פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במינוציקלין ונקודות אדומות
    ג'וזפין
    22/01/2009

אני נוטלת מינוצקלין מזה חודשיים וחצי והתחלתי לשים לב לכך שאם מופיע פצעון הוא נעלם הרבה יותר לאט מקודם ומה גם שנשאר סימן אדום כזאת במקומו שבקושי נעלם (אם בכלל)..זה כמובן מאוד מדאיג אותי ,אני חוששת שהסימנים האלה ישארו על פני:( רציתי לדעת אם זאת תופעת לוואי של התרופה ומה ניתן לעשות(באיזה תכשירים להשתמש אולי)על מנת להעלים את הסימנים האלה? תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול במינציקלין ונקודות אדומות

אורית בן יהודה
    23/01/2009

הי:) ברוכה הבאה לפורום.
    סביר להניח שאחרי שימוש ממושך במינוציקלין החיידקים מפתחים עמידות לאנטיביטיקה זו
    ולכן התרופה פחות משפיעה, זו הסיבה שיש מגמה בעולם לא לתת אנטיביוטיקה לבעיות
    שהגוף יכול להתמודד עימן בעצמו, אלה רק במקרים דחופים.

תופעות הלוואי של מינוצקלין בשימוש ממושך :עלול לגרום הופעת זיהומי-על, בעיקר עם פטריות, ופגיעה בתיפקודי כליות.
    מומלץ לבצע ספירת דם ובדיקת תיפקודי כבד וכליה.

הטיפולים הפרא רפואיים באקנה כיום מאוד מתקדמים ומניבים תוצאות, את יכולה לקרוא
    בפורום על טיפולי פוטותרפיה לאקנה, אשר בהחלט יכולים להוות תחליף לאנטיביטיקה.
    בנוסף, רצוי שתעברי אבחון אצל קוסמטיקאית פרא רפואית שתתאים לך תכנית טיפול לריפוי
    האקנה. לאחר ריפוי האקנה ישנם מבחר גדול של תכשירים המזרזים ריפוי פוסט אקנה
    היכול להתבטא בכתמים חומים ואדומים ואף הצטלקיות (בהן ניתן רק לשפר מעט).

תכשירים מומלצים באופן כללי לפוסט אקנה (כתמים אדומים חומים):
    "ברייט" של חברת ביופור , מי פנים לכתמים של חביבה ריבקין .
    פילינג פאפיה של חברת קראט יחד עם סבון רימונים הניתנים שימוש בייתי.
    לחברת קארט, יש שני מוצרים יחסית חדשים .אך מנסיוני עושים עבודה נפלאה,
    הטיפול בהם נעשה אך ורק ע"י קוסמטיקאית. פילינג אחד מיועד לריפוי האקנה ולאחר
    שמשיגים את התוצאה הרצויה עוברים לטיפול בפילינג המיועד לפוסט אקנה.
    שני הטיפולים האחרונים שהזכרתי גורמים לפילינג קל (קילוף). חשוב לציין שכדי להתאים לך
    טיפול נכון , כמו שכתבתי , את חייבת לעבור אבחון נכון ע" קוסמטיקאית טובה.
    ולא לשכוח קרם הגנה משמש, גם בחורף.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג בייתי
    יעל
    22/01/2009

שלום, אני בת 29 ומחפשת פילינג טוב לשימוש בייתי יום כן יום לא. יש לי עור רגיל. האם עדיף לחפש פילינג עם גרגירים, או שפילינג מתקלף? ואיזה חומרים חשוב שיכיל הפילינג? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג בייתי

הוספת תגובה

• פילינג בייתי

אורית בן יהודה
    23/01/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.

לגבי מוצרים טבעים בהכנה עצמית, ממליצה לך בחום לפנות לקובי שמיר, מנהל פורום קסמטיקה טיבעית בפורטל זה , אני בטוחה שיתן לך טיפים טובים.
    בכל שאלה הנוגעת לקוסמטיקה פרא רפואית את מוזמנת לפנות אלי שוב.

שבת שלום.
    בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מוצרים
    ריקי
    21/01/2009

שלום, אני בהריון שבוע 9. השתמשתי במוצרים של חוה זינגבוים לעור בעייתי. (היה לי אקנה הורמונלי לפני הריון באיזור סנטר ). אציין שאמז תחילת ההריון מצב העור השתפר מאוד פצעים נעלמו. שאלה, האם צריך להמשיך להשתמש באותם מוצרים או להחיליף למוצרים אחרים. האם מוצרים של חוה לעור בעייתי בטוחים לשימוש בהריון. אודה על תשובתך. יום כתום!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מוצרים

הוספת תגובה

• לגבי מוצרים

אורית בן יהודה
    21/01/2009

הי:) ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב על ההריון.

בהריון העור יכול להשתנות לחלוטין בעקבות שינויים הורמונאליים, אצל נשים מסויימיות אקנה דווקא

מחריף ואצל אחרות, ברות מזל כמוך האקנה משתפר.

המוצרים של חוה בטוחים לשימוש בהריון, אל דאגה!

אך אני ממליצה לך לפנות שוב לקוסמטיקאית שתראה אותך ותחליט העם יש מקום לשינוי

המוצרים עקב השינוי ההרמונלי.

יום נפלא גם לך
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור ושיער בעייתים
    אלמוניפלוני
    20/01/2009

אני סובלת מקראוזיס פילאריס ושיעור יתר....אמרו לי שטיפולי הלייזר למיניהם יכולים לעזור לבעיה שלי..אני עושה ipl במכשיר הoptima אם שמעת עליו..ובינתיים יש שיפור במצב השיער אך יחסית ל-15 טיפולים עדיין יש לי המון ..והקרטוזיס פילאריס באותו המצב בכלל לא שופר..כבר ניסיתי להשתמש בכל המשחות שיש והלכתי להרהב רופאי עור בקשר לבעיה הזו שמפריעה לי מאוד ואין כל כך מענה חוץ מזה שהלייזר אמור לעזור..ובינתיים הוא לא..הציעו לי לעבור למכשיר הshr במכון שבו אני עוברת את הטיפולים כי אמרו ל ישהוא יותר יעיל פחות כואב ויסיר את הכמות הגדולה הזאת של השיער שיש לי בהרבה פחות זמן וביותר יעילות ושהסיכוי שהוא יחזור נמוך יותר אלה אם יצמחו שערות חדשות..בנוסף אמרו שזה אולי ישפר יותר את בעיית העור שלי הקרטוזיס פילאריס..האם זה נכון הדברים שנאמרו לי ? האם יש לך פתרון אחר לשיעור או לקרטוזיס פילאריס שהוא במצב ממש חמור אצלי ובכל הגןף..אני מסירה את השיער מכל הגוף לכן אפליציה היא לא כלכך אופציה טובה בשבילי למרות שחשבתי לנסות רק באזור החזה ומסביב לפטרמות שרוב השיער הוא פלומתי ולא נתפס כמעט בipl ואני גם לא רואה שם שיפור בינתיים אני ממש בבעיה קשה ..אני אעריץ אותך אם תוכלי לתת לי איזשהו פתרון יעיל ..

לקביעת תור
    סגירה
    עור ושיער בעייתים

הוספת תגובה

• קרטוזיס פילריס והסרת שיער

אורית בן יהודה
    20/01/2009

היי :) ברוכה הבאה לפורום.

אני מכירה את שני מכשירי הסרת שיער אותם הזכרת , ממליצה לך לבדוק איזון הורמונלי

הדבר מאוד חשוב להצלחת טיפולי הסרת שיער, כמו כן במידה ואת מסירה באזור הידיים,

את צריכה לדעת כי זה אזור קשה להסרה, במיוחד אם מדובר בשיער פלומתי. אך הסרת השיער

בהחלט עוזרת לבעייה. שיער פלומתי יוסר אך ורק ע"י אפילציה, עלייך לשקול זאת שוב

אני במקצוע כבר 20 שנה, מכשירי הלייזר והIPL חדרו לשוק רק בעשור האחרון . לפני כך

נשים נהגו להסיר מכל הגוף שיער ע"י אפילציה למרות שהדבר דרש המון זמן וסבלנות.

לגבי הקרטוזיס פילריס, טיפול פוטודינמי עוזר, אבל לא תמיד.

כמו כן טיפול פוטותרפי בשילוב החומרים המוזכרים מטה- לעיתים עוזר , לא תמיד.

בנוסף מצרפת לך חומר :

באדיבות רונית שגב - מנהלת אתר :הקוסמטיקה הרפואית ושיקום העור.

קרטוזיס פילריס:
    העור נראה מחוספס וגס ,בחלק מהמקרים הנגעים הם לבנים-אפורים (קרטוזיס פילריס אלבה) וקל יותר למשש את הנגעים העוריים מאשר ממש לראות אותם. במקרים אחרים בסיס הנגע הופך לאדום והעור נראה כמנוקד בנקודות אדומות קטנות (קרטוזיס פילריס רוברה). במקרים קשים במיוחד חסימת זקיק השיער יכול להביא להתפרצות של אקנה .
    האיזורים השכיחים יותר הם : החלק העליון של הזרועות. הישבנים, הירכיים הקדמיות והלחיים
    המצב מתרחש בכ-40% מהמבוגרים ו50-80% מבני הנוער. יש נטיה להקלה בסימנים בקיץ והחמרה בחורף.
    ממה זה נגרם? במצב הזה יש הצטברות של קרטין (חלבון המיוצר בעור) החוסם את זקיק השערה ויוצר מעין גבעה קטנה במוצא זקיק השערה. בחלק מהמקרים ניתן לראות את השיער חודר דרך "הפקק" הזה או נמצא מתחתיו. במישוש ניתן להרגיש מעין בליטה קטנה בגודל 1 מ"מ. כאשר הרבה זקיקי שערות מראים את הבעיה הזו נוצר משטח מחוספס בעל גבעות קטנות המפוזרות על העור במרווחים מסודרים ובעל המראה האופייני.
    מהו הטיפול?: אין טיפול יעיל או מבוסס לכך, אך מקובל כי פתיחת נקבוביות העור, והפחתת דלקת, יכולים לשפר את המצב (מתוך:eMedicine Journal, July 2, 2001, Volume 2, Number

מה כן ניתן לעשות?

יש להימנע מעור יבש ואמבטיות חמות. מומלץ להשתמש בסבונים עדינים. במקרים קשים יותר ניתן להשתמש במספר תכשירים מקומיים מסוגים שונים המכילים חומצות אלפא-הידרוקסי (גליקולית ולקטית), אוריאה , חומצה. לקטית,ח. סליצילית (שהיא חומצה ביטא הידרוקסית, היעילה יותר מהחומצות האלפא הידרוקסיות למצב ספציפי זה. לחומצות אלפא הידרוקסיות יש בעייה להתמוסס בסבום ולבצע את הקילוף הנדרש) . במקרה שהם לא עוזרים ניתן, ביעוץ עם רופא עור, לנסות תכשירים סטרואידים מקומיים. (באדיבות רונית שגב)

מקווה שתשובתי עזרה, ותודה גם לרונית שגב.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! רק אשמח אם תתיחסי לזה:

אלמוניפלוני
    22/01/2009

תודה על החומר =] אני כבר סובלת מזה שנים וחיפשתי על זה חומר בכל הרשת ואצל כל רופא עור אפשרי ...העניין הוא שהעור שלי מאוד רגיש(אפילו כשהייתי משתמשת בשעווה יצאו לי נימים אדומים שנאשרו עד עכשיו וורידים ואדמומיות וסימני םשלא עוברים ) ובנוסף העור שלי ככה ונוטה לפיגמנטציה ככה שכל נגיעה פצע עקיצה קטנה משאירה עליו סימן לכל החיים.. וראיתי אנשים שעשו אפילציה ונשאר להם כל מיני סימנים ונפיחות ואדמומיות לאורך זמן מה שסביר להניח מאוד שיקרה בעור לי ולא יעבור..בנוסף לכן שאין לי כוח סבל כלל כך שאני לא חושבת שאוכל לעמוד בטיפולי האפילציה..וגם הוא יכול להחמיר את האדמומיות של הקרטוזיס פילאריס לא ? בכל מקרה הייתי רוצה לדעת כמו ששאלתי אם כדי לי לעבור לטיפולי הshr או להישאר ב ipl?בכל מקרה זה ידלל את השיער שלי ומה שישאר אני אשרול להוציא באפילציה שהכמות לא תהיה עצומה ..בנסף הבנתי שאחרי לידה השיערות יוצאות שוב אז אני לא יודעת כמה כדי להשקיע בכל הסיפור הזה (אני לפני לידה אני בת 19 ( אשמח אם תתמקדי בשאלה שלי לגבי המכשירים של האור ואם תוכי להסביר לי מה זה טיפול פותודרמי והאם הוא מלווה בסכנה כלשהי ?כאבים ? איפה אפשר לעבור אותו ? באיזה משחו תאני יכולה להשתמש כמו שאמרת ? השתמשתי כבר בלוקיסיד ובכל מיני משחות למניעת דלקת מקומית שקיבלתי מרופאי עור ומשחות מחנויות טבע ואפחד לא עזר לי..אני באמת אובדת עצות אשמח אם באמת הטיפול הפוטודררמי הוא לא מסוכן מבחינת הקרינה והכל ושאוכל לעבור אותו באמת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורה ששכחתי::

אלמוניפלוני
    22/01/2009

אניודעת שהטיפול הפוטודרמי פוגע בפיפינרין משהו כזה ולא בקרטנין שזוהי הבעיה של העור שלי מה שהוא לא יכול להפריש החוצה ומזה נוצר הקרטוזיס פילראיס..אז האם זה יעזור הטיפול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ותשובות

אורית בן יהודה
    23/01/2009

היי:)

תשובות: לגבי מכשירי הסרת שיער, אני עובדת עם שני מכשירי IPL בהצלחה, אני לא יודעת עד כמה
    השיער שלך פלומתי , לגבי מכשי ה SHR אין לי נסיון איתו, החברה משווקת טוענת שהמכשיר מסיר גם שיער פלומתי.
    פלומתי, אני לא יודעת לאמר לך עם הדבר נכון, אני מציעה לך לנסות טיפול אחד , לא לרכוש סדרה
    להמתין כ3 חדשים ולראות עם אכן הטיפול אפקטיבי ורק עם אחרי תקופה כזו במידה ואת רואה שיפור, לא לפני! את יכולה להמשיך בטיפולים ואני מקווה בשבילך שהטיפול אכן
    יעזור.

לגבי אפילציה והנטיה שלך לפגמנטציה: במקרה כזה משלבים יחד עם טיפולי האפילציה
    חומר מבהיר המדכא את הפגמנטציה, חדוש להדגיש שחובה להשתמש במסנןן קרינה מס' פעמים ביום. טיפול אצל אפילטורית טובה עם ידע מתאים , לא ישאיר לך נפיחות וסימנים!

לגבי טיפול פוטותריי: מנסיון שלי עם קרטוזיס פילריס, אני יכולה לספר לך שטיפלתי בהצלחה
    (לא שיפור של 100% אך שיפר ניכר) בבחורה לפני חתונה שסבלה מקטוזיס פילריס בזרועות
    שהיו חשופות בלבישת שמלת הכלולות. בשילוב עם חומצה אזלאית , המבהירה פגמנטציה בעור כהה והתוצאות היו יפות.

חשוב לציין שהטיפולים בפוטותרפיה עוזרים גם במקרים של חידוש העור, ריפוי העור, טיפולים
    לאחר פילינג עמוק ואחרי ניתוחים פלסטיים, אך רק המכשיר החדיש של חברת קיורלייט
    הCLEAR100 והCKAER100XL המשלבים יחד עם האור הכחול אור הקרוב מאוד לאינפרא
    אדום- בתשובה לשאלך ,כיצד הטיפול עשוי לעזור לקרטוזיס פילריס.

לגבי טיפול פוטודינמי: הטיפול נעשה עם אותו מכשיר של המשמש לטיפול פוטותרפי, עם מערכות
    הקיור לייט כגון ה ICLEAR והCLEAR100 , כאשר לפני הטיפול מורחים משחה רפואית הנקראת:
    ALA המגבירה את הרגישות לעור הכחול. חשוב לציין שהשימוש במשחה זו מותרת רק לרופאים.

גם את יכולה לנסות שימוש בחומצה אזלאית , ניתן לרכוש אצל קוסמטיקאית פרא רפואית חומר
    בשם "אזלק" של חוה זינגבויים. גם מקלף/ממיס , ובנוסף עוזר לפגמנטציה במיוחד בעור כהה

חשוב לציין שהן בטיפול הפוטותרפי והן בטיפול הפוטודינמי בו משתמשים באור כחול אין שום
    סכנה של קרינה , אור זה אינו מכיל קרינה הפוגעת בתאים כמו קרינת הUV -קרינת השמש.
    צריך רק להקפיד שהמכון המטפל או הרופא יגן על ענייך הצורה המתאימה, ישנם מגיני עניים
    מיוחדים.

מקווה שעזרתי.
    בברכת שבת שלום אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה רבה לך!

...
    24/01/2009

ואוו תודה רבה על כל ההסבר שלך! אני אק את זה לתשומת ליבי . אוכל לשאול איפה את מטפלת ואם אפשר לעבור את הטיפולים אצלך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

אורית בן יהודה
    24/01/2009

הי:)

את יכולה לכתוב לי למייל המצויין בסוף כל תשובה שלי, או להכנס לאתר המצויין למעלה
    ליד התמונה.

שיהיה לך שבוע טוב.
    בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פוטותרפי לאקנה וערכת אקטיליין
    אני
    19/01/2009

שלום , אני בן 13.6 ויש לי פצעים ברמה נמוכה עד נמוכה מאד ( רופאת העור שלי אמרה לי ) אך בכל זאת הפצעים שיש לי , יהיו כמה שיהיו , מפריעים לי , גורמים לי לאי נוחות ולבושה. הרבה פעמים אני נאלץ לשים מייק אפ כדי שלא ייראו את האדמומיות של הפצעונים. חשבתי על טיפול פוטותרפי ורציתי לשאול מה דעתך על טיפול זה , והאם את ממליצה לי לעבור אותו. בקשר לערכת אקטיליין , רציתי לדעת אם את מכירה את הערכה , אם יש לך ניסיון איתה ואת יכולה להמליץ או לא להמליץ לי על שימוש בה. אשמח לתשובה מהירה , כבר שלחתי את שאלתי בכמה אתרים שונים אך ללא תשובה , אשמח אם את תעני לי כי איני רוצה לעשות טיפול או להשתמש בתכשיר או מוצר כלשהו ואח"כ להתחרט על כך. בתודה ענקית מראש !

הוספת תגובה

• טיפול פוטתרפי וערכת אקטליין

אורית בן יהודה
    19/01/2009

היי:) ברוך הבא לפורום.

ערכת אקטיליין היא ערכת טבעית לניקוי רעלים, ולהשלמת חסרים בתזונה.

אני לא חושבת שערכת אקטליין היא הפתרון בשבילך ,בעם אתה בחור בריא , אינך זקוק

לניקוי רעלים, לגבי תוספי התזונה, אתה זקוק להם רק במידה ואינך אוכל מאוזן.

אוסיף ואמר כי איני מכירה את פעילות הערכה באופן אישי לכן אני מביעה כאן רק דעה אישית.

אקנה נובעת מסיבות רבות החל מסיבות הורמונליות, אצל נער בגילך עולות רמות הטוטסטרון

(ההורמון הגברי) דבר העלול אצל אנשים הנוטים לכך להתפרצות אקנה.

לגבי טיפול פוטותרפי, טיפול זה מתבסס על הקרנת אור כחול באורכי גל של כ 420-440 ננומטר,

אורכי גל אלה פוגעים בחומר בשם פופירינין הרגיש לאור הכחול ומופרש ע:י חיידק ה P.ACNES

האור הכחול הורס את הפורפירין וזה מפריש רדיקלים חופשיים הגורמים להרס החיידק.

יחד עם הטיפול הפוטותרפי יש להתאים טיפול נכון לשימוש בייתי, בדרך כלל מדובר

בבנזואיל פרוקסיד בריכוז של 5%. אך כל מקרה לגופו לפעמים משלבים קילופים עדינים

לריפוי האקנה בסיום הטיפול הפוטותרפי.

חשוב לציין כי הטיפול נעשב בסדרה של לפחות 8 טיפולים כפעמיים בשבוע.

ויש להגיע לטיפולים בזמן ולשמור על העור בבית לפי הוראות הרופא או הקוסמטיקאית המטפל/ת.

הטיפול הפוטותרפי הוא טוב ויעיל.

כמובן שאתה צריך אבחון של איש מקצוע כדי לקבוע שהטיפול אכן מתאים לך.

מקווה שעזרתי

במידה ועולות שאלות נוספות אשמח לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ...

בדוי
    30/01/2009

אני שאלתי את השאלה שהכותרת שלה היא " טיפול פוטותרפי וערכת אקטיליין . רציתי להגיד תודה רבה . שאלתי את אותה השאלה בפורומים רבים , ואת היחידה שענתה לי תשובה טובה שעזרה לי באמת ואני מעריך את זה מאד. אבל יש לי עוד שאלה : בד"כ מקבלים לטיפול אנשים / ילדים שיש להם אקנה ברמה קלה עד קלה מאד ? , כמה לדעתך אמור לעלות הטיפול ? , האם את עושה את הטיפולים האלו ? ושאלה אחרונה , על איזו משחה ( רצוי לא ג'ל ) את ממליצה לי לטיפול יעיל ומהיר מאד באקנה ? שוב , תודה רבה ושבת שלום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך...

אורית בן יהודה
    31/01/2009

מאחר ושאלת כמה שאלות , עניתי לך ואתה יכול לקרוא בתשובותיי הקודמות.
    אני אכן עושה טיפולי פוטותרפי למי שהטיפול מתאים לו.
    מחירים אני לא כותבת בפורום אתה יכול להתקשר למכון ו/או לשלוח לי מייל
    כל הפרטים רשומים ליד חתימתי האישית.

בברכת שבת שלום ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור אדמומי
    אלין
    17/01/2009

שלום רב! לאחר אקנה ושימוש בראקוטן, עור הפנים שלי נהיה נקי ויפה, אך לאחר כשנה חזרו להופיע על פניי פצעונים קטנים ולא מוגלתיים ושטחיים, והעור אדמומי בלחיים... אני משתמשת בסבון פנים של ד"ר עור לעור בעייתי או בסבון קלנדולה, ובג'ל לטיפול בעור בעייתי של דרמור 10 המכיל שמן עץ התה... אך זה לא עוזר. מה לעשות עם האדמומיות בעור? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    עור אדמומי

הוספת תגובה

• עור אדמומי

אורית בן יהודה
    18/01/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.

הרבה פעמים לאחר שימוש ברואקוטן, יש חזרה של הפצעים מסיבות רבות, החל משיבושים

הורמונליים ועד למתח נפשי.

בדרך כלל אחרי שימוש ברואקטן העור נעשה דק יותר ורגיש עם נטייה לאדמומיות.

מאחר ולא ראיתי אותך אני יכול לתת לךרק כיוו,ן כמובן רצוי שקוסמטיקאית טובה תראה

אותך.

אפשרות אחת היא שימוש בקרם "ברבדוס" של חברת אנה לוטן , מיועד בדרך כלל

לסבוראה אך יכול להיות תוספת טובה לטיפול , כדי להרגיע את האדמומיות.

אפשרות שנייה שימוש בקרם "קיור" של חברת ביופור שגם עוזר לפצעים וגם מרגיע את עור הפנים.

ישנה אפשרות נוספת והיא טיפול פוטותרפי, את יכולה להכנס לאתר הרשום למעלה

ולקרוא על הטיפול במפורט.

כמובן שבחירת הטיפול הנכון צריך להקבע ל לאחר אבחון העור ע"י קוסמטיקאית.

מקווה שעזרתי
    בברכה אורית בן יהודה ארמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון מתוק
    מיכלי
    16/01/2009

היי :) רכשתי היום סבון מתוק מסלק סוכר של עומר הגליל הבנתי שהוא מאד מומלץ לעור פנים אקנתי ורגיש מאחר והוא מאד עדין מה לגבי רחצת השיער והקרקפת? שיערי חלק, דק ונוטה לשומניות מבחינתי זה סבון מעולה..יש לו ריח מדהים של סירופ סוכר (בד"כ יש לי בעיה עם ריחות של סבונים טבעיים) והוא מבוסס על חומרי ניקוי עדינים של סלק הסוכר כלומר אינו מכיל שמנים שיכבידו לי על השיער, שזה עוד אחת מהבעיות של שמפו טבעי מבוסס שמנים אני בהחלט אנסה להתרחץ איתו מכף רגל ועד ראש. קניתי כמות מזערית של 50 ML ב30 ש"ח ואם אהפוך אותו לסבון הרחצה הקבוע שלי זה קצת מוגזם.. יש לך מושג מאיפה אני יכולה לרכוש סבון מתוק טבעי בכמות גדולה יותר (חצי ליטר לדוגמא) ובמחיר הוגן? חשוב שאהיה בטוחה גם בטבעיותו ובאיכותו ולא אקנה סתם מוצר זול אך גם לא איכותי דיברתי עם י.ד שלוס בקשר לרכישת סבון מתוק מהם והיפנו אותי לספק באיזור שלי מה דעתכן על הסבון המתוק שלהם? טבעי ואיכותי? זה בסדר לחפוף ולהסתבן איתו נכון? חשוב לי גם הריח... יש לו ריח של קרמל כזה כמו של הסבון של עומר הגליל?

לקביעת תור
    סגירה
    סבון מתוק

הוספת תגובה

• סבון

אורית בן יהודה
    17/01/2009

הי:)ברוכה הבאה לפורום.

אני אישית מאמינה שאם תכשיר כל שהוא עושה לך טוב, אינו מחריף אתת מצב העור השמן והאקנתי

את יכולה להשתמש בו ולהנות.

אך מאחר והפורום עוסק בקוסמטיקה פרא רפואית ואיני מכירה את המוצרים הטיבעייים היטב,

אני ממליצה לך לפנות לפורום קוסמטיקה טבעית בפורטל זה בהנהלת קובי שמיר, אותו

אני מכירה שנים ומומחיותו בקוסמטיקה טבעית , אני בטוחה שהוא יוכל לתת לך תשובות

לגבי מוצרים טבעיים , כולל איכן ניתן להשיג ועוד טיפים....

מקווה שעזרתי.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהתלבטות
    בני
    11/01/2009

אני רוצה למלא קמטי הבעה.(מצידי הפה) זו הפעם הראשונה שאני עומד לפני הזרקה. אני לא מתכוון למלא קמטים אלו ע"י הזרקת סיליקון. ההתלבטות שלי כרגע היא ,בין ,החומצה ההילרונית ,לבין האבולנס. הייתי רוצה לשמוע את דעתך המקצועית לגבי שני סוגי ההזרקות ,ומה עדיפה כמובן והאם זה לא מסוכן

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהתלבטות

הוספת תגובה

• סיליקון או חומרים טבעיים

אורית בן יהודה
    12/01/2009

היי:) ברוך הבא לפורום.

אני מאוד מתנגדת לסיליקון משום שברגע שהזרקת, הוא אצלך בגוף לתמיד.

עם הגיל והשינויים שהוא מביא עימו הסיליקון יכול לבלוט בצורת גושים ואין דרך להוציאו מהגוף!

ולדעתי החומר אינו בריא .(מחיר זול, לא שווה בריאות)

ניתן להזריק חומצה הילרונית או קולגן שנספגים בגוף במשך הזמן, אפשרות נוספת היא הזרקת

רדיאס שהוא חומר טיבעי הנותן נפח נהדר ומחזיק כשנתיים, לעומת החומרים הטבעיים האחרים

שהזכרתי , שגם הם נהדרים אך נותנים פחות נפח ומחזיקים פחות זמן.

כתבת שהקמטים הם מצידי הפה (לא הבנתי במדוייק), חומר ההזרקה נקבע גם לפי מקום ההזרקה.

לכן במידה ומדובר בין הפה לאף-רדיאס הוא המתאים ביותר.

במידה ומדובר בצידי הפה למטה, הדבר תלוי עד כמה הקמט עמוק ולפי זה מחליטים האם מתאים

רדיאס או חומר נספג אחר.

מקוה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעוות שרף
    אני:)
    11/01/2009

האם אני יכולה להשתמש בנתיים בשעוות שרף בפנים?או שבגלל הראקוטן אני עוד לא יכולה?עם כן מה למרוח אחרי השעווה.וזה נכון שהשעוות שרף לא נוגעת בעור.?כי העור שלי רגיש במיוחד

לקביעת תור
    סגירה
    שעוות שרף

הוספת תגובה

• שעוות שרף

אורית בן יהודה
    12/01/2009

נהפכו ,שעוות שרף הן מאוד חזקות ובהחלט נוגעות בעור, לא מומלץ במקרה שלך ,הדבר גם יגביר

את צמיחת השיער , כמו שכתבתי לך פעמים רבות, במקרה שלך, השיער פלומתי ורק

אפילציה תפתור לך את הבעייה!!!

אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור הפנים
    10/01/2009

עור הפנים שלי נהיה ממש יבש את מכירה כבר את הסיפור שלי מה את ממליצה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים

הוספת תגובה

• עור הפנים

אורית בן יהודה
    11/01/2009

היי, בתקופה זו של השנה, רבים מרגישים יובש בפנים, אך במקרה שלך לא הייתי ממליצה על קרמים

לעור יבש, כי לפי הבנתי מהתכתבות ביננו , עורך מפריש שומן (נקודות שחורות), כמו כן

גילך צעיר מאוד. את כרגע סובלת מעור שמן וחסר לחות וההבדל מהותי.

לכן אני ממליצה על קרם שהוא על בסיס לחות ולא על בסיס שמן.

קרם טוב המתאים לעונה זו של השנה ולא גורם להיוצרות נקודות שחורות נקרא "ברבדוס"

של חברת אנה לוטן, מיועד גם לסבוראה(קשקשת) , נראה לי שקרם זה יכול לעזור לך

בתקופה זו,. חשוב לציין שעור שמן הסובל מחוסר לחות נוטה להפריש יותר סבום (נקודות שחרות)

והוספת לחות מאזנת אותו.

ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות, שוב ,הקוסמטיקאית תאבחן את עור פנייך ותדע טוב ממני

עם המלצתי מתאימה לך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללית אסטתיקה
    09/01/2009

כללית אסטתיקה היית ממליצה לעבור אצלהם טיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    כללית אסטתיקה

הוספת תגובה

• כללית אסטתיקה

אורית בן יהודה
    10/01/2009

הפורום הוא לא המקום להמלצות על רשתות גדולת או קופות חולים.

בשורה התחתונה מי שמבצעת את הטיפול באותה רשת צריכה להיות מיומנת ומנוסה.

לא להסתמך ולהתרשם מהעובדה שזו רשת או קופת חולים, אלה לבדוק את הרקע והנסיון של

המטפלת!

בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יבדוק את זה?

10/01/2009

מה לשאול איך לדעת?אם היא טובה או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

אורית בן יהודה
    11/01/2009

היי, כמו שתמיד אני ממליצה בפורום, לא להתבייש כשאת מגיעה למקום ללא המצלה

לבקש, לשוחח עם מטופלים שעברו טיפול בהצלחה!

אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR
    08/01/2009

SHR איזה מין מכשיר זה?הוא מומלץ לפנים?מוכר הייתי רוצה לקבל מידע עליו

לקביעת תור
    סגירה
    SHR

הוספת תגובה

• shr

אורית בן יהודה
    09/01/2009

המכשיר טוב, אך כמו שאמרתי אפיצליה הכי יעילה באיזורי הפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

09/01/2009

קראתי שתוך 6 טיפולים הפנים אמורות להיות חלקות במכשיר הזה ושזה מתאים לכל סוגי העור והשיער גם עם הוא פלומטי ועם זאת לעומת אפלציה לא אמרו לי שיעור של זמן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אורית בן יהודה
    11/01/2009

הי:)

יקירתי , אין דבר כזה הסרת שיער תוך 6 טיפולים, בוודאי לא בשיער פלומתי!

אם לי בתור קוסמטיקאית ינסו למכור מכשיר בהבטחות שווא כאלו, כמי ש20 שנה במקצוע

אני מכירה היטב את הפזיולוגיה של צמיחת השיער, הייתי פוסלת מייד!

כשמדובר באזורים נוחים לטיפול למשל רגל תחתונה עם שיער קשה ושחור במקרה של אישה מעל

גיל 35 ,ישנה אפשרות סבירה שמספר טיפולים מועט יספיק. אך לא לבחורה בגילך עם שיער פלומתי

בפנים.!!

נכון, אפילציה היא תהליך ממושך, אך במקרה שלך אני חושבת ששוה לך להשקיע את הזמן

ולא להתכזב מהבטחות שווא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי שחורים
    08/01/2009

הי עבר חודשים מאז הפסקתי להשתמש בראקוטן מתי אני יכולה לעבור ניקוי שחורים?

לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי שחורים

הוספת תגובה

• ניקוי שחורים

אורית בן יהודה
    09/01/2009

כן ,את כבר יכולה לעבור ניקוי שחורים,חשובלהזכיר לקוסמטיקאית שאת חודשיים לאחר

ראקוטן, כי יש לעבוד ביתר זהירות ולהיזהר בפילנגים מסויימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה
    אור
    07/01/2009

אורית שלום אני קוראת שאלות ותשובות כאן בפורום ומדי פעם רואה שאת ממליצה על קוסמטיקאיות שמבצעות אפילציה, גם אני שאלתי שאלה פה בפורום. אשמח לתת המלצה על קוסמטיקאית רפואית באזור הקריות, קוסמטיקאית מעולה עם ותק של 30 שנה בשעווה ואפילציות ועוד הרבה .... לא בתור פרסום חס וחלילה. אלה בתור לקוחה מרוצה, והייתי רוצה לתת לך את מספר הטלפון שלה, במידה ויבקשו ממך המלצות פה בפורום בעתיד. אומנם זו לא תהיה המלצה אישית שלך אבל בהחלט ניתן להפנות אליה. אם תאשרי לי אני ישלח לך את הנייד שלה . מחכה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• המלצה

אורית בן יהודה
    07/01/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.

אשמח לקבל ממך יותר פרטים אך ורק במייל הרשום למטה.

ארצה לשמוע ממך על הנסיון שלך איתה ואולי אף לשוחח איתך.

באם הפרטים ישמעו לי אמינים, אשמח לשוחח עם אותה קוסמטיקאית במידה ואתרשם לטובה

אשמח להמליץ למעוניינים במקצועית באזור הקריות.

ושוב, רק דרך המייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה
    שירן
    07/01/2009

שלום אני בחורה בת 20 סובלת מאקנה בדרגה בינונית אך יותר סובלת מכתמים אדומים שנותרו מפצעים של עבר ברצוני לדעת האם אוכל להשתמש במוצרים של קארט ואיזה מהם מומלצים?ולגבי המי פנים שלהם לעור שמן יש כמה סוגים או רק סוג אחד?בתודה שירן

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    07/01/2009

היי:)ברוכה הבאהלפורום.

לקארט יש היום שני פילינגים חדשים, אחד מיועד יותר לאקנה פעיל ונעשה ע"י הקוסמטיקאית

בקליניקה . מומלץ להתחיל איתו, עד שהפצעים יחלפו בתוספת סבון ומי פנים רימונים שהכי אפקטיבי

לעור כמו שלך ,לשימוש בייתי.

לאחר ריפוי האקנה ניתן לבצע פילינג במבוק גם של חברת קארט , פילינג זה מיועד יותר

לפוסט אקנה (הסימנים האדומים).

גם פילינג זה נעשה בקליניקה ומשפר מאוד את מרקם העור.

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

שירן
    11/01/2009

כמה סוגים של מי פנים לעור שמן יש של חברת קארט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    12/01/2009

האמת, אני מכירה רק את הסוג שהזכרתי, אני עובדת עם חברות רבות,

מכל חברה אני בוחרת בטובים והפעילים ביותר.

עם החומרים שהזכרתי לך בהודעה הקודמת יש לי נסיון נהדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה