פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים עם נקבוביות
    מיכלי
    22/03/2009

בד"כ אני מורטת שיער בפנים ויש לי נקבוביות כמו חורים בפנים ובאור יום זה נראה כמו גילוח של גבר בתוכם יש נקודות שחורות כמו שיערות והעור אף פעם לא נרא ה מבריק מה ניתן לעשות בעבר עשיתי לייזר בפנים אך זה לא הניב תוצאות מלאות השיער הוא דליל יותר אך עדיין אני מורטת בחוט או שעווה לפנים אך הנקבוביות תמיד שם כמו נקודות שחורות במיוחד באור יום מה את ממליצה לעשות חשבתי על אפילציה אך נאמר לי שזה משאיר סימנים גם של חורים קטנים להיתיחסותך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים עם נקבוביות

הוספת תגובה

• פנים עם נקבוביות והסרת שיער

אורית בן יהודה
    22/03/2009

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    נקבוביות בפנים זו נטיה של אנשים מסויימים, לא תמיד ניתן לפתור את הבעיה באופן מוחלט, אך אפשר ורצוי להשתמש בחומרים פעילים על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקסי לחידוש העור
    ולמראה חלק יותר וזוהר.
    לגבי הנקודות השחורות בתוך הנקבוביות: או שמדובר בחלב מועט הנמצא בזקיק השערה ,התחמצן וקיבל גוון שחור- במקרה זה יש לבצע פילינג המכיל חומצות , דבר העשוי לעזור.
    או שתהליך מריטת השיער לא נעשה כמו שצריך ואז יש שבירה של השערה ולא מריטה מלאה.
    לייזר אכן רק מדלל את השיער, את המשך הטיפול יש לבצע ע"י אפילציה.
    בידיים מיומנות ובהתאמת תכשירים פעילים לחידוש העור ולמניעת כתמים, ניתן לעבור את התהליך
    ללא נזקים.
    אני בהחלט ממליצה על אפילציה, אצל קוסמטיקאית/אפילטורית בעלת נסיון.

בהצלחה ויום טוב.
    אורית בן יהודה, אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים
    שיר
    21/03/2009

היי אורית רכשתי את האנוקס של הולילנד וזה החמיר לי את המצב בפנים עשה לי יותר מוגלות קטנות מלא בכול אזור הפנים מה אני יכולה למרוח כדי להעלים את הפצעים ויש לי גם מלא כתמים אדומים מה אני יכולה לעשות כדי להעלים אותם הייתי רוצה איזה פילינג טוב

לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

• פצעים

אורית בן יהודה
    22/03/2009

היי:)
    כנראה שאת זקוקה ליעוץ מקצועי ואף לניקוז הקומודונים (נקודות שחורות), מהם מתחיל כל התהליך הדלקתי, לכן האנוקס לבד לא עוזר לך.
    את סובלת גם מכתמים אדומים , מורכב מידי כדי לתת לך פתרונות דרך הפורום גשי לקוסמטיקאית
    מומלצת וטובה!

יום טוב ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בשעווה
    מיכל
    21/03/2009

שלום אורית, אני רוצה לעשות שעווה ברזילאית (בפעם הראשונה) ואני רוצה לעשות את זה אצל קוסמטיקאית אמינה, איכותית ומאוד מקצועית. בגלל שזה אזור מאוד רגיש ואינטימי אני פוחדת מפציעה ולכן אני רוצה מישהי ממש טובה שאין סיכוי להיפצע אצלה. כיצד בוחרים קוסמטיקאית טובה? כמובן שכל אחת אומרת שהיא מומחית וכו' אבל אני באמת צריכה לדעת. האם יש לך המלצות על מישהי טובה באזור ת"א או טיפים לתת? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בשעווה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בשעווה

אורית בן יהודה
    22/03/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני יכולה לתת לך המלצה על קוןסמטיקאית באזור תל אביב אך כתבי לי.
    חשוב שתדעי ששעווה ברזילאית כואבת מאוד , יכולה לגרום לפוליקוליטוס (דלקת זקיק השערה)
    ועלייך לחזור על התהליך לעיתים קרובות, לכן אני ממליצה לך לעבור טיפול בIPL שפחות כואב ומדדל את השיער בהדרגה, אותה קוסמטיקאית בתל אביב מטובות הקוסמטיקאיות בארץ, עושה גם טיפול זה במחירים נוחים!
    כתבי לי למייל.

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים של חווה זינגבויים
    ג'יזל
    21/03/2009

היי... :) היכן ניתן לרכוש את המוצרים של חווה זינגבויים/ביופור באיזור מרכז ראשון לציון? ואיזה מוצרים מתאימים לי אם עור פניי שומני נוטה לפצעונים ונשארו לי הרבה סימנים אדומים-חומים ואני מפחדת שיהפכו לצלקות? והאם יש פילינג לשימוש בייתי לחידוש העור ולהעלמת הכתמים?

לקביעת תור
    סגירה
    מוצרים של חווה זינגבויים

הוספת תגובה

• מוצרים של חוה זינגבויים

אורית בן יהודה
    22/03/2009

ממליצה לך להקיש בגוגל "ביופור" להכנס לאתר יש שם רשימת קוסמטיאיות בכל הארץ.
    לחוה זינגבוים יש פורום שלה באתר, היא תוכל להפנות אותך לקוסמטיקאית באזורך.
    סימנים אדומים וחומים לא הופכים לצלקות , אלה פשוט לפיגמנטציה:כתמים אדומים או חומים הניתנים לטיפול!
    יש הרבה מוצרים לשימוש ביתי המחדשים את העור, כתבי לי בת כמה את ומה צבע עורך,כך אוכל להמליץ לך על הטיפול הטוב ביותר.
    החשוב ביותר הוא להקפיד על מריחת קרם הגנה מפני השמש לעיתים קרובות!

יום טוב
    בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

ג'יזל
    22/03/2009

בהחלט אדפדף פה באתר לגבי המוצרים... אני בת 19 ועור פניי בהיר,נשרף בקלות (בחשיפה לשמש קודם כל נהיה אדום ואחר כך משתזף מעט) כמו שציינתי עורי שומני ונוטה לפתח פצעונים (בעיקר באיזור הסנטר והלחי התחתונה) הכתמים החומים והאדומים מאד מפריעים לי והבנתי שדרך הטיפול הטובה ביותר היא קילוף עדין ע"י פילינג העניין הוא שאני כרגע בצבא והתקציב לא ככ מאפשר לי כל שני וחמישי פילינג אצל קוסמטיקאית לכן רציתי לדעת אם יש מוצרים לשימוש ביתי אך אפקטיבי... תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג הפתרון הטוב ביותר??...

אורית בן יהודה
    23/03/2009

את לא חייבת לבצע פיליניג שעלותו יקרה , במיוחד לא בגילך הצעיר שהעור מתחדש במהרה.

את יכולה לנסות את מי הפנים של חביבה רבקין NBC לעור פגום מיועד גם להבהרת כתמים חומים ואדומים . להשתמש בסבון על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקסי.
    ניתן ורצוי להוסיף בלילה קרם על בסיס חומצות , אני ממליצה על קרם המשלב חומצה אזלאית היעילה גם לאקנה וגם להבהרת הכתמים:קרם "אזלק" של חוה זינבויים -קרטוליטי(מקלף/מחדש)
    וחשוב מכל קרם הגנה משמש לעור שמן מספר פעמים ביום!!

יום טוב ,
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מצויין:)

ג'יזל
    23/03/2009

מקווה שגם אפקטיבי...אעדכן לגבי התוצאות... טוב לדעת שאין צורך בפילינג חריף כדי להיפטר מהכתמים לגבי מי הפנים של חביבה ריבקין היכן יש להשיג? והאם ידועה לך העלות שלו? אותו דבר לגבי הקרם של חוה זינגבוים...אני לא מוצאת בינטרנט איפה משיגים ומה המחיר... יש לי קרם הגנה נטול שומן spf 38 של ד"ר עור אשתמש בו תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעוץ לא מקצועי

קוסמטיקאית
    19/09/2009

שלום לכן
    ההבדל בין קוסמטיקאית לבין יועצת יופי הוא האבחון ואחריות הטיפול
    מאוד לא מקצועי להמליץ על עור עם פצעונים סתם פילינג ללא אבחון מדוייק
    ומיפוי הפנים על מנת לבדוק את מקור הבעיה , אולי הקרנית מיובשת והפעילות השומנית היא בשכבת העור? לפיכך יש עליך לפנות לקוסמטיקאית מקצועית רצוי רפואית

בהצלחה

נ.ב. מסנן הקרינה של ד"ר עור לפעמים כבד מדי גם כאן צריך להתאים
    שנה טובה ובריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעוץ לא מקצועי-קריאה והבנת הנקרא!

אורית בן יהודה
    20/09/2009

ממליצה לך לקרוא ראשית את כל השרשור ורק אח"כ לחרוץ דעה.

מתוך התשובה הראשונה בשרשור
    "ממליצה לך להקיש בגוגל "ביופור" להכנס לאתר יש שם רשימת קוסמטיאיות בכל הארץ.
    לחוה זינגבוים יש פורום שלה באתר, היא תוכל להפנות אותך לקוסמטיקאית באזורך "

מתוך התשובה השנייה: פילינג הפתרון הטוב ביותר??..

"את לא חייבת לבצע פיליניג שעלותו יקרה , במיוחד לא בגילך הצעיר שהעור מתחדש במהרה"

מציעה לך לקרוא את כל השרשור בריכוז והבנה .
    דבר ראשון המלצתי לפנות לקוסמטיקאית ראי ציטוט.
    ובוודאי לא המלצתי לבצע פילניג ראי ציטוט .

שנה טובה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרים מומלצים לטיפול ביתי - חווה

קורין גלאור
    09/11/2009

שלום
    קיבלתי טיפול לפי השיטה והחומרים של חווה.
    מעוניינת לרכוש מוצרים להמשך טיפול בעור שמן, נקבוביות, פיגמנטציה באזור הצוואר (חובר פיגמנטים הגורמים לאזור לכתמים של החלקים שבהם יש פיגמנטים).
    מעוניינת במשהו לכיווץ הנקבוניות והפחתת השמנוניות, ושיפור מראה העור, הפחתת קמטוטים סביב השפתיים.

איפה ומה אפשר לרכוש.
    מחירים ????

תודה ויום נעים

קורין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

אורית בן יהודה
    09/11/2009

אכתוב לך מספר שמות של חומרים היכולים להתאים לתאורך, את כותבת שקיבלת טיפול וחומרים לפי השיטה של חוה, חשוב שתגשי לקוסמטיקאית שטיפלה בך היא כבר מכירה את עורך
    ויכולה להתאים לך תכשירים מתאימים.
    לחווה יש חומר בשם אזלק המתאים לעור שמן וכן לפיגמנטציה, לאזור הצוואר העדין ניתן להשתמש באנטי פיגמנט ולשיפור מראה העור הפחתת קימטוטים וכיווץ נקבוביות מומלץ תכשיר בשם ליין קונטרול. כמו כן לחוה זינגבויים יש תכשיר בשם דרמה פיל היכול לטשטש את הקימטוטים סביב השפתיים.
    כל קוסמטיקאית פרא רפואית שעובדת בשיטת חווה זינגבויים יכולה להתאים לך טיפול.
    מחירים אני לא מציינת בפורום.
    גשי לאבחון מקצועי.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המחיר לטיפול אפילציה בפנים
    יעלי
    20/03/2009

אודה לך אם תכווני אותי גם לגבי מחירים לאפילציה בפנים תודה

הוספת תגובה

• מה המחיר לטיפול אפילציה בפנים

אורית בן יהודה
    21/03/2009

אני לא נוהגת לפרסם מחירים על גבי הפורם, בכל מקרה לכל קוסמטיקאית/אפילטורית המחיר שלה.

בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת להמלצה של קוסמטיקאית בכ"ס
    יעלי
    20/03/2009

מעוניינת לעבור טיפול אפילציה בפנים ואין לי למי לפנות כדי לקבל המלצה לטיפול אמין ואיכותי באיזור כ"ס או הוד השרון אודה לך אם תמליצי לי על מישהי טובה

הוספת תגובה

• מעוניינת בהמלצה

אורית בן יהודה
    21/03/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

כתבי לי בבקשה לאימייל [email protected]

שבת נעימה , אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה ופילינג של קארט
    רינת
    19/03/2009

שלום רב!!! אני קוסמטיקאית ורוב לקוחותיי הם כושים וחלקם עם אקנה וחלקם עם עור מיובש אבל עם המון קומודונים .... ורציתי לשאול האם הפילינג הפעיל של קארט יתאים להם??? או שחס וחלילה בגלל שעורם כהה זה יכול להוות בעייה של פיגמנטציה???? תודה רבה רינת.

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה ופילינג של קארט

הוספת תגובה

• אקנה ופילינג של קארט לכהיי עור

אורית בן יהודה
    20/03/2009

בתור קוסמטיקאית ,העלית שאלה מאוד חשובה וטוב שכך, בעור כהה ובאפרואמריקאים בפרט יש להזהר מאוד בביצוע פילינג גם הקל ביותר.
    הטיפול המתאים ביותר לעור שחום עם המון קומודנים הוא טיפול בחומצה אזלאית שמתאימה במיוחד לכהיי עור ואף מבהירה מעט עור כהה בנוסף יש לחומצה אזלאית תכונה נהדרת של צמצום הפרשת החלב עד ל40% - מחקרית ואף מנסיון אישי ממומשך, ניתן להשיג אצל חוה זינגבויים קרם בשם "אזלק", הוא יהיה מצויין למקרים שאת מטפלת בהם, כמובן שיש להקפיד על שימוש במקדם הגנה גבוה לעיתים קרובות.
    לגבי הפילינג של קראט במידה את רוצה לבצע אותו בבטחה בכהי עור, הכיני את עורם לפחות שלושה שבועת עם חומר נוגד פיגמנטציה, ניתן לתת "אנטי פיגמנט" של חוה זינגבויים, אז תוכלי לבצע פילינג הגורם השלה של העור. אך בצעי את הפילנג בעדינות עדיפה השלה קלה ואף קשקשית לשם שיפור העור מאשר להסתבך בהיפר פיגמנטציה.
    עור כהה כשמכינים אותו נכון לפני פילינג בדרך כלל מגיב טוב, וגם עם חלילה נוצרת פיגמנטציה והכנת את העור קודם בחומרים המדכאים את המלנין, ניתן מייד אחרי הפילינג לחזור לנוגדי פיגמנט
    והבעייה נפתרת. היזהרי מאוד מקילופים מאוד משמעותיים!
    אשמח לעזור בהמשך.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיליניג המשך(עצות לקוסמטיקאיות)

אורית בן יהודה
    22/03/2009

בבקשה לקפיד על שרשור נכון!
    ציינת שביצעת בלקוחה ספיציפית זו טיפולי פילינג בעבר ללא תופעות לוואי!
    ובכן, בעבר הרחוק מאוד ,לפני שבככל ידעו מה זו קוסמטיקה פרא רפואית, למדתי קורס שלם (למיטב זכרוני כ60 שעות לימוד)בנושא פילנגים קוסמטיים ורפואיים, אצל ד"ר אלכס לבמברג, מטובי הפלסטיקאים בארץ בשיתוף מריים זהבי, קוסמטיקאית ותיקה מ"שכמה ומעלה" , שהיתה הראשונה שהביאה את ה"בשורה" מארצות הברית, שם קוסמטיקאיות עובדות כבר שנים בשיתוף פעולה עם רופאים.(תעודת P.MEׂ)
    בקורס זה למדנו בצורה יסודית את כל סוגי הפילינג, את הסיבוכים העלולים להופיע לאחר פילינג, דבר שלא לימדו אז בצורה מקצועית (לצערי גם היום)אלה מכרו לקוסמטיקאית פילינג עם תכניקת עבודה, הסבר קצר ו"קדימה לעבודה"!
    בקורס זה למדנו, איך למנוע סיבוכים, איך להתמודד עם סיבוכים, פילינגים לסוגי העור השונים הסיבוכים שעלולים להופיע בסוגי עור שונים, איך להכין עור לפני פילינג ואיך להתמודד עם סיבוכים ולפתור אותם!
    ובכן, אספר לך מנסיוני האישי: יש לי לקוחה ותיקה בעלת עור כהה /צהוב סוג העור המסוכן ביותר לביצוע פילינג, עשיתי לה מספר פילינגים ללא כל תופעות לוואי, עד שפעם אחת היא פיתחה פיגמנטציה באזור הלחיים! לא נעים... (זה היה לפני כ 12 שנים).
    למזלי הכרתי באופן אישי ,עוד לפני הקורס את ד"ר לבמברג שרשם ללקוחה זו ,קרם על בסיס הידרוקינון רטין A , חומצה קוג'ית ועוד. ובכן הפיגמנטציה חלפה תוך שבועיים, והלקוחה המשיכה להגיע לטיפולים.
    חשוב לציין שבמידה ולקוחה זו לא היתה מטופלת בזמן פיגמטציה זו היתה הופכת לכרונית!
    לכן, כשנפתח הקורס מיהרתי ללמוד את הנושא ברצינות הראויה! ותודה לד"ר לבמברג ומריים זהבי!
    נתתי לך כאן מקרה דומה של לקוחה שעברה מספר פילינגים ללא סיבוכים!
    כקוסמטיקאיות, אנו מחוייבות לשאוף ללמוד ולדעת את כל הסיבוכים האפשריים ההתמודדות איתם, ולתת פתרונות- זה מה שעושה אותנו בעלות מקצוע מעולות, מעבר לסתם קוסמטיקאית שכאלו יש רבות.
    ובתור מנהלת פורום בעלת 20 שנות נסיון ומקרה הסיבוך שלמזלי נפתר ,אני חייבת ליידע אותך בכל הסיכונים האפשריים, אני מציעה לך במידה עדיין לא עשית זאת ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית ולהיות בקשר עם אנשי המקצוע הטובים ביותר בתחום!
    זה שלא קרה עדיין לא אומר שלא יקרה, ידע הוא דבר חשוב מאין כמהו במקצוע כמו שלנו!
    בפרט לך שעובדת עם אפרואמריקאים ושחומי עור!
    כמנהלת פורום זה , אחת השאיפות שלי היא לתת ידע לגולשים וגם להעלות את רמת הקוסמטיקה בארץ, דבר שיחזיר לציבור רחב את האמון בקוסמטיקאיות .
    דעי לך שעיסוק בפילינג היוצר קילוף הוא הרבה יותר מקוסמטיקה רגילה, זו קוסמטיקה רפואית ועל לך "לטמון את הראש בחול"- זה עלול להיות בעוכרייך!
    לאחר כל מה שכתבתי, חשבי ועשי כראות עיניך, חשוב לי לציין שמטרתי היא לא להפחיד, אלה לתת ידע!
    כך גם הרופאים יתחייסו למקצוע שלנו בכבוד לו הוא ראוי.
    אשמח לעזור לך בהמשך רק הקפידי על שירשור נכון!

בברכת יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית את מקסימה!!!!

רינת
    22/03/2009

אני מודה לך מקרב לב וכמו כן מסכימה איתך במיליון אחוזים!!!!!!!!! הלוואי ויכולתי לעבור קורס פאר רפואית בארץ הבעיה היא שאני גרה בקנדה ואומנם יש פה קורסים אבל האמת לא נראה לי באותה רמה כמו בארץ. אשמח מאוד לעבור איתך קורס כשהגיע לביקור . אז כמו שציינת לי בתגובה הראשונה איזה פילינג הכי מתאים לאפריקאים ומאיזה חברה אני יכולה לרכוש גם כפילינג מקצועי וגם כקרם למכירה להבהרה ולטיפולי באקנה כי האמת שאני די מבולבלת משתמשת בגרנטיק, אנה לוטן, הולילנד וקארט ועדיין לא בטוחה שזה הטוב ביותר לאפריקאים למרות שהם מרוצים עד הגג אני תמיד רוצה לדעת יותר ותמי ד רוצה למצוא את הטוב ביותר בשביל לקוחותיי. אשמח עם תוכלי להציע לי מהו הדגל או היהלום שבמוצרים אפילו מכמה חברות...... תודה רבה לך ויום טוב רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תודה!

אורית בן יהודה
    25/03/2009

העובדה שאת עובדת בארץ קרה , מאוד מקילה עלייך ועל לקוחותייך מפני היפר פיגמנטציה כתוצאה מפילינג, אך כמו שכתבתי עדיף תמיד להזהר.
    אני מבינה שלא למדת קוסמטיקה פרא רפואית לכן אינך יכולה לעבוד עם החומרים שהמלצתי לך בתשובתי הקודמת.
    לגב חומרים ממולצים לעור של שחומי עור במקרה של פיגמנטציה חוץ מאלו שאת עובדת איתם:
    קרם הבהרה של רוייאל קאר, מצויין לכהיי עור .
    כמו כן מוצרים של NBC - חביבה רבקין: נהדרים לאקנה ויש ספציפים לפיגמנטציה.

את יכולה לכתוב לי מייל אשמח לתת לך כמה טיפים.

יום טוב,
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי
    ג'יזל
    19/03/2009

יש לי מספר שאלות: 1.רכשתי מקוסמטיקאית משחה לייבוש נקודתי של פצעונים בשם "פרופולין" (המשחה סמיכה מאד בצבע בז') היא טובה מאד ואני מרגישה שיפור בפצעים שמתייבשים במהירות האם את מכירה את המשחה והאם היא מכילה פרופוליס? (הבנתי שזה חומר גלם מעולה לחיטוי) בנוסף קניתי גם קרם לחות בשם ויטמין סי 60% פורטה.האם ויטמין C יכול לשפר את מראה העור בטיפול חיצוני?

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    20/03/2009

1. כן, אני מכירה את ה"פרופולין" והיא אכן מכילה פרופוליס , אני מבינה שאת מרוצה מפעולתה .
    2. ויטמין C נחקר רבות ןאכן יש לו השפעה טובה על העור הוא נוגד חימצון מעולה מבהיר מעט את העור, נוגד דלקות ואף מעודד יצור קולגן בעור.
    אך בשימוש בתכשיר קוסמטי (אני לא את "ויטמין 60% פורטה) חשוב לא רק הריכוז אלה באיזה נגזרת הוא מופיע בקרם, תמיד יש לבחור את הנגזרת השומנית(אסטר ויטמין C) מפני שהיא יציבה יותר וחודרת לקרום התא שגם הוא שומני. הנגזרת הטיבעית יותר - אסקורביק אסיד טוב יותר כתוסף מזון , בתכשיר קוסמטי נגזרת זו של ויטמין C אינה חודרת לקרומי התא, אלה עובדת חיצונית בלבד רק על השכבה הקרנית לכן היא פחות מומלצת . את יכולה לבדוק במרכיבי התכשיר שלך איזה נגזרת ויטמין C הוא מכיל.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה מקילוף פצעים
    קארין אוחיון
    18/03/2009

שלום אורית אני קארין אוחיון בת 17 וליפני שנה וחצי הופיעו אצלי פצעי בגרות ועכשיו הם ממ מתחילים לרדת אבל נישארו לי כתמים כיוון שכל הזמן הייתי מקלפת אותם היית רוצה לדעת איזה טיפול את מציעה לי ומה העלות שלו תודה רבה. =]

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה מקילוף פצעים

אורית בן יהודה
    18/03/2009

היי: ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית אני מציעה בחום להמנע מקילוף הפצעים ומחיטוט בעור הפנים!
    שנית, אני צריכה לדעת העם הסימנים שנותרו הם חומים או אדומים, או שנהם?
    אחרי שתשיבי לי אוכל לתת לך תשובה מקצועית.

ערב טוב.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה קילוף פצעים-פירוט

קארין אוחיון
    20/03/2009

שלום אורית זאת שוב קארין אוחיון שאלת אותי אם הכתמים חומים או אדומים אז כמעט שניהם אבל הם נוטים יותר לכיוון של אדום..תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים כתוצאה מקילוף

אורית בן יהודה
    21/03/2009

במקרה שהכתמים נוטים לכוון אדום אני ממליצה לך להשתמש בקרם Bright של "ביופור" הקרם מטפל במצבי פוסט-אקנה, הקרם מכיל שילוב של חומצות הידרוקסיות, לחידוש שכבת האפידרמיס, פילינג עדין והסדרת מראה העור. ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות בלבד.
    והחשוב מכל למרוח קרם הגנה בעל SPF 30 לפחות ומספר פעמים ביום!!!
    הקפדה על שימוש בקרם ומריחת קרם הגנה , תזרז את חידוש העור !

בהצלחה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג המשך....

רינת
    21/03/2009

שלום לך אורית!!!! תודה רבה לך התשובה הרחבה!!!!! בקשר ללקוחה הספציפית שלי שאני רוצה לעשות לה את הפילינג אקטיב קארט אז כן יש לה עור כהה ובעבר היא כבר עשתה המון המון פילינג וגם אני עצמי עשיתי לה פילינג AFA וברוך השם לא נוצר פיגמנטציה. יש לציין שהיא משתמשת בכל המוצרים של קארט. ביום שני הקרוב היא מגיעה אלי לפילינג של קארט אבל בגלל מה שכתבת לי שעדיף להכין את העור אני מאוד מאוד מתלבטת ... ועכשיו לשאלתי האם עדייו אחרי מה שכתבתי לך את חושבת שעדיף לבנתיים לא לעשות את הפילינג??? תודה רבה לך ומחכה לתשובה רינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתי נמצאת בהמשך השאלה הקודמת

אורית בן יהודה
    22/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פוטותרפי
    ניקול
    18/03/2009

שלום אני בת 26 וסובלת מאקנה בינונית יש לי גם סימנים(צלקות).כבר הרבה שנים.יש לי VSD בלב(חור קטן בלב)זה משהו שאני יכולה לחיות איתו ולא מגביל אותי אני לא לוקחת תרופות קבועות או משהו כזה בגלל זה.רציתי לדעת אם אני עושה טיפול לייזר באקנה או טיפול פוטותרפי(אור כחול)אם יש אזישהו סיכון בזה בגלל הלב? ועוד שאלה הסתכלתי באתר אורמדיקס (השייך לך-מנהלת המכון אורית) רציתי לדעת אם אעבור טיפול כזה פוטותרפי אצלכם מה המחיר?והאם אסור להיחשף לשמש אחכ?מה התופעות לוואי?האם האקנה תחזור?והאם הטיפול יעיל גם לסימני אקנה?(יש לי גם אקנה וגם צלקות אקנה) אשמח לתשובות תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פוטותרפי

הוספת תגובה

• טיפול פוטתרפי

אורית בן יהודה
    18/03/2009

אין שום הגבלה לטיפול פוטותרפי או לייזר , זאת בתנאי שאת לא לוקחת תרופות שהן פטוסנסטיביות (גורמות לרגישות לאור), כתבת שאת לא לוקחת תרופות קבועות, במידה ואת לוקחת תרופות כל שהן לעיתים, יש לבדוק שאינם פוטוססטיביות, זאת אני מציינת לייתר בטיחות!
    מבחינת הUSD עצמו , הוא אינו מגביל אותך בטיפולים אלו.
    הטיפול הפוטותרפי כשלעצמו אינו מצריך הגנה מפני שמש, אם כי לרוב משלבים בטיפול חומרים
    פעילים המזרזים את תהליך הריפוי, או קילופי עור קלים שהם כשלעצמם מחייבים שימוש בקרם הגנה . ככלל אני ממליצה לכל אחד למרוח קרם הגנה לעיתים קרובות!
    לטיפול הפוטותרפי עצמו שום אין תופעות לוואי.
    חשוב לציין שאקנה היא מחלת עור כרונית היכולה להיות רגועה כשהיא מטופלת. אך עקב שינויים הורמונליים ,מתח נפשי, טיפול לא נכון העור הפנים ייתכן, כי למרות שהטיפול הצליח בטווח הקצר, בטווח הארוך האקנה עלול לחזור, ברמה כזו או אחרת, ואז יהיה צורך לחזור ולטפל טיפולים נוספים . ניתן למנוע התפרצויות חוזרות לאחר סיום הטיפול הפוטותרפי ע"י טיפול נכון בעור!
    הטיפול יעיל לריפוי פצעים וזירוז החלמת העור.
    בסימנים כתוצאה אקנה, מטפלים או לאחר ריפוי הפצעים או תוך כדי הטיפול הפוטותרפי,איתו ניתן לשלב טיפולים רבים.
    לגבי צלקות, באם את מתכוונת ממש להצטלקות רצינית, אין לזה פתרון של ממש,
    אפילו פילינג עמוק אצל רופא לא מעלים צלקות, אלה רק מטשטש.
    כשמדובר בכתמים חומים או אדומים ואי אחידות בעור , ניתן בהחלט ע"י חומרים פעילים לפתור את הבעיה אך תהליך זה לוקח יותר זמן מתהליך ריפוי האקנה.
    לכן רצוי למנוע התפרצויות המותירות סימנים על העור.
    אני לא מפרסמת מחירים בפורום, את מוזמנת לכתוב לי למייל [email protected] ולהשאיר פרטים.

ערב טוב.
    בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי הבהרה
    אנה
    17/03/2009

היי יש לי עור פנים כהה , וכתוצאה מהשמש יש לי המון כתמי שמש , למרות שאני שמה קרם הגנה , עושה תמיד טיפולים אצל קוסמטקאית ומשתמשת במוצרים שלה , אך אני לא מצליחה להבהיר את הקטמים , האם יש דרך אחרת ?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי הבהרה

הוספת תגובה

• כתמים והבהרה

רחלי אלמקייס
    17/03/2009

אנה לשאלתך נתחיל קודם בלהציג את עצמי שמי רחלי קוסמטיקאית 9 שנים מדריכה לקוסמטיקה, על מנת לפתור בעיות של פיגמנטציה ולא חשוב על איזה רקע הן מופיעות יש לשאול מספר שאלות: א. מהו גיל הכתם? ב. האם יש היסטוריה על רקע הורמונלי? האם הינך נוטלת תרופות כל שהם? בנוסף עליך להבין שכתם שהינך רואה על פני העור הינו נמצא עמוק בתוך שכבות העור וככול שחל עליו חוק ההתישנות תוצאות הטיפול יהיו בהתאם. יש להבין שפילינג אינו פיתרון להבהרת כתמים אלא רק כלי עזר כדי שהקרם שמטפל יחדור פנימה בצורה אינטנסיבית יותר, לקחי בחשבון שפיגמנטציה על עור כהה קשה יותר לטיפול כדי לא לגרום להחרפה של התופעה, היתי ממליצה לך בחום להמשיך להקפיד על חסם שמש ולפנות לקוסמטיקאית שתתאים לך מוצרים שמכילים חומרים טיבעיים שעושים עבודת הבהרה טובה אבל קצת איטית בנוסף לטיפולי תמיכה אצלה במכון אפשרות כזו תוכלי למצוא במוצרי חברת ג'רנטיק שהיה בהצלחה,ויחד עם זאת קחי בנוסף ן את המידע שתכתוב לך מנהלת הפורום היא מדהימה ובעלת ידע רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי הבהרה.

אורית בן יהודה
    17/03/2009

אני מקווה שקראת את התשובה של רחלי אלמקייס,(ותודה לרחלי) השאלות שהיא העלתה בנוגע לפיגמנטציה(כתמים) הן בהחלט במקום, לדוגמא נטילת גלולות למניעת הריון, מחריפות פיגמנטציה וגורמות לכלואזמה- כתמי עור על רקע הורמונאלי.
    כמובן שעלייך לעבור אבחון מקצועי.
    אך אוכל לתת לך כמה עצות להבהרת עור כהה: שימוש בחומר על בסיס חומצה אזלאית הוכח כיעיל מאוד בהבהרת עור כהה.
    שימוש ב"אזלק" יחד עם "אנטי פיגמנט" רצוי לסירוגין לילה ה"אזלק" ולילה "אנטי פיגמנט" כדי לא לגרות את העור יתר על המידה. חומרים אלו מדכאים את יצור המלנין וגורמים לכתם לשקוע לשכבות עמוקות יותר בעור, אך לא להעלם. ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות העובדות עם חומרים של חוה זינגבויים. חשוב למרוח קרם עם חסם שמש גבוה כל כמה שעות , ללא הקפדה זו לא תשיגי שום תוצאה!

הזהרי מהבטחות למינהם על כל מיני טיפולי "פלא"- אין כאלו!, גם בביצוע פילינג הגורם קילוף משמעותי יש להזהר מאוד בעור כהה, ניתן לבצע פילינג המבצע המסה קלה וגורם לשיפור פעולת החומרים הפעילים.חשוב להדגיש שפיגמנטציה היא בעייה כרונית!

יש לקחת בחשבון שהבהרת עור במיוחד עור כהה, היא משימה קשה וגם כשמגיעים לתוצאה כל שהיא
    יש לשמור עלייה ע"י חומרים המדכאים את המלנין והטיפול הוא לכל החיים!. אך בתדירות נמוכה יותר,
    הפסקת הטיפול המשמר או חשיפה לשמש , תגרום לכתם לעלות שוב על פני העור!
    זוהי האמת לגבי כתמים המצויים בעור זמן רב וחדרו לשכבות העור העמוקות.

והכי חשוב:קרם הגנה מספר פעמים ביום ,גם כיוצאים למספר דקות מהביית!

מצטערת שאין לי פתרונות "בזק", אך אני מקווה שקיבלת מידע שיעזור לך לבחון את סוגי הטיפול שמציעים לך.

בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות הסרת שיער בIPL
    רונית
    17/03/2009

מהי התדירות המומלצת לכל חלקי הגוף ובפנים? כמה זמן חולף עד שיש צמיחה מלאה בכל הגוף ובפנים? עברתי 4 טיפולים במכשיר קריסטל בפערים של 7-8 שבועות בין הטיפולים. עכשיו אני עוברת למכשיר רקורד. כמה זמן לחכות בתקופת המעבר? ואז בין טיפול לטיפול? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    תדירות הסרת שיער בIPL

הוספת תגובה

• תדירות הסרת שיער בIPL

אורית בן יהודה
    17/03/2009

בפנים יש לעבור טיפול הסרת שיער בתדירות גבוהה יותר , תלוי בסוג המכשור.
    בדרך כלל אחת לשלושה שבועות עד חודש- באזור זV מחזורי השיער שונים משאר הגוף.
    ובכלל אני ממליצה באזור הפנים לשלב אפילציה יחד עם הטיפול בIPL, הפנים הם איזור הורמונאלי ,IPL לבד לא יפתור אותך מהשיער המיותר.
    בגוף התדירות המומלצת היא כ6 שבועות עד לדילול משמעותי של השיער, בשלב זה ניתן להרחיק את הטיפולים לאחת לחודשיים.
    כשמגיעים לתוצאה הרצויה של דילול כ-80% מהשיער. לאחר מספר טיפולים שהם אינדבידאלים לכל אחד. יש לבצע טיפולי תחזוקה אחת ל4-5 חודשים או לסיים ע"י אפילציה.

ערב טובובהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, והתרעה על תקלה טכנית באתר:

רונית
    18/03/2009

לא נשלחה לי הודעה במייל שהתקבלה תגובה, לא כאן ולא בפורום הסרת שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער לנערות
    ענת
    17/03/2009

בתי בת 11 וחצי מעוניינת להתחיל להוריד שיער בבית השחי וברגליים. היא עדיין לא קבלה מחזור. מה השיטה המומלצת לנערה כל כך צעירה? בברכה, ענת

לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער לנערות

הוספת תגובה

• הסרת שיער לנערות

אורית בן יהודה
    17/03/2009

היי:)ברוכה הבאה פורום.
    השיטה המומלצת ביותר בגיל 11 , היא הסרת שיער ע"י גילוח.
    הילדה צעירה מידי לסבול מריטה ע"י שעווה!
    אינך צריכה לדאוג מגילוח השיער,מאחר ולרוב כיום בנות מסירות שיער באזורים אלו ע"י IPL.
    וככל שהשיער באזורים אלו קשה וחזק יותר (בתנאי שהוא כהה) הסרת שיער ע"י IPL יעילה יותר.
    אך רצוי להמתין לגיל מבוגר יותר לא רק לקבלת המחזור, משום שככל שהגיל צעיר יותר יהיה צורך ביותר טיפולים וחבל!

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטה מורפן
    ליאת
    16/03/2009

שלום רב! דיברתי איתך בטלפון לגבי אפילציה לפני כחודשיים ואמרת לי שכדאי לשים ויטה מורפןלאחר הטיפול באפילציה. יש לי עור רגיש מאוד לאחר הטיפול יש לי פצעונים קטנים (באזור הפאות, לא בסנטר) בצבע אדום בהיר שעוברים אחרי שבוע שבועיים. האם היא יכולה להנמיך את עוצמת החום כדי למנוע את זה? עלי לציין שאחרי הטיפול היא שמה לי משהו שנראה כמו מסיכה ואח"כ אני מוציאה ושמה איזו משחה של הקומטיקאית לטיפול בכוויות , שאני לא זוכרת את שמה. האם ויטה מורפן יכול לעזור לי, או שיש אולי משחה אחרת לזה ? אם כן אשמח לדעת מהי?היכן ניתן להשיגה? וכמה היא עולה?

לקביעת תור
    סגירה
    ויטה מורפן

הוספת תגובה

• ויטה מורפן

אורית בן יהודה
    17/03/2009

לפי תיאורך הטיפול נעשה כהלכה, עורך רגיש לכן האדמומיות נמשכת זמן ממושך יותר, במידה ולאחר מכן לא נותרים סימנים , מומלץ למרוח ויטה מורפן כל יוםל אחר ביצוע האפילציה ומספר פעמים ביום וזה מספיק. לא לשכוח הגנה מפני שמש!
    במידהו ועשית כמו שכתבתי ועדיין יש פצעונים, ניתן להשתמש במשחה בשם אפלומצין במרשם רופאבלבד.
    עוצמת החום באפילציה תלוייה בסוג בשערה -עד כמה היא עבה ועקשנית.

בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטלקות
    סיגל
    14/03/2009

שלום, עשיתי לפני כשלושה חודשים אפילציה בפנים ועכשיו יש לי סימנים של חורים מאד מכוערים כנראה שעורי לא מתאים לסוג זה של טיפול. השאלה שלי איך אני יכולה לטפל בסימנים שהשאירה בי האפילציה?

לקביעת תור
    סגירה
    הצטלקות

הוספת תגובה

• הצטלקות

אורית בן יהודה
    14/03/2009

היי)ברוכה הבאה לפורום.
    כמה שאלות כדי שאוכל לתת לך את הכוונה לטיפול היעיל ביותר:
    בת כמה את? מה צבע עורך?
    העם בסימנים את מתכוונת בנוסף ל"חורים" גם לפיגמנטציה- נקודות חומות?

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפלציה.?

מיטל
    15/03/2009

היא עושה חורים וצלקותתת?או שזה תלוי רק במי שמטפלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    16/03/2009

אפילציה שנעשית כהלכה לא אמורה לעשות "חורים" וצלקות, עם כי יש סוגי עור הרגישים
    גם לאפילציה הנעשית בידיים המיומנות ביותר ונוטים לפיגמנטציה .במקרים כאלה, מומלץ לתת למטופלת חומר המונע פיגמטציה בשילוב הקפדה יתרה על שימוש בקרם הגנה , כך ניתן למנוע ולטפל בהופעת פיגמנטציה בצורת נקודות חומות.
    חורים בעור, יכולים להגרם או מטיפול לא נכון או בעור רגיש מאוד.
    גם במקרים כאלה , ניתן להוסיף תכשירים כמו קלוקט (מחדש את העור ומטפל בהצתלקות קלה וטריה) ועוד ..לפי סוג העור.
    ככל שהטופלת צעירה יותר קצב התחדשות התאים מהיר יותר, כמו כן בעור צעיר יש התחדשות תמידית והעור מייצר יותר קולגן ו"חורים" בעם נשארים (אני לא מדברת על ממש צלקת מחוסר מיומנות) נסגרים מעצמם תוך מספר חודשים.
    במקרה של פיגנטציה, בכל מקרה יש להוסיף טיפול מונע!

לא ענית לי על שאלותיי, מצפה לתשובתך, כדי לאוכל להכוון אותך לטיפול נכון.

יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה