מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..שני04/01/2009
היי אורית.. אני בת 19 וחצי.. השאלה שלי אלייך היא האם טיפול פנים אצל קוסמטיקאית יכול להיות טיפול מועיל באקנה ובפצעי בגרות? הפצעים הם מעין אקנה, אינם בולטים ואינם גדולים.. הם קטנים ובעלי גוון ורדרד, אינם נפוחים ובעיקר באזור המצח. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
אורית בן יהודה04/01/2009היי")ברוכה בהאב לפורום.
ביקור אצל קוסמטיקאית טובה בהחלט יכול להועיל, לפעמים נדרש טיפול לפעמים רק התאמת
חומרים לשימוש ביתי ,לאחר אבחון.
בקיצור צריך לראותך לאבחן את מצב העור ואז להתאים טיפול מתאים.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעראורלי03/01/2009
אורית שלום האם קיימת שיטה להורדת שיער בהיר מאד מפנים בצבע עור בהיר במכון לייזר נאמר לי שאין מה לעשות אך עם השנים מתחדשים דברים ואולי כיום כן קיימת שיטה להורדת שיער בלונדיני מהפנים, כיום אני עושה שעווה אך זה לא פיתרון לטווח ארוך בנוסף נאמר לי ששעווה גורמת לקמטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה03/01/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
כיום אין דרך להסיר שיער בהיר לצמיתות חוץ מביצוע אפילציה, נכון זהו תהליך ממושך.
אך לטווח ארוך זהו הפיתרון הטוב ביותר עבורך.
שעווה שנעשית כהלכה לא גורמת לקמטים, אך כמו שאמרת זה לא פתרון לטווח ארוך.
ממליצה לך למצוא אפילטורית מנוסה ולהתחיל בתהליך האפילציה.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אור04/01/2009האם שיער שמוסר על ידי אפילציה יכול לחזור בשינויים הורמנלים כמו הריון...... ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה04/01/2009היי:)
בהריון יכולים להיווצר זקיקי שיער חדשים, אך אלו לא אותם זקיקים שטופלו בהצלחה ע"י אפילציה
לרוב שיער שצמח בזמן הריון (שינויים הורמונליים), ינשור מעצמו לאחר שהגוף יחזור
לאיזון הורמונלי.
לכן באם את מתכננת הריון בעתיד הלא קרוב אין מניעה לבצע אפילציה.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היאני:)01/01/2009
קראתי שיש בהדסה שיטה חדשנית להעלמת צלקות .שמעת על זה? ושאלה אחרת..אפלציה אני רוצה לעשות בכל הפנים לחיים פאות סנטר שפם ומתחת לסנטר זה אזורים אפשרים? ועם אני יתמיד כל יום זה יזרז תתהליך זה בכלל מותר.?שאלתי רופא עור והוא אמר שלומרות שלקחתי ראקוטן אני יכולה להתחיל טיפול כי לקחתי רק לחודשים וגם שאפלציה מגרה הכי פחות את ההעור נגיד לדוגמא משעוה או ליזר הייתי רוצה לשמוע את דעתך.תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אורית בן יהודה02/01/2009היי:)
לא שמעתי על השיטה בהדסה, צלקות בכל אופן לא ניתן להעלים רק לטשטש!!!
לגבי האפילציה, אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון וממתינה חצי שנה.
שבת שלום, בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני:)02/01/2009אוקי ובקשר לאזורים שאני רוצה להסיר בהם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה03/01/2009היי:)
בכל האיזורים שהזכרת, ניתן לעשות אפילציה.
פעם ביום זה קצת יותר מידי, רצוי לתת לעור להתאושש, ניתן בהחלט לעשות
אפילציה שלוש פעמים בשבוע, חשוב לדאוג לחיטוי טוב ואני ממליצה למרוח ויטה מורפן
לאחר האפילציה ומספר ימים אחרי, הדבר תורם לחיטוי וחידוש העור.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי.
אני:)05/01/2009תודה רבה כמה טיפולים את ממליצה לי לעשות כל פעם של כמה זמן?ומתי אתחיל לראות תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת
אני:)05/01/2009תאמרי לי בבקשה שזה לא יקח כמה שנים?אני לא יוכל לעבור את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת
אורית בן יהודה06/01/2009יקירתי, לא ראיתי אותך, כל ההתקשרות בינונו היא דרך הפרום, לכן לא אוכל לאמר
לך כמה זמן זה ימשך, אני מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית באזור מגורייך,
לאחר שתראה במו ענייה תוכל אולי לתת לך תשובות יותר מדוייקות.
לא יהיה אחראי מצידי לענות על שאלה כזו.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותחסוי01/01/2009
שלום אורית אני בחורה בת 25 ויש לי 2 שאלות: 1. האם שוקולד ופיצוחים גורמים לפצעים, כי תמיד שאני אוכלת משהו כזה יום לפני יום אחרי יוצאים לי מלא פצעים. 2. כשיוצאים לי פצעים אני נוגעת בהם, אני לא מסוגלת שלא לגעת.. אמרו לי שזה אסור כי יכול להשאר לי סימן על הפנים.. אשמח לקבל תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות
אורית בן יהודה01/01/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
בשאלתך כבר כתבת שאכילת שוקולד ופיצוחים , גורמת לך להתפרצות אקנה .
את כנראה מאלו שמאכלים אלו משפיעים לרעה על עור פניהם, לכן נסי להמנע מהם.
לגבי חיטוט בפצעים , הדבר בהחלט לא מומלץ הדבר עלול להשאיר סימנים ואף
להחריף את מצב האקנה.
אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית לניקוי פנים ולהתאמת חומרים בהם תוכלי
להשתמש להקלת המצב במקום לחטט בפצעים.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-דחוףסיגל31/12/2008
האם מותר להמשיך בטיפול להסרת שיער בלייזר בשיטת shr (הבזקי אור) בזמן טיפול ברמוטיב- היפרקום ? תודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה-דחוף
אורית בן יהודה01/01/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
לדעתי אין שום בעייה עם כך, אם את רוצה להיות בטוחה תקראי את ההזהרות בדף התרופה
בתרופות שגורמות לרגישות לאור כגון רואקוטן , הדבר מצויין בדף התרופה.
תרגישי טוב
בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהמאי31/12/2008
שלום, שנה שעברה עשיתי כ-8 טיפולי אפילציה, והשערות לא התמעטו, אני יודעת שהשורש שלי עמוק, האם יתכן שהבחורה שעשתה לי את האפילציה לא הצליחה כיוון שזקיק השיער עמוק יותק מהרגיל? כמו כן, באם אני אטופל ע"י אפילטורית אשר באמת תצרוב לי את הזקיקים בכמה טיפולים השערות יפסיקו לגדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה31/12/2008היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני לא יודעת למה כוונתך שורש עמוק???
ע"י אפילצייה אין בעייה להגיע לשורש השערה, כנראה האפלציה לא בוצעה כהלכה.
לגבי מספר הטיפולים שתזדקקי להם , גם במקרה שהאפילציה מבוצעת הייטב, איני
יכולה לענות, הדבר אינבידואלי ותלוי בגורמים רבים.
חשוב לשלול בעיות הורמונליות כך מספר הטיפולים יורד.
בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים של ביופורריקי31/12/2008
שלום אורית, בת 30 - סובלת מאקנה הורמונלי. אני בשבוע 6 להריון. משתמשת במוצרים הבאים של חברת ביופור: מיי פנים Derma Pell וסבון Sopaless soap AHA+BHA. האם המוצרים אלו בטוחים לשימוש בהריון? האם מותר לשתמש בסבון שמכיל חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות? אודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים של ביופור
אורית בן יהודה31/12/2008היי:)ברוכה הבאה לפורום.
המוצרים של ביופור מצויינים ובטוחים לשימוש בהריון, את יכולה להיות רגועה.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריניו + פרימיירsara29/12/2008
שלום התחלתי להשתמש לפני שבוע בפרימייר ( נוזל הבהרה) ומעליו ריניו בהמלצת קוסמטיאית ( אני סובלת מצלקות עקב אקנה ומעור פנים לא אחיד) וזאת אחרי שהשתמשתי בראטין א קודם לכן במשך חודשיים. העניין הוא שאחרי השבוע הזה עור הפנים התחיל להתקלף והוא נראה ביום חסר ברק (מט) ואינו אחיד. קוסמטיאית אחרת שדיברתי איתה בטלפון אמרה לי כי עליי להפסיק את הפרימייר והריניו במשך 3 שבועות ואז לחזור לריניו בתדירות של פעם בשבוע וכי עליי להשתמש בלחות מאוד גבוהה על מנת לשקם את העור( סרום ויטה או סקין אקטיב) וכי הלחות שנתנה לי הקוסמטיקאית (שהינה בהרכבה עצמית?) אינה מספיקה. האם זה נכון, אני התחלתי את הטיפול הזה כי אני רוצה לטשטש את הצלקות האם בפעם בשבוע אני אשיג תוצאות ??? מיואשת , אנא עזרתך sara
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רניו+פריימר
אורית בן יהודה30/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
החומרים שאת משתמשת בהם , נהדרים ועשים עבודה טובה, אך לדעתי התחלת להשתמש בהם
בבת אחת ועורך הגיב בחריפות יתר. לכן אני ממליצה לך להפסיק את השימוש למשך ארבעה
חמישה ימים ,בזמן זה קני מבית מרקחת קרם "ויטה מורפן" ומירחי בנדיבות במשך היום והלילה.
העור שלך קיבל פילינג ברמה קלה לכן מריחה של ה"ויטה מורפן" תסייע לחידוש העור לנשירת העור
המתקלף.כמובן בשעות היום למרוח קרם הגנה מספר פעמים ביום.
כאשר תרגישי שעורך חוזר למצבו הרגיל , חיזרי בהדרגה לרניו+פריימר, תחילה לילה כן לילה לא.
מעל החומרים , מירחי לאחר מספר דקות סרום ויטה של חברת ביופור בה את משתמשת,
הדבר מונע את חוסר החיות והקילוף. בהדרגה, כאשר את מרגישה שעורך מקבל טוב יותר את
החומרים, עברי ללילה לילה כמובן עם סרום ויטה.
במריחה של פעם בשבוע לא תקבלי את התוצאות הרצויות.
תנהגי כפי שכתבתי לך, מנסיון , עורך יתקלף ויתחדש.
אח"כ תתחילי בהדרגתיות כפי שכתבתי, עדיף לאט ובטוח, כך תקבלי את התוצאות הרצויות.
כמובן לזכור למרוח קרם הגנה בנדיבות מספר פעמים ביום.
במידה ותיתקלי בבעיה את מוזמנת להתייעץ שוב.
בברכה , אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפניםשביט25/12/2008
לפני כמה שנים עשיתי לייזר בפנים והייתה לי צריבה שנישארה באיזור הלחיים עם חורים קטנים מה ניתן לעשות כדי להעלים זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפנים
אורית בן יהודה26/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
קשה לאמר בלי לראותך, כמו כן איני עוסקת בלייזר, רצוילפנות לפורום העוסק בהסרת
שיער בליזר, המנוהל ע"י רופא.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפאותורד25/12/2008
שלום לביתי בת ה-17 שיעור יתר בפאות. היא החלה למרוט בשעווה ובמכשיר מריטה והדבר רק החמיר. רציתי לברר האם ניתן לבצע אפילציה, האם יש יכול לפתור את הבעייה לצמיתות, והאם אוכל לקבל המלצה על מומחית לכך באיזור הקריות, מכיוון שבשוק כל אחד קורא לעצמו מומחה. אודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפאות
אורית בן יהודה25/12/2008היי) ברוכה הבאה לפורום.
איזור הפאות מגיב טוב גם לטיפלי IPL, את השיער הנותר לאחר סדרת טיפולים ,ניתן להסיר ע"י
אפילצה.
לצערי אני לא מכירה ,קוסמטיקאיות שאוכל להמליץ לך אליהן באיזור הקריות.
נסי לקבל המלצות ממכרים.
בהצלחה וחג שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:הסרת שיער מפנים האוזןשממית24/12/2008
שלום הייתי רוצה לדעת האם יש שיטה להסרת שיער לפנים האוזן לגבר. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מפנים האוזן
אורית בן יהודה24/12/2008היי:)
במכשירי IPL ואינפרא אדום המצויים אצל קוסמטיקאית, הדבר בלתי אפשרי, מאחר ושטח
הידית גדול מידי לפנים האוזן, אני מציעה להתייעץ עם רופא המסיר שיער בליזר ,
קרן הלייזר צרה יותר, תפנהלפורום העוסק בהסרת שיער בלייזר לגבי המכשיר המתאים.
מקווה שעזרתי.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותטל23/12/2008
שלום אורית .. שתי שאלות אלייךך ... 1) מה הדרך הביתיתי הטובה ביותר להסרת שחורים כי מתי שאני מנסה להוריד אותם אז אני עושה חזק וזה משאיר לי לפעמים סימנים (שעוברים אח"כ) 2) אני הסרתי כמה שערות מאזור הפנים עם פינצטה והם גדלו בצורה עברה ומתחת לעור איך אפשר להוציא אותם מתחת לעור ? הבנתי שעם מחט של תפירה צריך בעדינות לגרד אותם כזה האם כך נהוג ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות
אורית בן יהודה24/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
1. לא רצוי לנסות לנקז את השחורים (קומודונים), לבד בבית, את עלוללה לגרום לעצמך
נזק בשל חוסר מקצועיות, כגון פגיעה בכלי דם והיוצרת קומפרוז (נימי דם בולטים), כמו כן
כתמי עור , לכן בבית הסתפקי בטיפול נכון בעור הכולל ניקוי והגנה על עור הפנים.
לטיפול מקצועי רצוי לגשת לאשת מקצוע.
2. מריטה של שיער פנים ע"י פינצטה, לרוב גורמת לצמיחה מוגברת , רצוי לבצע טיפול
ע"י מחט חשמלית - אפילציה לפני שהשיער יתרבה ממריטה, אז ההשקעה באפילצייה
תהייה יותר גדולה וחבל.!
לגבי שיער הצומח תחת העור ישנו תכשיר בשם "פוליסן" הממיס את העור הקרני המצטבר
על השיערה ופותר את הבעייה.- להשיג אצל קוסמטיקאיות.
ניתן אכן לשחרר ע"י מחט , אך אך ורק אצל קוסמטיקאית מיומנת בכך, אל תנסי לבד
את עלולה לגרום יותר נזק מתועלת.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרררה ....
טל26/12/2008שלום אורית קודם כול תודה על התושבות ....ויש לי עוד כמה שאלות נוספות .. 1) בקשר לשחורים - בערך תוך כמה זמן מרגע ההורדה הם יכולים לחזור שבוע שבועיים חודש ?! ויש לי את הקרם גרגירים הזה שקנית בסופאר םארם האם את ממליצה לי להשתמש בו על מנת להוציא את השחורים ?! ואיזו מאכלים גורמים להיווצרות השחורים ? האם מאכלים רבויי שמן ? או פחמימות או שניהם לא ? 2) בקשר לשיער שגודל מתחת לעור - האם אפשר להשתמש בקרם גרגיים שהזכרתי למעלה גם על מנת להוציא את השערות שגדלות מתחת לעור ? (כי על האריזה של המוצר רשום שזה מוריד תאים מתים או משו כזה וגם זה מרכך את העור אולי עי' כך יהיה קל להוריד ) ... ומתי רצוי להוציא את השערות שגדלות מתחת לעור ? האם מיד לאחר הגילוח ? או לחכות כמה ימים ואז ?.... 3) בקשר לגלילוח - תיראי אחרי הגילוח בין עם סכין בין עם מכונה נוצרת לי אדמומיות כזו שניראת כמו פעים כאלה לא בידוק פצעים אבל שמסכלים על זה מהצד האדמומיות ניראת כך ... והיא יכולה להימשך ככה אחרי כמה שעות אחרי הגילו ואפילו לאחר כמה ימים יהיה קצת אדמומיות למה זה כך וכיצד אפשר למנוע זאת ? (אוסיף ואמר שעורי בהיר יחסית אולי זה ביגלל זה או בגילל רגישות של העור ) תודה על הסבלנות והיחס :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזררה....
אורית בן יהודה26/12/2008היי:)
1.זמן חזרת הנקודות השחורות שונה מאחד לשני.
קרם גרגירים עוזר לנקות הצורה יסודית את עור הפנים, אך הוא לא "מוציא" שחורים.
לגבי מאכלים, כיום יש סברה שמוצרי חלב ובשר המכילים בימינו הרבה הורמונים, עלולים להחריף
אקנה ועור שמן, נסי להמנע תקופה וראי איך הדבר משפיע עליך.
לגבי שאר המאכלים : את יכולה לבדוק את השפעת המאכלים השונים על עורך בשיטת האלימנציה,
זאת אומרת להוריד לתקופה מסויימת שוקולד למשל ולראות איך הדבר משפיע וכך
לגבי כל מוצר מזון שאת חושדת שמשפיע לרעה על עורך.
2. קרם גרגירים בדרך כלל לא מספיק כדי לשחרר שיערה קלועה.
3. התופעה שאת מתארת אחרי גילוח או מריטה נקראת פוליקוליטוס(דלקת זקיק השערה)
ניתן להמנע ממנה ע"י שימוש בפוליסן אותו הזכרתי כבר.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שפם בשעווה.h21/12/2008
שלום. הפנו אותי לכאן מפורום הסרת שיער.. מקווה שתוכלו לעזור לי.. א. אני רוצה להוריד שיער מהשפם באמצעות שעווה, ניסיתי משחה להסרת שיער מהפנים ולא רק שזה לא עזר נהיתה לי כמו כוויה כזאת על הפנים שירדה רק אחרי יותר משבוע.. שמעתי שאפשר להוריד עם שעווה רציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד בבית לעצמי? ואם כן יש שעווה מיוחדת לשפם? למקומות רגישים כמו פנים? יש איזה הגבלה כשעושים עם שעווה? (למשל שיזוף כמו בלייזר?) והאם זה עושה פצעים? יש בזה איזה סיכון לצלקות או משהו כזה? אם אפשר פרטים, הצעות אחרות (אני רוצה לעשות לעצמי בבית..), חסרונות, יתרונות אני אשמח.. ב. אני מסירה שיער בבית השחי באמצעות מכונה ואף פעם זה לא נראה חלק ויפה כמו שזה נראה על דוגמניות.. למה? מה הדרך הטובה להסיר שיער בבית השחי? תודה רבה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשעווה
אורית בן יהודה22/12/2008היי ובוכה הבאה לפורום:)
ראשית, הסרת שיער ע"י משחה היא בדיוק כמו גילוח, רק באמצעות קרם כימי.
מאחר ונגרמה לך כוייה, למרות שחלפה כבר ,אני ממליצה בחום להשתמש
בקרם הגנה מפני שמש, כדי שלא יווצר כתם על פני העור.
לגבי שעווה, ישנה שעוות שרף מצויינת המיועדת לפנים, מומלץ מאוד להסיר
את השיער המיותר אצל קוסמטיקאית, הטיפול לא יקר , כמו כן שעווה זו נמכרת לקוסמטיקאיות
בלבד. הסיכונים בהסרת שיער בשעווה הם כמובן ,כוייה בידיים לא מיומנות, לכן המלצתי לך
לגשת לקוסמטיקאית. מלבד זאת אצל אנשים רגישים במיוחד יכולה להתפתח דלקת זקיק
השערה (פוליקוליטוס), כדי להמנע מכך יש להקפיד לחטא את מקום המריטה היטב.
לגבי הסרת שיער בבית השחי , רצוי לעבור טיפולי IPL אצל קוסמטיקאית, טיפולים
אלו לאיזור זה אינם יקרים, כך תוכלי להגיע למראה חלק , לסיום התהליך מומלץ לבצע
אפילציה (מחט חשמלית) על השיער הנותר לאחר טיפולי IPL.
מקווה שעזרתי.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! ושאלה נוספת..
h22/12/2008לגבי השפם, יש אפשרות להוריד שפם גם באותה שיטה כמו בבית השחי? שיירד לצמיתות? אני פשוט ממש נואשת מזה.. וכבר נמאס לי להוריד כל כמה ימים.. יש איזה סיכון כשמוריד בשיטה כזאת שפם? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אורית בן יהודה23/12/2008היי:)
ניתן להסיר שיער בIPL שיער מאזור השפם, בתנאי שהשיער כהה ולא פלומתי מידי.
עד שלב מסויים ניתן לעבוד עם IPL , בדרך כלל השיער הנותר הוא עדין מידי ולא מגיב
לIPL או לייזר ויש צורך לסיים ע"י אפילציה איתה אפשר להסיר שיער לצמיתות.
סיכונים יש בכל שיטה שהטיפול נעשה ביידים לא מקצועיות, לכן הקפידי לקבל המלצות.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקסידרותם20/12/2008
יש לי כתמים חומים מאקנה בפנים והלכתי לרופא עור אז בהתחלה הוא נתן לי להשתמש ברט-אויט וזה הוריד לי ממש קצת את הכתמים אבל הם עדיין נשארו וחזרתי אליו והוא נתן לי לוקסיד חיפשתי על זה באינטרנט וראיתי שאמרו שזה לא עוזר וזה יכול להחמיר ולהוסיף פצעים אז במה אני יכולה להשתמש שיוריד לי את הכתמים מהר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקסיד
אורית בן יהודה20/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
ראשית חשוב לציין שלוקסיד ורטויט שניהם רטין A , אותו חומר רק שם גנרי(שם שניתן ע" חברות
התרופות) אחר.
רטין A , אינו גורם לפצעים, נהפוכו הוא מטפל באקנה ופצעי בגרות בין היתר,
אך לבדו הוא אינו מבהיר כתמים חומים בשל כך יש להוסיף הידרוקינון , כאשר ההידרוקינון
מדכא את המלנין שיצר את הכתם החום והרטין A גורם לקילוף ,כדי לאפשר להידרוקינון לחדור .
(ניתן להוסיף גם חומצה קוגי'ת וויטמין C). חשוב להיות במעקב של רופא או קוסמטיקאית רפואית
וחשוב יותר להקפיד על מריחת קרם הגנה מפני קרינת השמש גם בחורף ומספר פעמים ביום!
חשוב לציין , שבהבהרת כתמי עור יש להתעזר בסבלנות, התהליך לוקח זמן, קילוף
משמעותי(פילינג) אצל קוסמטיקאית פרא רפואית יזרז את הבהרת העור. כמו כן
ישנם מוצרים קוסמטיים פעילים היכולים לעזור לך בפוסט אקנה (כתמים וסימנים לאחר אקנה)
יעילים מאוד ופחות מגרים את העור .
אשמח לענות עם יעלו שאלות נוספות.
שבוע טוב, בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה סביב הפטמותנועה19/12/2008
האם מותר להוריד שערות באיפלציה סביב הפטמות לאחר הגדלת חזה? האם קיימת אפשרות לנזק וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה19/12/2008היי:)
ברוכה הבאה לפורום.
ניתן לבצע אפילציה לאחר הגדלת חזה, השתל נמצא מתחת לרקמת שומן, או מתחת לשריר.
שבת שלום אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)