום

כמה זמן עבר מחלוף האקנה ? והאם במילה"צלקות" את מתכוונת לכתמים וחוסר אחידות בעור, או ממש הצטלקות של רקמת העור?
    תשובתך חשובה, הטיפול בשני המקרים שונה לגמרי וכך גם התוצאות.

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה